Most – Šumperk 5:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Benátky n/J 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Třebíč 6:1 (kon.)
Litoměřice – Hr. Králové 0:3 (kon.) | Beroun – Kadaň 2:3 (po s.n.) | Písek – Jihlava 1:6 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:1 (0:1, 2:0,0:0)
HC Benátky nad Jizerou
Pondělí 05.11.2012, 17:30 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu z utkání devatenáctého kola první hokejové ligy. Dnes se v havlíčkobrodské Kotlině střetne HC Rebel Havlíčkův Brod se středočeským týmem HC Benátky nad Jizerou. Utkání začíná v 17:30.
     
    Benátky měly celkem povedený nástup do soutěže, ale v devátém kole přišel útlum a prohra na ledě Šumperku. Ve výsledkové krizi byli Benátečtí až do šestnáctého kola, kdy doma dotahovali propastnou ztrátu a nakonec podlehli Mladé Boleslavi těsně 5:6. Během neúspěšné série dokázaly Benátky bodovat jen jednou, když doma porazily Třebíč 2:0. V posledních dvou kolech však hokejisté od Jizery nabírají solidní formu a během nich dokázali nastřílet 16 (!) gólů! Nejprve jejich řádění odnesl Písek, který doma prohrál ostudně 1:7, a následně doma u Jizery zostudili výsledkem 9:3 Medvědy Beroun.
     
    Havlíčkův Brod po dlouhé vítězné sérii, která trvala rovných šest kol, upadl do výsledkové krize a pětkrát v řadě nevytěžil ze zápasu jediný bod. Poté přišel opět vzestup, když družina Rebelů dokázala udolat postupně Beroun a Hradec Králové, ale vše zlomila prohra 1:2 v Mostě. Po ní opět spadla skvadra červenobílých do výsledkového bláta a po malátném výkonu podlehla doma Litoměřicím 0:4, na což následně navázala prohrou 3:6 v Šumperku, kde sice měla dobrý start, ale ještě v první třetině dokázali Draci stav otočit.
     
    Vzájemná bilance obou soupeřů v 1.lize:

    Počet odehraných zápasů: 13
    Bilance: 8-0-2-3
    Výsledky: 5:0 kontumačně, 3:4, 4:0, 0:2, 5:1, 2:3p, 2:3sn, 5:2, 0:5, 2:1, 5:3, 3:1, 3:1
    Skóre: 39:26
     
    Minulé zápasy:

    ŠUMPERK - HAVL. BROD 6:3 (3:2, 1:0, 2:1)
    Branky a nahrávky:
    7. Sedlák (Holík, Vrdlovec), 8. Staněk (Plášek, Holík), 14. Vrdlovec (Hulva), 35. Podešva (Rufer), 46. Podešva (Blinka, Suchý), 58. Plášek - 3. Endál (Pavlík), 4. Ostrčil (Blažek, Stehlík), 47. Pavlík (Polodna).

    Havlíčkův Brod: Suchan (10. Dolejš) - R. Novotný, Morava, Protivný, Pavlík, Ostrčil, Soldán, Jelínek - Ondráček, Knotek, Rytnauer - Polodna, Štěpánek, Vondráček - Musil, V. Meidl, Endál - Blažek, Fiedler, Stehlík

    BENÁTKY - BEROUN 9:3 (4:1, 2:0, 3:2)
    Branky a nahrávky:
    5. Král, 7. Klimt (Jaroměřský, Král), 8. Skořepa (Kolmann, Bortňák), 10. Špaček (Štich, Skořepa), 22. Bortňák, 35. Moravec (Bortňák, Špaček), 42. Král (Vlach), 48. Jánošík (Jonák), 54. Špaček (Štich, Jaroměřský) - 15. Videlka (Knesl, Bárta), 43. Čurda (Přindiš, Vostřák), 49. Havel (Polák, Jebavý).

