Real Sociedad – Rayo Vallecano 4:0 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
4:0 (2:0)
Rayo Vallecano
Pondělí 19.11.2012, 21:30 • Estadio Municipal de Anoeta (Donostia-San Sebastián) • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    83
    Naposledy střídají i hosté. Vázquez na plac, z něj Baptistão.
     
    82
    Poslední střídání. Končí autor dvou branek Vela, zbytek utkání si užije Agirretxe.
     
    79
    Je tu druhé střídání u Realu. Do šaten jde Pardo, na jeho místo jde Zurutuza.
     
    77
    Real Sociedad právě vstřelil branku!

    Na druhé straně to byla však jasná záležitost. Do otevřené obrany vběhl GONZALO CASTRO a jeho rána vymetla pavouky v šibenici Cobeňovy svatyně. To už je poměrně debakl pro Vallecano.
     
    72
    První střídání také u domácích. Odešel dobře hrající Ifrán, jeho místo zaujme Bergara.
     
    67
    Třetí žlutá karta pro tým Rayo Vallecano, nervy na uzdě neudržel Gálvez.
     
    66
    Druhé střídání v týmu hostů. Domíngueze nahrazuje Bangoura.
     
    62
    Real Sociedad právě vstřelil branku!

    Velice rychlá akce domácích znamená třetí gól v síti Cobeňa a o osudu duelu je pravděpodobně jasno. MIKEL GONZÁLES nalezl centr z pravé strany a na malém vápně uklidil míč potřetí do brány. Nic na tom nezměnil ani skluz obránce Labaky a pád gólmana. Pochválit je třeba Ifrána, jenž se podílel svou asistencí již na druhé brance.
     
    46
    Trenér hostů se rozhodl do druhého poločasu udělat jednu změnu. Casado už zůstal v kabině, na jeho místo jde Delibašič.
     
    37
    Obrovská šance pro Real, který mačká soupeře jako citrón. Po rohu se k míči dostal Carlos Martínez, jeho pokus Cobeňo vyrazil pouze před sebe, kde dorážel těsně vedle Vela.
     
    36
    Domácí jsou při chuti, Cobeňo musel vytáhnout výborný zákrok. Pardo na něj poslal projektil z obrovské dálky a hostující gólman musel ukázat něco ze svého leteckého umění. Míč odrazil na roh.
     
    33
    Real Sociedad právě vstřelil branku!

    A skóre se mění podruhé. Znovu u toho byl muž posledních dvou minut CARLOS VELA. Tentokrát dostal míč na pravou stranu vápna, chvíli si pohrál s míčem a ta koncovka, to byla jedna báseň. Krásnou technickou střelou obstřelil Cobeňa a ten se nestačí divit, co během krátké doby musel vylovit ze své brány. Těžký knockout pro Rayo.
     
    31
    Real Sociedad právě vstřelil branku!

    Je tu úvodní gól zápasu. Ač nejdou domácím standardky, jdou jim velice dobře kombinační akce. Po jedné z nich se prosadil CARLOS VELA. Ten dostal míč od Ifrána na malé vápno, obtočil se kolem obránce a tvrdou přízemní střelou málem protrhl síť.
     
    24
    Vida, hosté se osmělili a najednou pořádají nebezpečné výpady na Bravovu bránu. Baptistão dostal na malém vápně mnoho prostoru a jen nepřesnost v koncovce znamená, že se stav nemění. Pokud měli domácí dobré šance na začátku poločasu, tak hosté velice rychle dokázali vyrovnat statistiky.
     
    21
    Ovšem, nastalo přesně to, na co hosté budou dnes spoléhat. Tedy na rychlé brejky. Jeden z nich málem využil Domínguez, jenž se vydal na dlouhý sprint a hledal ve vápně Pitiho. Toho na poslední chvíli zablokoval Martínez a odvrací na roh.
     
    10
    Tak karet se nám urodilo během deseti minut opravdu hodně. Další faul a další standardka pro domácí z velice nebezpečné vzdálenosti. Casado přidržel Gonzálese a ten bude zároveň kopat trestný kop.
     
    7
    Tito poslal k zemi na hranici vápna Parda a chystá se zajímavá standardka pro Real. Navíc inkasuje záložník Vallecana žlutou kartu.
     
    2
    Stačí jen dodat, že Ifrán inkasuje za protesty žlutou kartu.
     
    2
    Tak to je hodně svižný začátek. Vela poslal naprosto přesný centr za nabíhajícího Ifrána, jenž se vydal sám na bránu. Cobeňovi udělal kličku a pohodlně zavěsil do sítě. Jenže zřejmě dle názoru sudího zahrál rukou a branka nemůže být uznána. Ofsajd to v žádném případě nebyl a ruka už vůbec. Domácí se cítí naprosto správně poškozeni.

    Roman Zajíček

    Branky: 31. Vela, 33. Vela, 62. Gonzáles, 77. Castro

    Karty:   2. Ifrán (RSC) - 7. Tito (VLL), 10. Casado (VLL), 67. Gálvez (VLL)


    Real Sociedad San Sebastian: Bravo - Gonzáles, Bella, Martínez C., Castro - Martínez I., Prieto, Illarramendi, Pardo (79. Zurutuza), Vela (82. Agirretxe) - Ifrán (72. Bergara). Trenér: Philippe Montanier.
    Rayo Vallecano: Cobeňo - Labaka, Casado (46. Delibašič), Tito, Gálvez - Trashorras, Fuego, Piti, Carlos, Domínguez (66. Bangoura) - Baptistão (83. Vázquez). Trenér: Paco Jeméz.

    Rozhodčí: Lahoz - Cebrián, Nevado
    bahis siteleri