Kerkrade – Den Haag 0:0 (kon.)
konec
Roda JC Kerkrade
0:0 (0:0)
HFC ADO Den Haag
Pátek 02.11.2012, 20:00 • Parkstad Limburg Stadion, Kerkrade • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Poslední střídání hostí: Omeruo si zahraje poslední minutky místo Poepona.
     
    90
    Obrovskou šanci pro Biemanse připravil Fledderus, domácí obránce ale v čisté šanci ideálně nezpracoval míč a pak již byl blízko Zwinkelsovi!
     
    82
    Trápícího se Németha na hrací ploše nahradil Lebedynski.
     
    75
    Németh si naběhl do Beugelsdijka, jenž jej na poslední chvíli zastavil v rozporu s pravidly a uviděl za to žlutou kartu.
     
    70
    To byla také poslední Donaldova akce v utkání, posléze jej totiž vystřídal Hupperts. Změnu v sestavě provedli také hosté - Jansena nahradil Visser.
     
    60
    Zwinkels si ale neoddechl ani po tomto zákroku a může děkovat všem svatým! Rohový kop Affaneho se snesl na hlavu Biemanse, který orazítkoval břevno.
     
    59
    Na druhé stranu zase Donald technicky zajímavou střelou chtěl přehodit Zwinkelse, ten se ale natáhl a míč zpod břevna vytěsnil!
     
    58
    Z rohového kopu se narodila obrovská příležitost Haagu! Wormgoorova hlavička z bezprostřední blízkosti už směřovala do branky, u levé tyče se ale skvělým zákrokem ukázal Kurto.
     
    57
    Na hřiště přišel Vicento a nahradil van Duinena.
     
    48
    Zajímavě byla celá standardní situace také rozehrána, nakonec se sám před Kurtem zjevil Chery, ale stejně jako Poepon v prvním poločas nechal vyniknout jeho zdatné dolní končetiny! Tentokrát to bylo jen s tím rozdílem, že domácí brankář zasahoval levou nohou.
     
    24
    Nádherná akce hostí nakonec nekončí gólem! Poepon si nádherně narazil míč s Cherym, šel sám na Kurta, jenomže si nechal míč příliš utéct a v jasné šanci tak vynikla pravá noha domácího brankáře, která zabránila jisté brance.
     
    21
    Žlutou kartu za předchozí zákrok dostal Danny Holla.
     
    20
    Poměrně hloupé zaváhání teď uvrhlo Danila do žluté podmínky.

    Daniel Polách

    Branky:

    Karty:   20. Danilo (KER) - 21. Holla (HAA), 75. Beugelsdijk (HAA)


    Roda JC Kerkrade: Kurto - Monteyne, Biemans, Danilo, Kádár - Donald (70. Hupperts), De Beule, Fledderus - Affane, Malki, Németh (82. Lebedynski)
    HFC ADO Den Haag: Zwinkels - Malone, Wormgoor, Beugelsdijk, Meijers - Jansen (70. Visser), Holla, Toornstra - Chery, Poepon (90+1. Omeruo), van Duinen (57. Vicento)

    Rozhodčí: Wegereef
    bahis siteleri