    Benátky n.J.: Vošvrda (Blažíček) - Moravec, Kolmann, Štich, Jánošík, Ulrych, Jaroměřský, Vála - Skalický, Klimt, Jonák, Bortňák, Skořepa, Špaček, Vlach, Král, Kopic, Maďar, Jech, Liška, Plodek
     
    STATISTICKÉ OKÉNKO:

    HC Rebel Havl. Brod:

    Nejproduktivnější útočníci:
    1. Ladislav Rytnauer 19 (6+13)
    2. Martin Ondráček 17 (8+9)
    3. Lukáš Endál 15 (5+10)

    Nejproduktivnější obránci:
    1. Radim Ostrčil 6 (3+3)
    2. Marian Morava 6 (1+5)
    3. Radek Novotný 5 (4+1)

    Nejlepší/nejhorší účast na ledě:
    Milan Kostourek +7
    Roman Vondráček -9

    Brankáři:
    Daniel Dolejš - 16 záp. - 892 min - 36 og. (prům. 2.42) - 92,26%
    Jaroslav Suchan - 4 záp. - 195 min - 15 og. (prům. 4.63) - 88,64%


    HC Benátky nad Jizerou:

    Nejproduktivnější útočníci:
    1. Lukáš Král 16 (3+13)
    2. Josef Skořepa 14 (6+8)
    3. Dalibor Bortňák 9 (4+5)

    Nejproduktivnější obránci:
    1. Adam Jánošík 7 (3+4)
    2. Jan Jaroměřský 7 (2+5)
    3. David Štich 6 (1+5)

    Nejlepší/nejhorší účast na ledě:
    Dalibor Bortňák +9
    Ctibor Jech -10

    Brankáři:
    Tomáš Vošvrda - 14 záp. - 799 min. - 39 og. (prům. 2.93) - 89,9%
    Robin Blažíček - 3 záp. - 145 min. - 11 og. (prům. 4.55) - 83,33%
    Jiří Stejskal - 5 záp. - 153 min. - 14 og. (prům. 7.13) - 73,02%
     
    Rebelové nastoupí do utkání s novým koučem na střídačce!

    Po neúspěšném tažení na led Šumperku došla vedení klubu HC Rebel Havlíčkův Brod trpělivost a rozhodlo se ukončit spolupráci s trenérem Karlem Dvořákem. „Důvodem, proč se tahle změna udělala, jsou poslední neuspokojivé výsledky. Z deseti zápasů jsme vyhráli jen dva,“ objasnil změnu na trenérském postu generální manažer Augustin Žák. Přesně na den do roka se s havlíčkobrodským klubem rozešel Karel Dvořák. Mužstvo dočasně přebral asistent Milan Chalupa, jemuž na střídačce vypomůže trenér staršího dorostu Richard Cachnín, bývalý hokejista Havlíčkova Brodu. Vedení klubu hledá nového hlavního kouče, který by měl převzít žezlo a vládu nad kabinou Broďáků.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) - Pavlík "A", Protivný, Soldán, Ostrčil, Morava "A", Novotný, Jelínek, Blažek - Endál, Polodna "C", Vondráček - Rytnauer, Knotek, Ondráček - Semorád, Meidl, Musil - Fiedler, Štěpánek, Stehlík

    HC Benátky nad Jizerou: Vošvrda (Blažíček) - Kolmann, Moravec, Jánošík, Kajínek, Jaroměřský, Ulrych, Vála, Plodek - Jonák, Klimt, Skalický - Špaček, Skořepa, Bortňák - Kopic, Král, Vlach - Liška, Jech, Maďar

    Rozhodčí: Martin Fraňo, Alexander Pavlovič - Jakub Frodl, Milan Svoboda.
     
    V Havlíčkově Brodě je vše připraveno na zahájení dnešního prvoligového duelu. Na ledovou plochu již najeli hokejisté Benátek nad Jizerou a také čtveřice hlavních arbitrů. Těmi hlavními jsou dnes pánové Martin Fraňo a Alexander Pavlovič. Na čarách jim pak bude asistovat dvojice Jakub Frodl a Milan Svoboda.
     
