Česko – Rusko 2:1 (kon.) | Finsko – Švédsko 3:1 (kon.)
konec
Česko
2:1 (2:0, 0:1, 0:0)
Rusko
Sobota 10.11.2012, 12:00 • HK Arena, Turku, Finsko.
Kapacita: 11.820 míst. • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    33:43
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové snižují. Po křižné přihrávce přes české obranné pásmo od Kokareva se do střely z první položil JEVGENIJ MEDVĚDĚV a poslal puk za záda českého brankáře! 2:1. Asistence: Ilja Nikulin, Denis Kokarev.
     
    17:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Druhá využitá přesilovka pro český tým. Od modré čáry natáhl po Irglově přihrávce ke střele z první JAKUB KINDL, před Barulinem navíc dobře clonil Jiří Tlustý, a ruský brankář se za pukem jen ohlédl! Ten zapadl do horního růžku jeho branky. 2:0. Asistence: Zbyněk Irgl.
     
    08:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vypadalo to, že budou mít Češi problém dostat se zpět do pásma, ale celou situaci vzal na sebe nakonec ZBYNĚK IRGL, který si to namířil skrze ruské obránce přímo před Barulina a forhendovým blafákem kotouč zasunul do branky! 1:0. Bez asistence.
    Marken.cz

    Marek Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 9. Irgl, 18. Kindl (Irgl) - 34. Medvěděv (Nikulin, Kokarev)


    Česko: Pavelec (Salák) - Šmíd, Krejčík, Čáslava, Novák, Kindl, Nakládal, Galvas - Tlustý, Pech, Nedvěd (C) - Vondrka, Koukal, Petružálek - Hubáček (A), Novotný (A), Irgl - Svoboda, Kovář, Hertl.
    Rusko: Barulin (Bobrovskij) – Medvěděv, Nikulin (C), Rjasenskij, Bělov, Čudinov, Denisov, Birjukov, Alexandrov – Dadonov, Anisimov, Plotnikov – Petrov, Šipačjov, Kuzněcov – Makarov, Tichonov, Tarasenko – Averin, Kazjonov, Kokarev.

    Rozhodčí: Boman, Kaukokari – Pesonen, Sormunen

    Diváci: 7 869
    bahis siteleri