Palermo – Catania 3:1 (kon.)
konec
Palermo FC
3:1 (1:0)
Calcio Catania
Sobota 24.11.2012, 20:45 • Stadio Renzo Barbera — Palermo • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    70
    Catana právě vstřelila branku!

    Tak toto byla branka z kategorie těch výstavních! Nádherně zakroucený přímý volný kop skončil přesně u tyče. Brankář se natahoval marně. Autorem branky je FRANCESCO LODI.
     
    60
    Palermo právě vstřelilo branku!

    Po rohu obrana Catanie naprosto zaspala a byl tu brejk dva na dva. Vše vyřešil JOSIP ILICIC, který dal protihráči zasekávačku, ten podběhl a on poté nádherně zakončil. Dává tak svůj druhý gól!
     
    50
    Palermo právě vstřelilo branku!

    A znovu domácí skórují v úvodu poločasu a gól to byl hodně podobný tomu prvnímu. Opět náběh na hranici vápna a poté přesná bomba k tyči! Autorem branky je JOSIP ILICIC!
     
    10
    Palermo právě vstřelilo branku!

    Tak tohle se domácím opravdu povedlo. Křižná dlouhá přihrávka na hranici vápna, kde si míč sklepl pod sebe FABRIZIO MICCOLI a ačkoliv byl obklopen trojicí obránců, napálil ho přesně do rohu branky!

    Marek Poledna

    Branky: 10. Miccoli, 50. Ilicic, 60. Ilicic - 70. Lodi

    Karty:   41. Munoz (PLM), 43. Donati (PLM), 80. Miccoli (PLM) - 42. Spolli (CTN), 88. Gomez (CTN), 90+2. Doukara (CTN)


    Palermo FC: Benussi - von Bergen (75. Pisano), Donati, Munoz, Garcia, Kurtic, Arevalo, Morganella, Brienza (86. Viola), Miccoli (66. Dybala), Ilicic
    Calcio Catania: Andujar - Alvarez, Legrottaglie, Spolli (86. Capuano), Marchese, Izco (44. Castro), Lodi, Almiron, Barrientos, Morimoto (64. Doukara), Gomez

    Rozhodčí: A. Romeo‎
    bahis siteleri