Chabarovsk – Novokuzněck 5:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Chanty-Mansijsk 1:2 (po s.n.) | Čeljabinsk – Barys 0:3 (kon.)
Magnitogorsk – Omsk 1:2 (kon.) | Ufa – Spartak Moskva 4:1 (kon.) | Nižněkamsk – Doněck 4:3 (po s.n.)
Kazaň – Riga 6:2 (kon.) | Petrohrad – Čerepovec 3:2 (kon.) | CSKA Moskva – Jaroslavl 0:4 (kon.)
HC Slovan – N.Novgorod 1:4 (kon.) | Lev – Mytišči 4:2 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
0:3 (0:2,0:1,0:0)
Barys Nur-Sultan
Středa 21.11.2012, 14:00 • Yunost Sport Palace, Čeljabinsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V poslední třetině jsme branku neviděli a to znamená, že si dnes tři body připíše hostující Barys Astana. Ta dnes hrála dobrý a hlavně efektivní hokej, který na domácí Traktor platil. Čeljabinsk se nedokázal prosadit ani jednou a tak není divu, že je to pro něj dnes hodně velké zklamání. To je ode mě vše. Přeji příjemný zbytek dne. (16:07:23)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Astana už nikam nespěchá a drží puk na svých hokejkách za vlastní brankou. O majitelů tří bodu je dnes rozhodnuto.
     
    59:10
    Velkou šanci měli v poslední minutě hosté, kteří mohli přidat čtvrtou branku. Antropov se řítil sám na Mezina, ale tvrdou střelou jej překonat nakonec nedokázal.
     
    58:00
    Byly ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:57
    Traktor nestihl využít ani další přesilovku. Je jasné, že nějaké tři minuty před koncem už to s body pro domácí tým vypadá hodně špatně.
     
    56:24
    Astana se tentokrát ubránila mnohem lépe a zásluhou Hedmana vyhodila přes všechny čáry. Oba celky střídají, na led přijdou čerstvé síly.
     
    55:39
    Čeljabinsk se usadil v útočném pásmu a tady hodně zle zatápěl hostům. Ke střele se nakonec dostal domácí Karpov, ale kotouč mu na poslední chvíli s hole sjel.
     
    54:56
    Dvě minuty za podražení vidí hostující Bochenski. Traktor si zahraje další přesilovou hru.
     
    54:24
    Barys nic nevymýšlí a když si s rozehrávkou neví rady, tak raději kotouč vyveze do středního pásma. To hostům plně vyhovuje a dopředu se už ani příliš neženou.
     
    53:01
    Velký závar před brankou Lassili opět nekončí brankou. Bulis si sjel mezi kruhy a snažil se vystřelil. Včas byl však zblokován jedním z astanských obránců.
     
    52:17
    Astana se usadila v domácím obranném pásmu, kde se pokoušela něco vymysle. Ruděnko ztratil kotouč v souboji u mantinelu.
     
    50:44
    Hra se v posledních minutách odehrává převážně ve střední pásmu. Oba týmy se dopouští nepřesné rozehrávky a u kotouče se střídají.
     
    49:05
    Hosté se tedy znovu úspěšně ubránili další přesilové hře domácího celku. Astana sama zkusila zaútočit, ale ztroskotala již v neutrálním pásmu.
     
    47:34
    Domácí se konečně na nějaký čas usadili v útočném pásmu. Tam docela zdárně kombinovali až do zakončení Bulise, který z mezikruží branku Lassili přestřelil.
     
    46:37
    Astana se zatím dobře brání. Čeljabinsk se sice dostal do střelecké pozice, jenže jeden z domácích hokejistů mířil hodně nepřesně.
     
    45:45
    Přesilovka pro traktoráře. Dvě minuty si odsedí hostující Upper.
     
    45:04
    Lassila opět drží kotouč ve své lapačce. Tu teď zaměstnal střelou zápěstím domácí Dugin, avšak neúspěšně. Hostující brankář byl znovu připraven.
     
    44:33
    Traktor opět míří do útočného pásma. Hráči v bílých dresech tentokrát spolehlivě bránili a kotouč šikovně vyhodili do středního pásma.

    Jakub Martínek

    Branky a nahrávky: 10. Starčenko (Novapašin, Hedman), 12. Upper (Starčenko, Hedman), 31. Dawes (Boyd, Hedman)


    Traktor Čeljabinsk: Mezin (Fokin) - Quint, Rjabykin, Svítilo, Katičov, Vasilčenko, Razin, Něstěrov - Popov, Dugin, Glinkin, Čistov, Kontiola, Jakucenja, Bulis, Nyčuškin, Panov, Kostitsyn A., Antipov, Kuzněcov, Karpov.
    Barys Nur-Sultan: Lassila (Poluektov) - Novopašin, Hedman, Savčenko, Litviněnko, Fadějev, Grigorjev, Beljakov - Ruděnko, Upper, Starčenko, Spiridonov, Bochenski, Antropov, Dawes, Boyd, Rakhmanov, Alexandrov, Ermolajev, Gavrilin.

    Rozhodčí: Belov, Kulakov - Matyusha, Pavlov
    bahis siteleri