Poprad – Banská Bystrica 5:6 (po s.n.) | Skalica – Žilina 6:3 (kon.) | Košice – Martin 9:0 (kon.)
Zvolen – Nitra 1:2 (kon.) | Piešťany – Trenčín 1:2 (kon.)
po s.n.
HK Poprad
5:6 (1:2, 4:2, 0:1 - 0:0 - 0:1)
HC MONACObet Banská Bystrica
sk Úterý 27.11.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Je dobojované!
    V samostatných nájazdoch nám obaja gólmani predviedli pekné zákroky, no napokon ten popradský nestačil na peknú strelu v podaní Michala Handzuša, ktorý ho nekompromisne prekonal.
    V Poprade tak ostáva jeden bod a "barani" si do svojej metropoly odnášajú sympatické dva body.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:46:43)
     
    65:00
    Banská Bystrica dala gól!
    Jediný úspešný zásah v samostatných nájazdoch, ktorý sa stal napokon víťazný si na svoje konto pripisuje MICHAL HANDZUŠ.
     
    Koniec zápasu.
     
    Na druhej strane to skúšal Roman Tomas, no jeho strelu švihom gólman Dzubina skvelým semafórom ukryl vo svojej lapačke!
     
    Michal Handzuš sa nenechal zahanbiť a previedol nám skvelú strelu do pravej časti Sidorovej brány! Popradský gólman tentokrát nemal šancu!
     
    Ani Buc nedáva! Dzubina ho vykryl betónmi! Nasledovať bude Michal Handzuš.
     
    Hudeca gólman Sidor skvele vychytal! Nenaletel mu na jeho sťahovačku do pravej strany! Nasledovať bude Buc.
     
    Vandas nedáva! Dzubina ho veľmi dobre vykryl a napokon netrafil bránu. Pokračovať bude kapitán "baranov" Hudec.
     
    Obaja gólmani sa rozcvičujú. Ako prvý sa v samostatných nájazdoch predstaví Vandas, proti ktorému nastúpi gólman Dzubina.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    V päťminútovom predĺžení sa nerozhodlo. Obaja gólmani nám však za tých päť minút predviedli niekoľko zaujímavých zákrokov, ktorými výrazne podržali svoje tímy nad vodou.

    Tentokrát to bude súboj gólmana Sidora a banskobystrického gólmana Dzubinu. Ktorý z nich bude úspešnejší?
    Po krátkej úprave ľadu začíname.
     
    65:00
    Predĺženie skončilo.
     
    64:52
    Hra sa dohráva v pokojnom tempe, keď majú puk na hokejkách domáci hráči. Hostia nám predvádzajú efektívny forčeking, no už je na gól neskoro.
     
    64:15
    V útočnom pásme sú momentálne hokejisti Banskej Bystrice, ktorí sa snažia gólovo presadiť únikmi po stranách. Domáca obrana je však v strehu a bráni sa veľmi dobre.
     
    63:49
    Popradský gólman Sidor musel opäť oprášiť svoje reflexy. Tentokrát nám predviedol veľmi dobrý zákrok svojím pravým betónom, keď vyrazil strelu z hokejky Lukacevica.
     
    63:28
    Lapačkový semafór nám tentokrát predviedol aj gólman Dušan Sidor! Ten musel čeliť nebezpečnému zakončeniu z ľavej strany z hokejky Novajovského!
     
    62:35
    Herné tempo sa nám mierne rozhádzalo. Puk sa momentálne presúva zo strany na stranu a ani jeden z tímov si nemôže vytvoriť nejakú zaujímavú gólovú šancu.
     
    61:57
    Gólman Dzubina úradoval opäť! Po peknej rotujúcej strele nám od modrej čiary v podaní Dávida Buca sa predviedol reflex v jeho pravom ramene.
     
    61:30
    Po delovke švihom z ľavého kruhu sa blysol gólman Dzubina! Ten nám predviedol skvelý semafór lapačkou, ktorým odstavil zakončujúceho Jáchyma!
     
    60:47
    Suchý chcel krížnou prihrávkou nájsť nabiehajúceho Vandasa, no tentokrát sa mu to nepodarilo. Pri puku sa ihneď objavil pozorný Bambúch, ktorý ho posiela do stredného pásma.

    Branky a nahrávky: 17. Tomas (Kovačevič), 22. Hvila (Klouda, Vandas), 27. Jabrocký (Kurali, Špelda), 38. Vandas (Balán, Hvila), 38. Hvila (Vandas, Balán) - 10. Jankovič (Nemček), 14. Kubka (Bambúch), 26. Lunter (Handzuš), 32. Lunter (Handzuš, Hudec), 51. Lukacevic (Kubka, Hudec), 65. Handzuš


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) - Šterbák, Suchý ("A") - Kovačevič ("A"), Jáchym - Špelda, Kurali - Kramár - Vandas, Balán, Hvila - Tomas, Klouda ("C"), Buc - Paločko, Koskinen, Jabrocký - Gríger, Takáč, Homa.
    HC MONACObet Banská Bystrica: Slipčenko (Dzubina) - Styk, Richter - Bambúch ("A"), Kubka - Novajovský, Predajniansky - Zigo, Ketner - Lunter, Handzuš ("A"), Hudec ("C") - Sýkora, Heizer, Lukacevic - Nemček, Češík, Jankovič - Marcinek, Petro, Šimun.

    Rozhodčí: Müllner - Junek, Tornay

    Diváci: 1643
    bahis siteleri