    A kluziště již také přivítalo brusle havlíčkobrodských Rebelů, kteří vjíždějí na ledovou plochu za potlesku prořídlých ochozů místního svatostánku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:36
    Benátečtí sice vyhráli úvodní buly, ale iniciativy se brzy chopili domácí hokejisté. průvan před Vošvrdou dělali Lukáš Endál s Romanem Vondráčkem. Druhý jmenovaný následně i vypálil, ale jen do gólmanovy hrudi.
     
    01:22
    Benátky jsou zatím zatažené ve svém pásmu a sledují, co dělají Rebelové. Nyní to zkusil Martin Ondráček, ale jeho pokus zablokoval nad bránu Adam Jánošík.
     
    01:45
    První akce ze strany Benáteckých. Josef Skořepa z levého kruhu trefil jen připravené Dolejšovy betony.
     
    02:34
    Třetí lajna Rebelů nyní zatápí hostům od Jizery! Ladislav Rytnauer se probil na levém kruhu až k zakončení, ale Tomáš Vošvrda se výborně roztáhl a střelu vykopl. Následná střela Moravy šla vedle.
     
    03:04
    Benátky právě vstřelily branku!

    Rychlý výpad hostujícího celku znamená vedení! Tomáš Liška se protáhl do útočné třetiny a našel mezi kruhy číhajícího PATRIKA MAĎARA, který se do puku opřel z první a ten skončil za zády opařeného Daniela Dolejše. Asistence: Tomáš Liška.
     
    03:24
    Po zakázaném uvolnění Rebelů se před brankou po buly zjevil Vít Jonák, který zkoušel na bližší tyči procpat puk do branky, ale Dolejš byl připravený.
     
    04:14
    Nějakou dobu se hrálo ve středním pásmu, až se nakonec puku chopil Jan Knotek, který s ním projel až do útočné třetiny, ale ještě než stihl vystřelit, tak jej odstavil čistým zákrokem David Kajínek.
     
    04:51
    Od modré čáry nahazoval chytře Pavel Musil. Jeho nahození ještě před brankou tečoval jeden z beků hostů, ale Vošvrda stihl nastavit puku beton.
     
    05:43
    Máme zde první vyloučení. Petr Štěpánek se probíjel za brankou přes Tomáše Lišku (BEN), který jej odstavil od puku jen za cenu faulu - 2 minuty vysoká hůl.
     
    06:07
    Rebelové kombinovali, ale bez většího úspěchu. Jediný pokus vyslal od modré čáry Tomáš Protivný, ale kotouč byl zblokován.
     
    06:14
    Benátky vyhazují kotouč až k brance Daniela Dolejše.
     
    06:59
    Tak tentokrát již kombinace Rebelů přinesla vážnější ohrožení branky. Od modré čáry vyslal jedovku Tomáš Protivný, ale jeho jmenovec Vošvrda vytasil bleskový beton a kotouč vyrazil!
     
    07:43
    Havlíčkův Brod se nyní dvakrát nedostal do útočné třetiny a Benátky vyhodily. Následně se vrací vyloučená Liška na ledovou plochu.
     
    08:31
    Benátečtí se nyní vydali na zteč. Do útočné třetiny se prokličkoval Petr Ulrych, ale na brankovišti jej odstavil tělem Marian Morava.
     
    09:19
    Hosté od Jizery se snaží přejít přes modrou čáru, ale Havlíčkobrodští toto území výborně brání a nepouštějí soupeře do svého území.
     
    10:41
    Adam Jánošík se snažil v útočném pásmu vymíchat protihráče, ale Jan Soldán se nedal a vzápětí mířil na druhou stranu Radim Ostrčil, ale byl zastaven ofsajdem.
     
    11:08
    Lukáš Král se uvolnil na brankovišti a dostal kotouč od pravého mantinelu. Následně zkusil rychlou střelu, ale Daniel Dolejš zasáhl betony! Výborný zákrok! Rebelové následně vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    11:19
    Tomáš Liška pálil ihned po buly. Jeho projektil zasáhl jen Radka Novotného, který zůstal ležet na zemi v bolestech. Následně ještě zkoušel své štěstí Patrik Maďar, ale Dolejš se oklamat nenechal. Sudí poté přerušil hru. Novotný odjíždí na střídačku v bolestech.
     
