Košice – Poprad 2:3 (kon.)
konec
HC Košice
2:3 (0:1, 2:2, 0:0)
HK Poprad
sk Úterý 06.11.2012, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    54:22
    vylúčenie hostí, Tomas na 2 min. za podrazenie.
     
    50:00
    Od modrej to skúšal Matúš Chovan, tečovať sa chystal Jenčík, ale zbytočne. Puk sa k nemu vôbec nedostal.
     
    32:42
    Poprad dal gól!

    ROMAN TOMAS zatiahol puk z okraja ihriska smerom k bráne a medzi štvoricou domácich blafákom do bekhendu prekonal Hyláka, ktorému puk prepadol popri betóne. Asistencia: Dávid Buc.
     
    30:28
    Vylúčenie Košíc, Takáč na 2 min. za podrazenie.
     
    28:57
    Košice dali gól!

    Tak napokon je z toho gól! Videorozhodca videl hru jasne, RICHARD HUNA si nakorčuľoval do priestoru pred bránou a od neho sa puk šťastne odrazil za chrbát Nikkilu.
     
    28:57
    Košičania pravdepodobne vsietili gól, rozhodca sa ale bude radiť s videorozhodcom!
     
    27:22
    Poprad dal gól!

    ROMAN TOMAS dostal prihrávku z rohu klziska, Hyláka si vytiahol do strany a s pukom sa nemaznal. Nekompromisne ho poslal do odkrytej časti brány a hostia sú znovu vo vedení. Asistencie: Buc, Šterbák.
     
    26:05
    Peter Klouda poslal k Hylákovi veľmi nebezpečný puk, preletel bránkoviskom a možno zasiahol aj konštrukciu brány, ale nik sa k jeho doklepnutiu za čiaru nedostal.
     
    23:04
    Košice dali gól!

    Gabriel Spilar sa vo vlastnej obrannej tretine dostal k puku, potiahol ho až na útočnú modrú, medzitým obhodil celú obranu hostí aby napokon našiel skvele korčuľujúceho, úplne voľného RICHARDA JENČÍka, ktorý bezproblémovo vyrovnáva. Asistencie: Spilar, Šeda.
     
    22:21
    Vylúčenie Popradu, Pentikainen na 2 minúty za držanie.
     
    21:39
    Jonnas Koskinen sa s pukom prebojoval až do útočnej tretiny, tam to skúsil strelou švihom a domáci brankár Hylák vyťahuje nádherný semafór!
     
    15:49
    Vylúčenie Košíc, Novotný na 2 min. za seknutie.
     
    16:02
    Poprad dal gól!

    Poprad dal gól, pár sekúnd po domácom vylúčení! Pred bránou stál perfektne osamotený LUKÁŠ HVILA, ktorý čakal iba na prihrávku od Vandasa a okamžitou strelou bezproblémovo poslal hostí do jednogólového vedenia.
     
    11:05
    Košičania sa opäť usadili v útočnom pásme, po sérii prihrávok strieľal Michal Šeda a puk minul konštrukciu brány len o pár centimetrov!
     
    9:31
    Vylúčenie Poprad, Gríger na 2 min. za podrazenie.
     
    3:14
    Vylúčenie Poprad, Špelda na 2 min. za podrazenie.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 24. Jenčík (Spilar, Šeda), 29. Huna Richard (Svitana, Huna Robert) - 17. Hvlia (Vandas, Klouda), 28. Tomas (Buc, Šterbák), 33. Tomas (Buc)


    HC Košice: Hylák - Šeda (A) – Novák, Macejko - Deyl, Takáč – Matúš Chovan, Jenčík (C) – Slovák - Spilar, Richard Huna - Robert Huna – Svitana, Jokeľ - Marcinko - Novotný, Pašek - Mlynarovič – Haščák (A)
    HK Poprad: Nikillä - Šterbák - Špelda, Kovačevič (A) - Kramár, Pentikainen - Kurali, Dinda, Vandas - Klouda (C) - Hvila, Tomas - Koskinen - Buc, Sabolič - Takáč - Paločko, Gapa - Gríger - Homa

    Rozhodčí: Daniel Konc - Gajan, Tornay
    bahis siteleri