Chabarovsk – Novokuzněck 5:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Chanty-Mansijsk 1:2 (po s.n.) | Čeljabinsk – Barys 0:3 (kon.)
Magnitogorsk – Omsk 1:2 (kon.) | Ufa – Spartak Moskva 4:1 (kon.) | Nižněkamsk – Doněck 4:3 (po s.n.)
Kazaň – Riga 6:2 (kon.) | Petrohrad – Čerepovec 3:2 (kon.) | CSKA Moskva – Jaroslavl 0:4 (kon.)
HC Slovan – N.Novgorod 1:4 (kon.) | Lev – Mytišči 4:2 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
0:3 (0:2,0:1,0:0)
Barys Nur-Sultan
Středa 21.11.2012, 14:00 • Yunost Sport Palace, Čeljabinsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V poslední třetině jsme branku neviděli a to znamená, že si dnes tři body připíše hostující Barys Astana. Ta dnes hrála dobrý a hlavně efektivní hokej, který na domácí Traktor platil. Čeljabinsk se nedokázal prosadit ani jednou a tak není divu, že je to pro něj dnes hodně velké zklamání. To je ode mě vše. Přeji příjemný zbytek dne. (16:07:23)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Astana už nikam nespěchá a drží puk na svých hokejkách za vlastní brankou. O majitelů tří bodu je dnes rozhodnuto.
     
    59:10
    Velkou šanci měli v poslední minutě hosté, kteří mohli přidat čtvrtou branku. Antropov se řítil sám na Mezina, ale tvrdou střelou jej překonat nakonec nedokázal.
     
    58:00
    Byly ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:57
    Traktor nestihl využít ani další přesilovku. Je jasné, že nějaké tři minuty před koncem už to s body pro domácí tým vypadá hodně špatně.
     
    56:24
    Astana se tentokrát ubránila mnohem lépe a zásluhou Hedmana vyhodila přes všechny čáry. Oba celky střídají, na led přijdou čerstvé síly.
     
    55:39
    Čeljabinsk se usadil v útočném pásmu a tady hodně zle zatápěl hostům. Ke střele se nakonec dostal domácí Karpov, ale kotouč mu na poslední chvíli s hole sjel.
     
    54:56
    Dvě minuty za podražení vidí hostující Bochenski. Traktor si zahraje další přesilovou hru.
     
    54:24
    Barys nic nevymýšlí a když si s rozehrávkou neví rady, tak raději kotouč vyveze do středního pásma. To hostům plně vyhovuje a dopředu se už ani příliš neženou.
     
    53:01
    Velký závar před brankou Lassili opět nekončí brankou. Bulis si sjel mezi kruhy a snažil se vystřelil. Včas byl však zblokován jedním z astanských obránců.
     
    52:17
    Astana se usadila v domácím obranném pásmu, kde se pokoušela něco vymysle. Ruděnko ztratil kotouč v souboji u mantinelu.
     
    50:44
    Hra se v posledních minutách odehrává převážně ve střední pásmu. Oba týmy se dopouští nepřesné rozehrávky a u kotouče se střídají.
     
    49:05
    Hosté se tedy znovu úspěšně ubránili další přesilové hře domácího celku. Astana sama zkusila zaútočit, ale ztroskotala již v neutrálním pásmu.
     
    47:34
    Domácí se konečně na nějaký čas usadili v útočném pásmu. Tam docela zdárně kombinovali až do zakončení Bulise, který z mezikruží branku Lassili přestřelil.
     
    46:37
    Astana se zatím dobře brání. Čeljabinsk se sice dostal do střelecké pozice, jenže jeden z domácích hokejistů mířil hodně nepřesně.
     
    45:45
    Přesilovka pro traktoráře. Dvě minuty si odsedí hostující Upper.
     
    45:04
    Lassila opět drží kotouč ve své lapačce. Tu teď zaměstnal střelou zápěstím domácí Dugin, avšak neúspěšně. Hostující brankář byl znovu připraven.
     
    44:33
    Traktor opět míří do útočného pásma. Hráči v bílých dresech tentokrát spolehlivě bránili a kotouč šikovně vyhodili do středního pásma.
     
    43:56
    Poprvé v poslední dvacetiminutovce si na kotouč sáhl domácí brankář Mezin. Jeho pozornost vyzkoušel od modré čáry pálící Gavrilin.
     