    11:46
    Benátky jsou nyní nastěhované v útočném pásmu a Rebelové se jen horko těžko brání. Tentokrát se osvobodili jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    11:51
    Buly před brankou Daniela Dolejše se bude opakovat. Domácí muž s maskou podržel ve výstroji střelu Daniela Skalického od pravého hrazení.
     
    12:11
    Nyní se kupředu vydala i domácí skvadra, ale pokus Ondřeje Stehlíka z levého křídla zablokoval obětavým pádem do střely obránce Benátek.
     
    13:18
    Oba celky si nyní vyměňovaly bez většího efektu kotouč. Následně se k samostatné akci odhodlal Daniel Špaček, ale na kruhu neprošel přes Petra Polodnu.
     
    14:01
    Lukáš Král s Jaroslavem Vlachem měli na holi druhou branku dnešního střetnutí! První jmenovaný se dostal před Dolejšem ke kotouči, ale za záda ležícího gólmana puk nepropasíroval!
     
    14:59
    Havlíčkobrodští byli nyní chvilku nastěhováni před Tomášem Vošvrdou, ale ten spíše jen sledoval hru před sebou. Následně byl Václav Meidl při pokusu o střelu odstaven Janem Jaroměřským.
     
    15:47
    Rebelové nyní zle zatopili svému soupeři! Nejprve před brankou promáchl Roman Vondráček a následně byl pokus Jana Soldána od modré čáry sražen ještě před Vošvrdou.
     
    15:55
    Roman Vondráček (HBR) následně uťal akci hostů faulem a jde si sednout na dvě minuty.
     
    16:44
    Rebelové hned zkraje dokázali vyhodit kotouč až k brance hájené Tomášem Vošvrdou, který se musel mít na pozoru, jelikož zde domácí drželi kotouč.
     
    16:52
    Poměr sil na ledě se vyrovná. Na zadním mantinelu za brankou Daniela Dolejše se hákováním provinil Daniel Skalický (BEN).
     
    17:13
    Benátky vyhrály buly a tlačily se kupředu, ale nedostaly se dál, než jen za modrou čáru. Tam je již družina Rebelů zpacifikovala a nepustila k ohrožení branky.
     
    17:32
    Rebelové se při přechodu do útočného pásma vystavili do ofsajdu. Následně po vyhraném buly nahazoval na branku Marian Morava, ale Vošvrda puk zachytil do lapačky a rozehrál.
     
    17:53
    Benátky se dopustily zakázaného uvolnění a od modré čáry to zkoušel Jan Pavlík, ale svůj pokus nasměroval deset centimetrů vedle tyče.
     
    18:10
    Rebelové již při plném počtu kombinovali a Roman Vondráček nejprve neuspěl proti obraně soupeře. Následně se ještě dostal na druhé straně ke střele Petr Polodna, ale trefil jen padajícího Vošvrdu. Střílel z velkého úhlu.
     
    18:52
    Benátky jsou v plném počtu. Závěr přesilovky již zvládli hosté bez problémů. Dokázali totiž vyhodit kotouč z pásma a střídají.
     
    19:17
    Jan Soldán to nyní po několika nahrávkách zkoušel od modré čáry, pokus cpal mezi Vošvrdovy betony, ale ten je sklapl a podržel hosty.
     
    19:52
    U pravého mantinelu v útočné třetině zůstal ležet otřesený Daniel Skalický. Ten již však vstává a odjíždí na střídačku. Bude se vhazovat před lavičkou Rebelů.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Rebelové měli do zápasu svižný start, ale Benátky je zaskočily gólem z hole Patrika Maďara. Domácí následně nevyužili přesilovku a hosté se znovu dostali více do hry, ale další branka již nepadla.

    Další třetina začne zhruba v 18:18.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Benátky vyhrály vhazování, ale Havlíčkobrodští jejich výpad zastavili. Jmenovitě Roman Vondráček, který protivníkovi ustřelil kotouč od hokejky.
     
