Sunderland – West Brom 2:4 (kon.) | Everton – Norwich 1:1 (kon.) | Manchester Utd. – Queens Park 3:1 (kon.)
Stoke – Fulham 1:0 (kon.) | Wigan – Reading 3:2 (kon.) | Aston Villa – Arsenal 0:0 (kon.)
konec
Sunderland AFC
2:4 (0:2)
West Bromwich Albion
Sobota 24.11.2012, 13:45 • Stadium of Light, Sunderland • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    West Brom právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Domácí už pochopitelně vůbec nebránili, čehož využil MARC-ANTOINE FORTUNE a pohodlně zvýšil na 2:4 pro West Brom.
     
    87
    Sunderland právě vstřelil branku!
    Přece jen ještě zápletka! Po rohovém kopu Larssona se míč dostal až ke STEPHANE SESSEGNONOVI, který z blízka doklepává míč do brány a snižuje na rozdíl jediné branky.
     
    81
    West Brom právě vstřelil branku!
    K exekuci pokutového kopu se postavil střídající ROMELU LUKAKU a přízemní střelou k pravé tyči vrací hostům dvoubrankový náskok. Mignolet sice vystihl stranu, na střelu Belgičana však přesto nedosáhl.
     
    74
    Sunderland právě vstřelil branku!
    Tak hostujícímu manažerovi Clarkovi se příchod Fortuneho na hřiště zatím nevyplácí! Ze zmiňované standardní situace totiž GRAIG GARDNER vypálil přímo na bránu a Fortune, který stál ve zdi, hlavou tečoval míč tak, že na něj Myhill při vší snaze nedosáhl.
     
    44
    West Brom právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba Mignoleta! Domácí brankář neudržel lehkou přízemní střelu Brunta z velké dálky a dobíhající SHANE LONG uklízel míč do prázdné brány. Mignolet by se teď asi nejraději propadl do země.
     
    30
    West Brom právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení. Krásným gólem se o to postaral ZOLTAN GERA, který kousek za šestnáctkou vypálil a vymetl levý roh domácí brány. Mignolet sice míč lehce tečoval, ale vytěsnit ho nedokázal.

    Martin Augustin

    Branky: 74. Gardner, 87. Sessegnon - 30. Gera, 44. Long, 81. Lukaku (pen.), 90+4. Fortune

    Karty:   9. O'Shea (SUN), 53. Gardner (SUN) - 20. Long (WBA), 40. Morrison (WBA), 90. Ridgewell (WBA)


    Sunderland AFC: Mignolet - Bardsley, Cuellar, O'Shea (46. McClean), Rose - Larsson, Cattermole (C) (35. Gardner), Colback (73. Saha), Johnson - Sessegnon - Fletcher.
    West Bromwich Albion: Myhill - Jones, Olsson, McAuley, Ridgewell - Odemwingie (70. Fortune), Yacob, Morrison (90+1. Tamas), Brunt (C) - Gera - Long (70. Lukaku).

    Rozhodčí: Dean - Collin, Long
    bahis siteleri