Lipt. Mikuláš – Detva 4:3 (kon.) | Spišská N. Ves – Trnava 3:0 (kon.) | Prešov – Michalovce 6:2 (kon.)
Prievidza – Senica 4:6 (kon.) | Bardejov – Trebišov 1:0 (kon.) | Pov. Bystrica – Topoľčany 6:4 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
4:3 (4:1, 0:2, 0:0)
HK DOXXbet Detva
sk Úterý 13.11.2012, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    39:50
    Detva dala gól!
    Hosťom sa podarilo znížiť na rozdiel jedného gólu, za čo im patrí aj určitá pochvala, po tom čo otáčajú stav z 3:0. Tretí gól na strane hostí zaznamenal MARTIN TROCHTA, ktorý iba dorážal puk, ktorý nehybne ležal niekde pod betónom Palka.
     
    23:58
    Detva dala gól!
    Hostia sa ako tak spamätali z prvej tretiny a sú to práve oni, ktorí gólovo začínajú tú druhú. Domáca obrana bola tak povediac v šatni, nechala Palka vyniknúť z prvých dvoch striel, ale na tú tretiu, keď už bol totálne rozlietaný po všetkých svetových stranách prišla strela SLAVOMÍRA BUDU, ktorý mu strelou pod ľavý roh nedal nárok. Asistencie: Srnka a Majeský.
     
    18:49
    Detva dala gól!
    Prvá tretina z ríše snov sa domácim tak trošku skončila, hosťom z Detvy, konkrétne MARTINOVI TROCHTOVI sa podarilo znížiť na rozdiel troch gólov po tom čo dokázal pretlačiť puk ponad ležiaceho Palka. Asistencia: Lukáš Piperek.
     
    17:41
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    K dvojgólovému Fabovi sa pripája aj MICHAL MRAVEC, ktorý sa taktiež pripomenul brankárovi Detvy už po druhý krát, tento krát to bolo z presilovky, kde upravil na 4:0.
     
    09:35
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Tak toto je, ale sprcha pre Detvu, JOZEF FABO sa brankárovi Lipnickému prihlásil aj o pár sekúnd, keď využil perfektnú prihrávku pred bránu, neostávalo mu nič iné iba doraziť puk do odkrytej časti brány. Asistencia: Dávid Kubovčík.
     
    09:19
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci sa dostavajú už do dvojgolového vedenia po tom čo JOZEF FABO z blízka prekonal brankára hostí. Asistencia: Jakub Matejka.
     
    07:41
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenia, všetko to začal František Poliaček, ktorý najskôr strelecky neuspel ani na dva krát, následne to skúsil prihrávkou na MICHALA MRAVCA, ktorý zasunul puk do odkrytej časti brány. Asistencia: František Poliaček.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 8. Mravec (Poliaček), 10. Fabo (Matejka), 10. Fabo (Kubovčík ), 18. Mravec (Devečka) - 19. Trochta (Piperek), 24. Buda (Srnka, Majeský), 40. Trochta


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Macík, Fabo, Mezovský, Devečka, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Sajko, Pawelski, Piatka, Mravec, Kubovčík, Bartik, Galko, Bača, Holiga, Paukovček.
    HK DOXXbet Detva: Lipnický - Šúrek, Zošiak, Buda, Čánky, Šiška, Ihnaťo, Srnka, Gutwald, Hataš, Mahdalík, Páč, Nemček, Trochta, Majeský, Urgas, Hrčka, Fekiač, Méry, Nociar, Piperek, Čajkovský.
    bahis siteleri