    20:59
    Roman Vondráček se po stahovačce nyní ocitl sám před Vošvrdou, ale trefil jen jeho nastavený beton. Následně ještě od modré pálil po nahrávce z rohu pásma Radim Ostrčil, ale trefil jen betony připraveného gólmana hostů.
     
    21:30
    Josef Skořepa po vyhraném buly vypálil z pravého křídla. Jeho jedovku gólman Daniel Dolejš dokázal ztlumit betonem a následně i pokrýt pod lapačku.
     
    22:27
    Jaroslav Vlach se protáhl až před Daniela Dolejše, ale jeho ležící beton nepřehodil. Následně ještě zkusil své štěstí Miroslav Kopic, ale nataženého brankáře domácích nepřekonal.
     
    23:06
    Do útočné třetiny se zkoušel dostat Jan Knotek, ale na modré čáře se mu postavil Daniel Skalický a jako skála zůstal přikovaný a získal kotouč.
     
    23:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A máme vyrovnáno! Daniel Špaček v útočné třetině mezi kruhy vypálil a provětral betony Daniela Dolejše. Kotouče se následně chopil obránce Rebelů, který si ním projel do útočné třetiny. Zde se domácí usadili a Jan Knotek nahodil puk na branku. Kotouč s od Vošvrdy odrazil před ONDŘEJE STEHLÍKA, který už neměl problém zamést kotouč do branky a vychutnat si oslavu letošního premiérového gólu! Asistence: Jan Knotek.
     
    24:35
    Benátky se snaží navrátit zpět do vedení. Své štěstí zkusil nejprve Dalibor Bortňák, ale Dolejš zasáhl betonem. Následně se sekáním provinil Tomáš Protivný (HBR).
     
    25:20
    Benátečtí rozjeli kombinaci, ale domácí obrana je zastavila a následně Rebelové vyhazují kotouč až k Vošvrdovi.
     
    25:54
    Radim Ostrčil nyní dvakrát po sobě zaúřadoval a vyhodil puk až do míst, kde kraluje gólman hostů.
     
    26:31
    A opět se hrací guma nalézá v blízkosti Tomáše Vošvrdy. Ten navíc musí mít oči na stopkách, jelikož domácí zde operují s kotoučem.
     
    26:55
    Domácí v plném počtu a Martin Ondráček měl solidně našlápnuto, ale jeho šanci zmařil pohotovým zákrokem holí Daniel Skalický.
     
    27:46
    Tribuny jsou ve varu! Rebelové se snaží a zle zatápí Tomášovi Vošvrdovi. Ten si musel poradit hned s několika pokusy. Hned dvakrát to zkoušel Ladislav Rytnauer, ale neuspěl.
     
    28:50
    To je válec! Petr Štěpánek nejprve trefil jen obránce a následně se přes skvělého Vošvrdu neprosadil Jan Semorád. Své štěstí zkoušel ještě obránce Tomáš Protivný, ale branku minul!
     
    29:05
    Tlak rebelů bude moci trvat! Tomáš Liška (BEN) se provinil hákováním a bude tak pykat na trestné lavici.
     
    29:26
    Rebelové mají soupeře pod zámkem a Tomáš Vošvrda má nyní plnou výstroj práce. Nyní musel přerušit hru po střele Petra Polodny od pravého mantinelu.
     
    30:09
    Lukáš Endál nejprve neprocpal puk na brankoviště, ale následně jej za bránou znovu vydoloval a v mezikruží si místo udělala Roman Vondráček, ale Tomáš Vošvrda nastavil lapačku a vyrazil s ní kotouč za bránu!
     
    30:58
    Roman Vondráček nyní zazdil tutovku! Na levém rohu brankoviště dostal kus hrací gumy od Lukáše Endála, ale místo střely z první si kotouč ještě zpracovával a nakonec jeho pokus trefil jen přesouvajícího se brankáře Benátek!
     
    31:54
    Tomáš Vošvrda, benátecký hero posledních minut si nyní může trochu odpočinout. Do útoku se tlačí hosté od Jizery, ale zastavil je ofsajd.
     
    32:02
    A opět bude před brankou Tomáše Vošvrdy pekelně horko! Miroslav Kopic (BEN) ve středním pásmu přidržel protihráče a míří na trestnou lavici.
     
