Real Sociedad – Rayo Vallecano 4:0 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
4:0 (2:0)
Rayo Vallecano
Pondělí 19.11.2012, 21:30 • Estadio Municipal de Anoeta (Donostia-San Sebastián) • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    77
    Real Sociedad právě vstřelil branku!

    Na druhé straně to byla však jasná záležitost. Do otevřené obrany vběhl GONZALO CASTRO a jeho rána vymetla pavouky v šibenici Cobeňovy svatyně. To už je poměrně debakl pro Vallecano.
     
    62
    Real Sociedad právě vstřelil branku!

    Velice rychlá akce domácích znamená třetí gól v síti Cobeňa a o osudu duelu je pravděpodobně jasno. MIKEL GONZÁLES nalezl centr z pravé strany a na malém vápně uklidil míč potřetí do brány. Nic na tom nezměnil ani skluz obránce Labaky a pád gólmana. Pochválit je třeba Ifrána, jenž se podílel svou asistencí již na druhé brance.
     
    33
    Real Sociedad právě vstřelil branku!

    A skóre se mění podruhé. Znovu u toho byl muž posledních dvou minut CARLOS VELA. Tentokrát dostal míč na pravou stranu vápna, chvíli si pohrál s míčem a ta koncovka, to byla jedna báseň. Krásnou technickou střelou obstřelil Cobeňa a ten se nestačí divit, co během krátké doby musel vylovit ze své brány. Těžký knockout pro Rayo.
     
    31
    Real Sociedad právě vstřelil branku!

    Je tu úvodní gól zápasu. Ač nejdou domácím standardky, jdou jim velice dobře kombinační akce. Po jedné z nich se prosadil CARLOS VELA. Ten dostal míč od Ifrána na malé vápno, obtočil se kolem obránce a tvrdou přízemní střelou málem protrhl síť.

    Roman Zajíček

    Branky: 31. Vela, 33. Vela, 62. Gonzáles, 77. Castro

    Karty:   2. Ifrán (RSC) - 7. Tito (VLL), 10. Casado (VLL), 67. Gálvez (VLL)


    Real Sociedad San Sebastian: Bravo - Gonzáles, Bella, Martínez C., Castro - Martínez I., Prieto, Illarramendi, Pardo (79. Zurutuza), Vela (82. Agirretxe) - Ifrán (72. Bergara). Trenér: Philippe Montanier.
    Rayo Vallecano: Cobeňo - Labaka, Casado (46. Delibašič), Tito, Gálvez - Trashorras, Fuego, Piti, Carlos, Domínguez (66. Bangoura) - Baptistão (83. Vázquez). Trenér: Paco Jeméz.

    Rozhodčí: Lahoz - Cebrián, Nevado
    bahis siteleri