    43:28
    Čeljabinsk začal třetí třetinu opravdu dobře. Dění na ledové ploše se odehrává především v obranném pásmu Astany.
     
    42:22
    Hra se stěhuje přes Lassilu. Ten po střele do modré kotouč raději podržel. Autorem střeli byl domácí Kostitsyn.
     
    40:35
    Domácí začali poslední dějství hodně aktivně a ženou se alespoň za čestným úspěchem. Barys se ale dobře ubránil a kotouč vyváží do středního pásma.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:39.
     
    Je za námi i druhá dvacetiminutovka a hosté po ni vedou dokonce už tříbrankovým rozdílem. Traktoru se opět nepodařilo využít několik přesilových her a branku při vyrovnaných silách na ledě vsítit nedokázal. S domácími body to tak v dnešním utkání vypadá hodně bledě.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:55
    Čeljabinsk se pokusil o rychlou rozehrávku. Ta se ale domácím hokejistům nepovedla a skončila až za brankou Lassili. Zřejmě poslední vhazovaní po levici Mezina.
     
    39:23
    Lassila si nechtěl komplikovat situaci a tak nahození kotouč raději přikryl ve své lapačce. Poslední půl minuta tak začne v obranném pásmu Astany.
     
    38:07
    Hosté nikam nespěchají a druhé dějství už chtějí dohrát daleko od své branky. Upper tak nahodil pouze do útočného pásma a hosté odchází střídat.
     
    37:20
    Hráči v bílých dresech se dvakrát za sebou dopustil zakázaného uvolnění a tak se hrálo především před brankou Lasiili. Domácí hokejisté však žádnou střelu vyprodukovat nedokázali.
     
    36:43
    Astana je už kompletní a znovu se bez větších potíží ubránila. Traktor zatím čeká na svůj první zásah v utkání a zdá se, že v druhé třetině bude čekat marně.
     
    35:52
    Čeljabinsk se nakonec do útočného pásma dostal. Střelu Kontioli však Lassila bez problémů vyrazil. Následně hosté vyhazují přes všechny čáry.
     
    35:29
    Barys ale zatím hraje oslabení velmi dobře a domácí do svého obraného pásma nepouští. Alexandrov vyhazuje až za branku Mezina.
     
    34:42
    V posledních sekundách se na ledové ploše hodně přitvrdilo a hlavní rozhodčí zato bude trestat. Na trestnou lavici usedá jeden z astanských hokejistů.
     
    33:20
    Traktor má znovu velké problémy dostat se vůbec do útočného pásma. Glikin nepřešel na modré čáře Fadějeva a o puk přišel.
     
    31:34
    Hra se znovu stěhuje před Mezina. Domácí zatím ani ve druhé třetině nepředvedli nic pořádného a po zásluze prohrávají už o tři branky.
     
    30:10
    Astana právě vstřelila branku!

    Domácí se znovu dopustili nepřesné rozehrávky ve vlastním obranném pásmu a jsou za to potrestáni. Před domácí brankou se objevil úplně osamocený NIGEL DAWES a překonal bezmocného Mezina - 0:3.

    Asistence: Dustin Boyd, Victor Hedman.
     
    29:17
    Hráči v tmavých dresech nevládli rozehrávku a ta končí až na zakázaném uvolnění. Hra se vrací před brankáře Mezina.
     
    28:02
    Barys se v poklidu ubránil dalšímu oslabení a na ledě je už v pěti lidech. Čeljabinsk tak nevyužil ani další příležitost a stále prohrává o dvě branky.
     
    27:41
    Astana se ale dobře brání a domácí hokejisty do žádné velké šance nepouští. Bochenski vyhodil přes všechny čáry a odchází střídat.
     
    26:02
    Začne přesilovka Traktoru. Na trestnou lavici usedá jeden z hostujících hráčů a domácí tak budou mít další možnost na snížení.
     
    25:58
    Čeljabinsk přežil krátké oslabení bez větší úhony a sám také zahrozil. Pěknou kombinaci zakončoval Panov, který však pouze trefil betony hostujícího gólmana.
     
    25:10
    Hosté z Astany jsou kompletní a budou dohrávat přesilovou hru, která bude trvat ještě dobrou půl minutu.
     
    24:15
    Hra se v posledních sekundách odehrává především ve středním pásmu. Traktor to sice zkusil s rychlý přechodem do útoku, ale na modré čáře zle pochodil.
     