    32:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové využívají přesilovku a dostávají se do vedení! Rebelové rozjeli solidní kombinaci, která vyústila v tak trochu šťastnou branku! Ladislav Rytnauer našel na levém rohu brankoviště MARTINA ONDRÁČKA, který puk zkoušel poslat k zadní tyči, kde si hrací gumu srazil bruslí do sítě jeden z beků! Asistence: Ladislav Rytnauer a Václav Meidl.
     
    32:52
    Benátečtí se procpali do útočné třetiny a jejich výpad končí vyloučením. Radek Novotný (HBR) se provinil hrou vysokou holí.
     
    33:06
    Domácímu souboru se daří vyhodit kotouč do středního a následně i útočného pásma. Dolejš může být zatím v klidu.
     
    33:44
    Jan Pavlík nejprve znovu dokázal vyhodit kotouč až k Tomášovi Vošvrdovi a následně akci Benátek kazí kotouč mimo led. Bylo to s tečí domácího hráče. Buly před Dolejšem.
     
    33:54
    Martin Ondráček nyní zabojoval a skočil rybičku pod nohy Jiřího Moravce, od nějž se kotouč dostává do středního pásma.
     
    34:27
    Benátky se nyní nastěhovaly do útočné třetiny a Petr Kolmann od modré čáry pálil přes klubko hráčů na brankovišti, ale Daniel Dolejš si jeho střelu našel v lapačce.
     
    34:44
    Domácím se povedlo znovu vyhodit kotouč až k brance hostujícího týmu, který se následně při návratu do útočné třetiny vystavuje do ofsajdu.
     
    34:56
    Radek Novotný je na ledě. Do útočné třetiny se ještě snažil dostat Pavel Musil, ale byl odstaven protihráčem. Rebelové oslabení zvládli.
     
    35:40
    Lukáš Král se na pravém mantinelu snažil prosadit a vydolovat kotouč mezi dvěma protihráči, ale nepovedlo se mu to a na druhou stranu mířil Ondřej Stehlík, ale dal si kotouč příliš před sebe.
     
    36:32
    Přehazovaná z pásma do pásma. Tak nyní vypadá obraz hry na ledě v Kotlině. Oba celky kupí individuální chyby a oba gólmani tak mohou být v klidu.
     
    37:11
    Do útočné třetiny projel Lukáš Král, který ihned za modrou čárou bleskově vypálil, ale jeho projektil dokázal vyrážečkou zneškodnit brankář Daniel Dolejš.
     
    37:54
    Vlnu nevole nyní vzbudila v hledišti série zákroků benáteckých obránců. Ten první byl ještě v rámci pravidel, ale výhoz Jana Jaroměřského do ochranné sítě (BEN) se již sudímu nelíbil. Zdržování hry.
     
    38:22
    Kombinace Rebelů nyní skončila v rohu kluziště, kde o kotouč bojuje asi šest hráčů. Benátky tak šetří čas.
     
    38:59
    Radim Ostrčil zkusil střelu od modré čáry, ale ta byla asi třikrát tečovaná a nakonec prošla vedle branky. Pokus Jana Soldána se také mezi tyče nevešel a Benátky vyhazují.
     
    39:18
    A znovu se hokejistům od Jizery povedlo vyhodit kotouč až do míst, kde vládne Daniel Dolejš.
     
    39:54
    Roman Vondráček z levého kruhu zkusil své štěstí, ale obětavě mu zkazil šanci Petr Ulrych, který ji zablokoval. Následně Benátky vyhazují.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Rebelové ve druhé třetině otočili vývoj zápasu. Nejprve se trefil Ondřej Stehlík a následně se v přesilovce prosadil šťastnou brankou Martin Ondráček. Velkou oporou hostům byl brankář Tomáš Vošvrda.

    Třetí třetina začne zhruba v 19:08.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Daniel Dolejš nyní zariskoval za brankou a vydal se zbrkle rozehrát kotouč, ale do souboje se s ním dostal Josef Skořepa. Rebelové následně pod tlakem vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    41:05
    Benátečtí zachybovali za brankou a na levém kruhu se k volnému kotouči dostal Václav Meidl, jenž to zkusil z první, ale trefil jen Daniela Špačka před sebou.
     
