Česko – Rusko 2:1 (kon.) | Finsko – Švédsko 3:1 (kon.)
konec
Finsko
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Švédsko
Sobota 10.11.2012, 16:00 • HK Arena, Turku, Finsko. Kapacita: 11.820 míst. • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:32
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Lehtëra zpoza branky přihrál na druhou tyč JUHA-PEKKA HAATAJOVI, který dorazil za přesouvajícího se brankáře. Asistence: Lehtëra, Enlund.
     
    37:14
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Po vyhraném buly si JONAS ENLUND vybruslil na vrchol pravého kruhu. Zápěstní střelu sice Wesslau vyrazil, ale jenom do výstroje vracejícího se švédského obránce, který si puk nešťastně srazil do sítě. Asistence: Petteri Nummelin, Ossi Väänänen.
     
    31:21
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Z nenápadné akce Švédové snižují. Gynge zavezl podél pravé strany puk do rohu kluziště, nahodil na branku, kde Rinne puk zastavil lapačkou. Jenže z rukavice mu vypadl a rozjetý CARL SÖDERBEG jej doklepl do sítě. Asitence: Gynge.
     
    03:26
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Z první větší akce se domácí Suomi dostává do vedení! Finové se konečně natlačili do pásma, Koivu vybojoval kotouč u mantinelu, přihrál mezi bruslemi obránců na SAKARIHO SALMINENA. Ten v klidu zpracoval přihrávku a rychle zametl touš za přesouvajícího se brankáře.
    Marken.cz

    Pavel Buňat

    Branky a nahrávky: 4. Salminen (Koivu), 38. Nummelin (Nummelin, Väänänen), 59. Haataja (Lehtëra, Enlund) - 32. Söderberg (Gynge)


    Finsko: Rinne (Rask) – Nummelin "A", Väänänen "A", Kousa, Heikkinen, Laakso, Eronen, Hietanen, Jalasvaara – Salminen, Koivu "C", Hagman – Joensuu, Kontiola, Laine – Haataja, Lehterä, Enlund – Pihlström, Ramstedt, Tuppurainen
    Švédsko: Wesslau (Holmqvist) – Kronwall "C", Fantenberg, Viklund, Hedman, Burström, Ma. Karlsson – Me. Karlsson, Lundqvist "A", Pettersson – Ladeskog "A", Söderberg, Hörnqvist – Backlund, Järnkrok, Gynge – Thörnberg, Mårtensson, Åslund

    Rozhodčí: Šindler, Jeřábek – Nieminen, Suominen
    bahis siteleri