N.Novgorod – Petrohrad 4:2 (kon.) | Viťaz – Chanty-Mansijsk 3:4 (po s.n.) | Spartak Moskva – Magnitogorsk 2:7 (kon.)
Minsk – Barys 2:1 (po pr.) | Riga – Jekatěrinburg 6:3 (kon.)
po s.n.
HC Viťaz Moskevská oblast
3:4 (0:0, 3:1, 0:2)
Jugra Chanty-Mansijsk
Pátek 26.10.2012, 17:30 • Ice Hockey Center 2004 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60+5
    Tým Jugra právě vstřelil branku!


    IGOR MAGOGIN překonává Lisutina v brance Viťazu a tento proměněný nájez rozhoduje o tom, že dva body z dnešního utkání si odváží hosté, domácí mohou litovat, ještě minut a půl před koncem třetí třetiny vedli 3:2...
     
    58:30
    Tým Jugra právě vstřelil branku!


    Vyrovnáno!! Obrovský tlak hostů má své plody v podobě vyrovnávacího gólu VITALIJE SITNIKOVA, který po přihrávce Skorochodova překonává Listuina, který se již nedokázal přesunout k levé tyčce své brány! Asistence: Skorochodov.
     
    57:56
    Obrovský tlak hostů, Lisutin je v "ohni" střel, ale zatím stráží cenné vedení Viťazu!
     
    56:43
    Hostující Lapenkov střílí na Listuina, ten střelu skoro vůbec nevidí, ale nakonec reflexivně zakročil a puk končí v jeho moci!
     
    53:55
    Šance hostů na snížení klesá s dalším vyloučením, tentokrát odchází na trestnou laivci Ibragimov, kterého rozhodčí vylučuje za hákování...
     
    53:33
    Pozor, velká příležitost pro hosty - na trestnou lavici odchází za hákování Hennessey a i když domácí publikum nespokojeně píská, nic to neměnní na faktu, že domácí se budou bránit pouze ve čtyřech!
     
    48:50
    Tým Jugra právě vstřelil branku!


    Hosté trestají neschopnost domácích hokejistů, kteří doslova vyhořeli při svých přesilových hrách a vzápětí sami IVANEM JACENKEM snižují stav utkání a poslední desetiminutovka bude pro domácí hodně těžká, aby jednobrankové vedení uhájili až do konce! Asistence: bez asistence.

     
    45:51
    Další oslabení Jugry, na trestnou lavici za podražení odchází Denis Osipov, domácí budou mít možnost hrát další přesilovou hru!
     
    41:16
    Krošček hostujícího Pepeljajeva trestá rozhodčí dvouminutovým trestem, hosté se budou muset bránit v oslabení.
     
    36:42
    Zbytečný faul Igora Golovkova, který hákuje v útočné třetině... rozhodčí trestá tento faul dvouminutovým trestem!
     
    34:22
    Čechov právě vstřelil branku!


    JOSHUA HENNESSEY jde společně s navrátilcem z trestné lavice, Faheym do přečíslení dva na jednoho, ale nakonec se prvně jmenovaný rozhodl pro samostatné zakončení a výbornou střelou zápěstím překonává Masalskise v bráně Yugry! Domácí vedou již o dvě branky!
     
    32:16
    Sotva se povedlo domácím získat zpět vedení v zápase, odchází za podražení na trestnou lavici Fahey, který tak oslabuje domácí tým a hosté mohou vyrovnat!
     
    31:41
    Čechov právě vstřelil branku!


    Další propadák v zadních řadách Jugry trestá ARTEMIJ PANARIN, který po přesné přihrávce Timkina překonává z levé strany, střelou zápěstím, Masalskise. Asistence: Timkin, Hennessy.
     
    29:23
    Tým Jugra právě vstřelil branku!


    A je to tady! Bylo opravdu jen otázkou času, kdy jeden nebo druhý tým vstřelí gól. Bohužel pro domácí, vyrovnávací branku vstřelili hosté poté, co se střelecky od modré prosazuje VITALIJ SITNIKOV! Asistence: Skorochodov.
     
    24:49
    Bělousov opět v souboji s Masalskisem prohrává, nebýt skvělého gólmana, mohl být náskok Viťazu mnohem větší!
     
    22:24
    Čechov právě vstřelil branku!


    Domácí zamkli hosty v jejich třetině, na ledě byla již velice unavená bránící čtveřice hostů a po kombinaci Kuljomina a ALEXEJE BAĎJUKOVA se druhý jmenovaný prosazuje z levé strany střelou do odkryté brány! Asistence: Kuljomin.
     
    21:23
    Domácí Dvurečenskij pálí z prostoru mezi kruhy, skvělý Masalskis chytá!
     
    20:45
    Hned v úvodu třetiny musí hostující Ibragimov pouze za cenu faulu (podražení) zastavit domácího hráče a půjde za to na trestnou lavici! Domácí mají výhodu další přesilové hry.
     
    14:09
    Pozor, domácí Anrej Markov je potrestán desetiminutovým osobním trestem za nesportovní chování!
     
    14:06
    A je po přesilové hře, za sekání bude potrestán domácí Jevgenij Timkin.
     
    13:59
    Tlak domácích jsou hosté nuceni přerušit až faulem, který trestá rozhodčí vyloučením. Na trestnou lavici odchází Ivan Lekomtsev, budeme sledovat první přesilovou hru tohoto utkání. Domácí budou mít příležitost vstřelit první gól utkání!
     
    06:48
    Ibragimov se ocitl sám před Lisutinem, poté, co domácí obránci ho nedokázali odstavit od puku... na střelu měl ale hostující hráč málo času, jeho polostřelu tak Lisutin chytá.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 23. Baďjukov (Kuljomin), 32. Panarin (Timkin, Hennessy), 35. Hennessey - 30. Sitnikov (Skorochodov), 49. Jacenko, 59. Sitnikov (Skorochodov), 1+5. Magasanik (pen.)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Lisutin (Samonov) - Markov, Troščinskij, Hennessy, Timkin, Panarin - Fahey, Chafizullin, Bělousov, Koroljov, Černov - Golovkov, Markov D., Dvurečenskij, Baďjukov, Kuljomin - Kudinov, Busygin, Cullen, Sergejev, Gillies
    Jugra Chanty-Mansijsk: Masalskis (Galajša) - Lekomcev, Ibragimov, Altarjov, But, Demagin - Pepeljajev, Trončinský, Skorochodov, Sitnikov, Magogin - Osipov, Putilov, Videll, Beljajev, Lapenkov - Ďjakov, Buljanskij, Jacenko, Bocharov

    Rozhodčí: Olenin, Sčenjov - Michel, Šikhanov
    bahis siteleri