    42:37
    Jan Semorád se nedostal přes Petra Kolmanna do útočné třetiny. Benátky se následně chopily kotouče, ale Jiří Moravec s ním zajíždí za branku.
     
    43:00
    Hosté se pokusili o rychlou akci, ale ta pohořela na nepřesné nahrávce a píská se zakázané uvolnění.
     
    43:21
    Rebelové zakombinovali a na brankovišti se dostal ke kotouči Roman Vondráček, který to zkusil přímo z první, ale trefil jen vyjetého Tomáše Vošvrdu, který tak znovu svůj tým parádně podržel!
     
    43:52
    Václav Meidl zpoza brány našel Ladislava Rytnauera, který to zkusil z první, ale Vošvrdovy betony zasáhly včas. Následně se urostlý forvard Meidl tlačil zpoza brány do zakončení, ale Vošvrda znovu zaúřadoval.
     
    44:19
    Rebelové byli nyní natlačení před brankou a zle zatápěli Vošvrdovi. Nyní se však o šanci sami obírají, jelikož se vystavují do ofsajdového postavení.
     
    44:53
    Daniel Špaček byl nyní zcela sám na brankovišti, ale z první trefil jen hůl obětavého obránce. Následně ještě cpal puk na branku Petr Kolmann, ale Daniel Dolejš jeho tečovaný kotouč vytáhl!
     
    45:33
    Rebelové se dostali do útočné třetiny a Ondřej Stehlík už už napřahoval, ale výborně se vrátil jeden z obránců hostů a kotouč mu vypíchl.
     
    46:09
    Benátky se osvobozují z dočasného tlaku Rebelů jen výhozem na zakázané uvolnění. Bude se vhazovat před Vošvrdou.
     
    46:33
    Před Danielem Dolejšem se zjevil zcela sám Daniel Skalický, který z první zkoušel dostat kotouč za brankovou čáru, ale domácí muž s maskou parádně zaklekl a střelu vyrazil. Další dobrá šance Benátek!
     
    47:21
    Ladislav Rytnauer se dostal za brankou ke kotouči a zkusil procpal puk na bližší tyči do brány, ale Tomáš Vošvrda se oklamat nenechal a zasáhl.
     
    48:04
    Petr Štěpánek dostal puk do jízdy od Ondřeje Stehlíka a z první bleskově pálil, ale jeho pumelenice jen o milimetry minula klec bezmocně se přesouvajícího brankáře Tomáše Vošvrdy!
     
    48:47
    Benátky se nyní snaží projít do útočné třetiny, ale výborně jim v tom brání obrana domácích. Zejména Radim Ostrčil nyní na modré vibroval jako kybernetická myška.
     
    49:06
    Zakázané uvolnění Rebelů. Následně ohlásil hlasatel, že dnešní zápas sleduje 786 diváků!
     
    49:57
    Roman Vondráček našel zadovkou Lukáše Endála, který na levém kruhu udělal efektní otočku a vypálil mezi nohy Tomáše Vošvrdy. Ten však své betony sklapl a kotouč za svá záda nepustil!
     
    50:35
    Daniel Špaček v hlavní roli. Nejprve neprošel na brankoviště před dobře clonícího Martina Ondráčka a následně zmařil zakončení Ladislava Rytnauera. Kotouč na střídačce Benátek.
     
    50:45
    Tomáš Vošvrda nyní hrdinou Benátek! Pavel Musil našel na pravé straně brankoviště zcela volného a nikým nehlídaného Jana Semoráda, který z první trefil jen betony parádně se přesouvajícího Vošvrdy, který se tak stal hrdinou okamžiku. Navíc následně kotouč i pokryl!
     
    51:02
    Jan Semorád se ocitl podruhé ve velké šanci! Tentokrát mu nabil Jan Knotek, ale Semorád si opět vylámal zuby na skvělém Tomášovi Vošvrdovi, který fantasticky zasáhl proti střele do protipohybu betonem!
     
