Česko – Rusko 2:1 (kon.) | Finsko – Švédsko 3:1 (kon.)
konec
Česko
2:1 (2:0, 0:1, 0:0)
Rusko
Sobota 10.11.2012, 12:00 • HK Arena, Turku, Finsko.
Kapacita: 11.820 míst. • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    Barulin odjíždí z branky a Rusko to zkusí v šesti bez brankáře!
     
    58:19
    Dnešní utkání sleduje 7 869 diváků!
     
    51:38
    Teď už to bude vyloučení. Filip Novák (CZE) si odsedí 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    35:19
    Novákova přihrávka našla na útočné modré zcela volného českého hráče. Ten byl faulován, a Jurij Alexandrov (RUS) si tak odsedí dvě minuty na trestné lavici.
     
    33:43
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové snižují. Po křižné přihrávce přes české obranné pásmo od Kokareva se do střely z první položil JEVGENIJ MEDVĚDĚV a poslal puk za záda českého brankáře! 2:1. Asistence: Ilja Nikulin, Denis Kokarev.
     
    32:45
    Tarasenko si natáhl puk z pravé strany mezi kruhy, byl faulován ale v pádu ještě stihl vypálit a pořádně protáhl Pavelce. Na toho okamžitě napadali všichni čeští hráči, a přerušili tak hru. Dvouminutový trest za zmiňované podražení Tarasenka si pak odsedí Ladislav Šmíd (CZE).
     
    22:52
    Šipačjov teď schytal u mantinelu ránu hokejkou do hlavy. Na trestnou lavici míří opět Jiří Tlustý (CZE), který za tento zákrok dostává 2+2 minuty.
     
    18:42
    Jiří Tlustý (CZE) ještě v závěru první třetiny oslabuje český tým. Dostává menší trest za hákování.
     
    17:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Druhá využitá přesilovka pro český tým. Od modré čáry natáhl po Irglově přihrávce ke střele z první JAKUB KINDL, před Barulinem navíc dobře clonil Jiří Tlustý, a ruský brankář se za pukem jen ohlédl! Ten zapadl do horního růžku jeho branky. 2:0. Asistence: Zbyněk Irgl.
     
    16:23
    Česká první formace teď chvíli pořádně motala ruskou obranu a vše vyústilo kromě několika zajímavých střel také ve faul Denise Denisova (RUS), který si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    14:57
    Jeden z českých hráčů se dostal do mezikruží odkud pořádně protáhl brankáře Barulina. Ten puk jen vyrazil k volnému Kindlovi, na kterého zívala odkrytá branka. Český hráč ale pod padajícím Barulinem nedokázal zakončit přesně.
     
    08:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vypadalo to, že budou mít Češi problém dostat se zpět do pásma, ale celou situaci vzal na sebe nakonec ZBYNĚK IRGL, který si to namířil skrze ruské obránce přímo před Barulina a forhendovým blafákem kotouč zasunul do branky! 1:0. Bez asistence.
     
    08:05
    Kindlova rána od modré propadla Barulinovi skrze výstroj a kotouč pak doskákal jen centimetry vedle pravé tyče ruské branky!
     
    07:40
    Sergej Plotnikov (RUS) si jde na dvě minuty zchladit hlavu. Provinil se nedovoleným bráněním.
     
    05:39
    Šipačjov nastřelil břevno české branky! Poskakující puk nakonec čeští obránci dokázali vyhodit ven z pásma.
     
    03:52
    Jakub Krejčík (CZE) je prvním vyloučeným hráčem utkání. Dostává dvouminutový trest za podražení.
    Marken.cz

    Marek Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 9. Irgl, 18. Kindl (Irgl) - 34. Medvěděv (Nikulin, Kokarev)


    Česko: Pavelec (Salák) - Šmíd, Krejčík, Čáslava, Novák, Kindl, Nakládal, Galvas - Tlustý, Pech, Nedvěd (C) - Vondrka, Koukal, Petružálek - Hubáček (A), Novotný (A), Irgl - Svoboda, Kovář, Hertl.
    Rusko: Barulin (Bobrovskij) – Medvěděv, Nikulin (C), Rjasenskij, Bělov, Čudinov, Denisov, Birjukov, Alexandrov – Dadonov, Anisimov, Plotnikov – Petrov, Šipačjov, Kuzněcov – Makarov, Tichonov, Tarasenko – Averin, Kazjonov, Kokarev.

    Rozhodčí: Boman, Kaukokari – Pesonen, Sormunen

    Diváci: 7 869
    bahis siteleri