    23:40
    Bude se hrát ve čtyřech bruslařích na obou stranách. Dvě minuty dostává domácí Čistov.
     
    23:34
    Velkou šanci na snížení měl Quint. Ten se ocitl sám na levé kruhy a chystal se vypálil. Včas však k němu přistoupil hostující obránce a střelu zblokoval.
     
    23:10
    Hostující Novapašin odchází na trestnou lavici. Dvě minuty za podražení.
     
    23:01
    Domácí Kontiola nerozehrál přesně a je odpískáno zakázané uvolnění. Dění se stěhuje před Mezina, což hostům plně vyhovuje.
     
    22:25
    Astana to tentokrát sehrála lépe a dvakrát vyhodila až za branku Čeljabinsku.
     
    21:56
    Domácí se ihned po vhazování usadili v útočném pásmu. Lassila si připsal úspěšný zákrok proti střele Bulise.
     
    21:14
    Přesilovka pro Traktor. Dvě minuty vidí hostující Rakhmanov.
     
    21:35
    Domácí byli až příliš aktivní v rozehrávce a ta končí až za brankou Lassili. Hra se tak stěhuje zpět před Mezina, kde se bude vhazovat
     
    20:45
    Začala nám druhá třetina, do které vstoupili hokejisté Astany s dvoubrankovým rozdílem. Uvidíme zda se jejich náskok zmenší nebo přidají další přesné zásahy.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 14:47.
     
    Máme za sebou první třetinu mezi Traktorem Čeljabinsk a Barys Astanou. Hosté byli v první třetině jasně lepší a zaslouženě vedou. Hokejisté domácího celku zatím nepředvedli skoro nic a tak i trochu překvapivě prohrávají.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:52
    Barys sice dohrál zbytek třetiny před brankou Mezina. Tu už ale žádným pokusem neohrozil a tak odejdou hosté do kabin s dvoubrankovým náskokem.
     
    18:43
    Traktor hraje přesilovou hru dobře a úspěšně se brání nájezdům Astany. Kuznětsov vyhazuje až za branku Lassili a Čeljabinsk odchází střídat.
     
    17:25
    Hosté si před koncem druhé třetiny zahrají ještě přesilovou hru. Na trestnou lavici míří domácí Panov na dvě minutu za držení.
     
    17:05
    Český útočník Bulis to zkusil individuálně a pokoušel se probít do obranného pásma Astany. To se mu sice podařilo, ale posléze byl stejně o kotouč připraven.
     
    15:35
    Hráči v černých dresech se nemohou dostat do útočného pásma. Většina útočních akcí domácích hokejistů končí hned ve střední pásmu nebo pouze nahozením na Lassilovu branku.
     
    14:45
    Astana zatím vládne první třetiny a znovu nebyla daleko od třetí branky. Před domácí klecí se zjevil osamocený Boyd. Mezin však jeho ránu pokryl lapačkou.
     
    13:26
    Dva slepé góly dali hostům křídla a ti se pokouší o třetí přesný zásah. Střelu z mezikruží vyslal Ermolajev, ale domácí branku netrefil.
     
    11:10
    Astana právě vstřelila branku!

    Pro hosty je to rázem veselejší. Závaru před brankou využil DMITRY UPEER, který se jako první dostal ke kotouči a poslal ho přesně pod víko Mezinovi branky - 0:2.

    Asistence: Roman Starčenko, Victor Hedman.
     
    09:33
    Astana právě vstřelila branku!

    Hosté využili své početní výhody dokonale a ujímají se vedení. Rychlou akci po pravé straně zakončil pohotovou střelou k tyči astanský ROMAN STARČENKO - 0:1.

    Asistence: Vitalij Novapašin, Victor Hedman.
     
    09:07
    Přesilovka pro Barys. Jeden z domácích hráčů odchází na dvě minuty za hákování. Uvidíme jak si Astana s početní výhodou poradí.
     
    08:45
    V posledních minutách jsou aktivnější hosté z Astany, kteří se pokouší něco kloudného a chytrého vymyslet. Hra se odehrává před Mezinem.
     
    08:00
    První úspěšný zákrok si připsal také domácí brankář Mezin, který musel nadvakrát zasahovat po dorážce Ruděnka.
     
    06:37
    Ani jeden z týmů nedokázal využít menší počtu hráčů na ledě a nyní se již pokračuje v pěti. Žádná ofenzivní smršť se však nekoná a zatím sledujeme hodně nudné utkání.
     