    51:48
    Na druhé straně musel zasahovat domácí muž s maskou Daniel Dolejš, který si poradil se střelou z mezikruží, jíž následně schoval v lapačce.
     
    52:24
    Adam Jánošík se dostal na levém kruhu ke střele, ale jeho pokus skončil na betonech připraveného Daniela Dolejše v brance domácího celku.
     
    53:28
    Kotouč se nyní nalézal především ve středním pásmu. Nakonec se hracího předmětu chopil Jaroslav Vlach a individuální akcí se na pravém křídle dostal až ke střele, kterou mu však zablokoval obránce.
     
    53:43
    O kotouč se bojovalo v rohu útočného pásma. Touš nakonec vydolovali domácí, kteří však trochu zbrkle vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    54:27
    Roman Vondráček se snažil přejít přes modrou čáru až k zakončení, ale dobrou práci odvedl Dalibor Bortňák, který jej zablokoval a nepustil dál.
     
    55:32
    Daniel Špaček dostal na levém mantinelu zadovku od Dalibora Bortňáka, ale tam jej o kotouč obral Václav Meidl, který našel v útočné třetině křižnou nahrávkou Martina Ondráčka, který z první trefil jen hruď Vošvrdy.
     
    55:58
    Radim Ostrčil chytře nahazoval od modré čáry. Jeho nahození tečoval před brankou Martin Ondráček, ale trefil jen nastavený beton Tomáše Vošvrdy.
     
    56:21
    Rebelové vyhazují kotouč na zakázané uvolnění. Hra se tak stěhuje před brankáře Daniela Dolejše.
     
    56:47
    Jan Pavlík uvařil nahrávku na Jana Semoráda, kterou by mu pochválil i Zdeněk Polreich. Semorádovi však kotouč utekl a tak se zdržel a nadvakrát nepřekonal sedícího Vošvrdu. Ten následně zlikvidoval i jeho další pokus po nahrávce od Pavla Musila!
     
    57:38
    Jan Jaroměřský se protáhl do útočné třetiny a našel na brankovišti Jana Plodka, jehož však dokázali domácí obránci před zakončením odstavit.
     
    58:26
    Benátky v útočné třetině, Vošvrda prchá na střídačku!
     
    59:16
    Benátky si nyní vytvořily enormní tlak, který ukončil až obětavý zákrok Jana Soldána, který do střely lehl a následně se kotouč zaklínil pod jeho tělem. Sudí přerušuje, time-out Benátek.
     
    59:30
    Střelu Davida Kajínka zastavil svou rukou Martin Ondráček, který v bolestech míří na střídačku. Puk ve středním pásmu.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Třetí třetina branku nenabídla, zato nám naservírovala několik zajímavých šancí, které se však tříštily o bezvadně chytající gólmany Tomáše Vošvrdu a Daniela Dolejše. Havlíčkův Brod tak po třech porážkách vítězí a zastavuje střeleckou lavinu benáteckého týmu.
     
    To je od nás z Kotliny pro dnešek vše! Já se vámi loučím, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek večera! Napočtenou! (19:41:49)
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 24. Stehlík (Knotek), 33. Ondráček (Rytnauer, Meidl) - 4. Maďar (Liška)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) - Pavlík "A", Protivný, Soldán, Ostrčil, Morava "A", Novotný, Jelínek, Blažek - Endál, Polodna "C", Vondráček - Rytnauer, Knotek, Ondráček - Semorád, Meidl, Musil - Fiedler, Štěpánek, Stehlík
    Trenér: Milan Chalupa

    HC Benátky nad Jizerou: Vošvrda (Blažíček) - Kolmann, Moravec, Jánošík, Kajínek, Jaroměřský, Ulrych, Vála, Plodek - Jonák, Klimt, Skalický - Špaček, Skořepa, Bortňák - Kopic, Král, Vlach - Liška, Jech, Maďar
    Trenér: Milan Černý

    Rozhodčí: Martin Fraňo, Alexander Pavlovič - Jakub Frodl, Milan Svoboda
    bahis siteleri