Plzeň – Salzburg 5:3 (kon.) | Vienna Capitals – Chomutov 1:6 (kon.)
konec
spusu Vienna Capitals
1:6 (0:2, 0:3, 1:1)
Piráti Chomutov
Úterý 27.11.2012, 19:15 • Albert Schütz Eishalle • European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:36
    Karel Ton oslabuje svůj tým, když odchází na trestnou lavici odpykat dvouminutový trest za podražení.
     
    42:11
    Domácí se ubránili v oslabení a vzápětí se jim nabízí možnost hrát přesilovou hru, když na trestnou lavici odchází hostující Martin Lucka.
     
    39:49
    Ale Jamie Fraser těsně před koncem třetiny fauluje a je vyloučen na dvě minuty za podražení. Do třetí třetiny tak hosté vstoupí s výhodou přesilové hry!
     
    32:53
    Na přesilovou hru Chomutova nakonec nedojde, protože za držení odchází na trestnou lavici Filip Seman.
     
    32:34
    Přesilová hra Vídně končí, na trestnou lavici odchází domácí Dan Bjornlie. Téměř půl minuty budeme sledovat hru čtyři na čtyři, pak začne přesilová hra Chomutova!
     
    31:05
    A hned po skončení time-outu Capitals přichází trest pro Petra Macháčka, který je vyloučen na dvě minuty za držení hole.
     
    27:34
    Za vzájemnou potyčku jdou na trestnou lavici domácí David Lundbohm, který podrazil gólmana Chomutova Kassaka a ten si to nenechal líbit, čímž si "vykoledoval" také dvouminutový trest, který za něho "odsedí" některý ze spoluhráčů.
     
    26:51
    Vyloučení Tomáše Bartejse dává domácím alespoň nějakou příležitost na snížení hrozivého skóre! Vídeň bude hrát přesilovou hru.
     
    13:30
    A pozor, dobře bruslící Piráty zastavují domácí pouze za cenu dalšího faulu! Na trestnou lavici odchází Philippe Lakos za podražení a Chomutov bude hrát přesilovou hru pět na tři!
     
    13:06
    Rafael Rotter je prvním vyloučeným hráčem na straně domácích, za podražení odchází na dvě minuty na trestnou lavici. Chomutov bude mít první možnost hrát přesilovou hru!
     
    07:55
    První vyloučení a oslabení budou hrát hosté, když na trestnou lavici odchází Vitězslav Pelc.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 53. Nador (Hollendonner, Lakos) - 7. Chlouba (Gajovský), 15. Szakal (Seman, Charousek), 25. Ondřej (Treille, Bartejs), 29. K. Ton (Chlouba), 31. Hammerbauer, 49. K. Ton (Seman, Prošek)


    spusu Vienna Capitals: Weinhandl ( 31. Kickert) - Fortier, Gratton, Rotter, Bjornlie, A. Lakos - Lundbohm, Soares, Schlacher, Fraser, Schweda - Olsson, Pinter, Schiechl, Klimbacher, P. Lakos - Hollendonner, Nador, Draschkowitz, Peter
    Piráti Chomutov: Kassak (Hanuljak) - Ondřej, Y. Treille, Hafenrichter, Bartejs, Macháček - Ton, Gajovský, Chlouba, Prošek, Rutta - Procházka, Charousek, Seman, Lucka, Szakal - L. Novák, Hammerbauer, J. Novák, Pelc, Havel

    Rozhodčí: Graber, Potocan - Nothegger, Smeibidlo
    bahis siteleri