    04:24
    Domácí fanoušci se dožadovali dalšího vyloučení. Avšak píšťalky obou hlavních rozhodčí zůstali němé a stav na ledě se měnit nebude.
     
    03:54
    Led se nám tedy trochu vyčistil a dál se pokračuje ve čtyřech bruslařích na každé straně. Hraje se především ve středním pásmu.
     
    03:15
    Jenže přesilovka Čeljabinsku netrvá dlouho. Dvě minuty za vysokou hůl inkasuje Čistov.
     
    03:02
    Domácí Traktor bude mít k dispozici první přesilovou hru. Dvě minuty za hákování vyfasoval jeden z hostujících hráčů.
     
    03:22
    Hráči ve tmavých dresech mají zatím více ze hry a častěji se zdržují u puky. Tentokrát se ale dopustili nepřesné rozehrávky a je odpískán icing.
     
    02:15
    První úspěšný zákrok si připsal hostující gólmana Lassila. Ten dal všas betony k sobě a střelu Karpova srazil do rohu kluziště.
     
    01:20
    Dlouhá pasáž bez přerušení zatím nic zajímavého nepřinesla. Hraje se především ve středu hřiště a oba týmy se u kotouč střídají.
     
    00:10
    Utkání mezi Traktorem Čeljabinsk a Barys Astanou právě začalo. Domácí oblékli černé dresy a hosté se představí v bílých.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Obě mužstva již jsou nastoupena na modrých čarách. Ještě než začne samotné utkání vyslechneme si ruskou státní hymnu.
     
    Úvodní sestavy:

    Traktor Čeljabinsk: Mezin (Fokin) - Quint, Rjabykin, Svítilo, Katičov, Vasilčenko, Razin, Něstěrov - Popov, Dugin, Glinkin, Čistov, Kontiola, Jakucenja, Bulis, Nyčuškin, Panov, Kostitsyn A., Antipov, Kuzněcov, Karpov.

    Barys Astana: Lassila (Poluektov) - Novopašin, Hedman, Savčenko, Litviněnko, Fadějev, Grigorjev, Beljakov - Ruděnko, Upper, Starčenko, Spiridonov, Bochenski, Antropov, Dawes, Boyd, Rakhmanov, Alexandrov, Ermolajev, Gavrilin.

    Rozhodčí: Belov, Kulakov - Matyusha, Pavlov.
     
    Domácí hokejisté si aktuálně vedou přímo skvěle a vévodí tabulce Východní konference. Na svém kontě mají celkem dvacet pět odehraných utkání, ze kterých dokázali získat 53 bodů, což je právě řadí na první místo před Avangard Omsk. V posledním ligovém kole se hráči Traktoru představili na ledě Yugry, kde prohráli 1:2 po prodloužení.

    To hosté z Kazachstánu na tom tak dobře jako jejich dnešní soupeř nejsou. Na svém kontě mají stejný počet odehraných utkání, ale dokázali z nich vydolovat pouze 35 bodů. Ty je řadí až na deváté místo Východní konference. Ani Barys nedokázal v posledním ligovém kole zvítězit. Před domácími fanoušky podlehl ambicióznímu Magnitogorsku 3:5.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu z Kontinentální hokejové ligy. Společně budeme sledovat zápas mezi domácím Traktorem Čeljabinsk, který přivítá na vlastním ledě Barys Astana. Utkání začíná v 14:00.

    Jakub Martínek

    Branky a nahrávky: 10. Starčenko (Novapašin, Hedman), 12. Upper (Starčenko, Hedman), 31. Dawes (Boyd, Hedman)


    Traktor Čeljabinsk: Mezin (Fokin) - Quint, Rjabykin, Svítilo, Katičov, Vasilčenko, Razin, Něstěrov - Popov, Dugin, Glinkin, Čistov, Kontiola, Jakucenja, Bulis, Nyčuškin, Panov, Kostitsyn A., Antipov, Kuzněcov, Karpov.
    Barys Nur-Sultan: Lassila (Poluektov) - Novopašin, Hedman, Savčenko, Litviněnko, Fadějev, Grigorjev, Beljakov - Ruděnko, Upper, Starčenko, Spiridonov, Bochenski, Antropov, Dawes, Boyd, Rakhmanov, Alexandrov, Ermolajev, Gavrilin.

    Rozhodčí: Belov, Kulakov - Matyusha, Pavlov
    bahis siteleri