Vsetín – Prostějov 4:6 (kon.) | Sokolov – Děčín 3:4 (po pr.) | Nový Jičín – Frýdek-M. 0:3 (kon.)
Havířov – Karviná (Baník) 6:3 (kon.) | Poruba 2011 – Opava 1:5 (kon.) | Přerov – Val. Meziříčí 5:0 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
1:5 (0:3, 1:1, 0:1)
HK Opava
Středa 21.11.2012, 18:00 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Černý ještě v závěru podcenil situaci a netrefil úplně prázdnou branku, ale to hosty nemusí vůbec mrzet.
     
    59:33
    Opava právě vstřelila branku!
    Moslerovu střelu od modré Gleich vyrazil k volnému PETRU WOLFOVI, který měl již lehkou úlohu touš dorazit za brankovou čáru. Asistence: Patrik Mosler.
     
    59:23
    Domácí hokejisté závěr příliš neunáší a je tady další faul. Petr Seidler inkasuje 2 minuty za vysokou hůl. Závěr tak přinese opavskou přesilovku 5 na 3!
     
    58:35
    Prokop ještě něco řekl na adresu sudího a inkasoval nejprve desetiminutový trest a při odchodu na trestnou lavici po dalším nesportovním gestu i trest do konce utkání.
     
    58:35
    Lukáš Prokop to přehnal s důrazem a vysloužil si menší trest za krosček. Přesilovka pro Slezan.
     
    51:51
    Tomáš Polok si vysloužil trest, hlavní rozhodčí Fiala mu uděluje 2 minuty za hákování. Přesilovka pro Porubu.
     
    48:50
    Další vyloučení. Opavská přesilovka tak může pokračovat. Lukáš Hruzík si totiž vysloužil 2 minuty za krosček.
     
    48:05
    Již potřetí v zápase Porubu zachraňuje horní tyč! Tentokrát ji napálil z bezprostřední blízkosti agilní Vítek.
     
    45:58
    Další trest na porubské straně. Za sekání je potrestán Jiří Hašek. Slezan tak má k dispozici další přesilovku.
     
    43:07
    Na trestnou lavici navíc usedá Patrik Prokop, který musel zastavit nezastavitelného Mlýnka. Vysloužil si 2 minuty za hákování a Opava si zahraje druhou přesilovku.
     
    41:27
    Michal Mlýnek opět ukázal svou rychlost, dostal se až za obranu a mířil sám na Gleicha, ten si dobře počkal a jeho šanci zneškodnil.
     
    37:28
    Slezan si zahraje první přesilovku. Na lavici hanby usedá Patrik Prokop – 2 minuty za hákování.
     
    36:08
    Menší závar v opavském brankovišti gólem nekončí. Nejprve se snažil protlačit touš Vaněk a po něm i Buček, Šafránek svůj tým podržel.
     
    29:55
    Na trestnou lavici usedá Michal Kukol – 2 minuty za podražení. Přesilovka pro Porubu.
     
    25:58
    Poruba právě vstřelila branku!
    RT TORAX přichází s rychlou odpovědí, když Holušovu střelu se pokoušel Šafránek zastavit svým tělem, ale volného kotouče si všiml JIŘÍ HAŠEK a dorazil jej těsně za brankovou čáru. Asistence: Michal Holuša.
     
    25:23
    Opava právě vstřelila branku!
    Další akce již končí gólem. V předbrankovém prostoru měl opět až příliš prostoru PETR CHALUPA, který nadvakrát poslal touš za záda bezmocného Gleicha. Asistence: Jakub Vítek.
     
    24:51
    Na druhé straně jsme viděli samostatný únik Mlýnka, ten sice vykoupal Gleicha, ale domácí brankář přesto jeho pokus stačil zázračně vytěsnit.
     
    24:24
    Na útočné modré ovšem obránci zapomněli na Sedláře, který se pokoušel najít mezírku mezi Šafránkovými betony, hostující gólmanská jednička si nadále vede na jedničku.
     
    23:01
    Hosté zůstali v útočné třetině a tvrdá střela Hermana skončila opět na horní tyči, odkud se odrazila mimo hrací plochu.
     
    22:46
    Drtivý tlak této formace nakonec ukončuje Poruba vyhozením na zakázané uvolnění. Předtím se ocitl před Gleichem zcela volný Vítek, jenže branku těsně minul.
     
    19:44
    Další šance Opavy! Mlýnek další přesnou přihrávkou poslal do samostatného úniku Iva Kociána, který napálil břevno Gleichovy branky.
     
    17:31
    Na druhé straně se šikovně proháčkoval mezi dvěma obránci Hruzík, dostal se do dobré střelecké pozice, ale Šafránek mu dobře vykryl střelecký úhel.
     
    17:04
    Další oku lahodící akce Opavy, ovšem tentokrát bez gólové tečky. Wolf poslal milimetrovou přihrávku na najetého Chalupu, který udělal blafák, ale byl tísněn a nedokázal tak plnohodnotně ohrozit domácího gólmana, který měl přesto s jeho pokusem práci.
     
    15:54
    Opava právě vstřelila branku!
    Sotva se Slezan dokázal ubránit, tak udeřil potřetí. TOMÁŠ POLOK při prvním pokusu trefil jen bránícího hráče, ale napodruhé již rychlou střelou švihem nedal Gleichovi žádnou šanci. Asistence: Bohumil Herman.
     
    13:07
    Poruba si menším tlakem vynutila faul. Na trestnou lavici usedá Jakub Vítek – 2 minuty za hákování. Domácí si tak zahrají první přesilovku zápasu.
     
    07:37
    Opava právě vstřelila branku!
    A náskok Slezanu je již dvoubrankový. Polokovu střelu ještě stačil Gleich vyrazit, ale na následnou dorážku BOHUMILA HERMANA se již natahoval marně. Opět v tom byla nedůslednost porubské obrany. Asistence: Lukáš Černý, Tomáš Polok.
     
    00:44
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava se dostává velmi rychle do vedení. Porubská obrana po buly zcela zaspala a nechala na brankovišti dorážet hned trojici hráčů. Kocián s Pavelkem ještě úspěšní nebyli, ale MICHAL MLÝNEK již dokázal přehodit beton ležícího domácího gólmana. Asistence: Zdeněk Pavelek, Ivo Kocián.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 26. Hašek (Holuša) - 1. Mlýnek (Pavelek, Kocián), 8. Herman (Černý, Polok), 16. Polok (Herman), 26. Chalupa (Vítek), 60. Wolf (Mosler)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Gleich (Rudl) – Prokop P., Hruzík, Šindelář, Zientek, Prokop L., Vychodil, Slavík, Axman – Hašek, Krayzel, Vaněk – Buček, Pavlačka, Seidler – Holuša, Vrána, Sedlář – Šimkovič.
    HK Opava: Šafránek (Novák) – Vrábel, Galvas, Tichý, Tůma, Kukol, Mosler, Bednárek – Mlýnek, Džemla, Herman, Vítek, Polok, Vlašánek, Pavelek, Kocián, Koschatzký, Wolf, Černý, Baďura, Chalupa.

    Rozhodčí: Fiala – Bojda, Mikler.
    bahis siteleri