Znojmo – Lublaň 4:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
4:2 (1:0, 2:0, 1:2)
HK SŽ Olimpija Lublaň
Pátek 23.11.2012, 19:15 • Zimní stadion Znojmo • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:37
    Olimpija právě vstřelila branku!
    A vzápětí přichází druhý gól soupeře. Závar před brankou využil Ankerst, který přihrál zpoza branky KENU OGRAJENSEKOVI, který neměl potíž zasunout puk do prázdné brány.
    Asistence: Jaka Ankerst.
     
    56:17
    Olimpija právě vstřelila branku!
    Čisté konto Landsman stejně nakonec neudrží. IGOR CVETEK pálil z vrcholu kruhu a snížil.
    Asistence: Anze Ropret a Miha Pesjak.
     
    46:48
    Orli právě vstřelili branku!
    Fiala se hezky prosmýkl, zpoza branky přihrál volnému RICHARDU JARŮŠKOVI, který zblízka propálil hostujícího gólmana mezi betony.
    Asistence: Ondřej Fiala.
     
    34:00
    Orli právě vstřelili branku!
    Beránek pálil od modré, před brankou vznikla velká skrumáž, ve které nedokázal Kuhn udržet puk ve své moci, čehož využil DAVID BARTOŠ, který napálil kotouč do odkryté části hostující svatyně. Hosté pak ještě protestovali u hlavního rozhodčího, ale nebylo jim to nic platné.
    Asistence: Petr Beránek a Antonín Bořuta.
     
    31:25
    Orli právě vstřelili branku!
    Bickell krásně vybojoval u zadního mantinelu kotouč, přihrál jej před branku volnému ADAMU HAVLÍKOVI, který měl chvíli čas na rozmyšlení, ovšem pak napálil puk k tyčce. Kuhn neměl šanci.
    Asistence: Bryan Bickell.
     
    19:50
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak tohle je hodně tvrdá rána pro hosty a není to jen proto, že gól padl těsně před koncem první třetiny. MARTIN PLÁNĚK zajel do útočného pásma a spíš jen tak nahodil na branku. Kotouč k překvapení všech, především brankáře Kuhna, skončil v horním růžku branky. Sám muž v masce tomu nemůže uvěřit.
    Bez asistence.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 20. Pláněk, 32. Havlík (Bickell), 34. Bartoš (Beránek, Bořuta), 47. Jarůšek (Fiala) - 57. Cvetek (Ropret, Pesjak), 57. Ograjensek (Ankerst)


    HC LERAM Orli Znojmo: Landsman (Kacetl) - Škadra, Pláněk, Henry, Kulmala, Stehlík, Štach, Bořuta, Sova - Jarůšek, Fiala, Strömberg - Bickell, Pucher, Havlík - Beroun, Šeda, Lattner - Beránek, Bartoš, Rožník.
    HK SŽ Olimpija Lublaň: Kuhn (Boh) - Coulombe, Thomas, Ratchuk, Groznik, Cvetek, Erman, Grahut, Pesjak - D´Alvise, McBride, Muršak - Verlič, De Vergilio, Ž. Pance - E. Pance, Mušič, Ropret - Ankerst, Hočevar, Ograjenšek.

    Rozhodčí: Erd, Smetana - Hofer, Smeibidlo (všichni AUT)

    Diváci: 2098
    bahis siteleri