Poprad – Banská Bystrica 5:6 (po s.n.) | Skalica – Žilina 6:3 (kon.) | Košice – Martin 9:0 (kon.)
Zvolen – Nitra 1:2 (kon.) | Piešťany – Trenčín 1:2 (kon.)
po s.n.
HK Poprad
5:6 (1:2, 4:2, 0:1 - 0:0 - 0:1)
HC MONACObet Banská Bystrica
sk Úterý 27.11.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    65:00
    Banská Bystrica dala gól!
    Jediný úspešný zásah v samostatných nájazdoch, ktorý sa stal napokon víťazný si na svoje konto pripisuje MICHAL HANDZUŠ.
     
    50:27
    Banská Bystrica dala gól!
    Tak hosťom sa napokon podarilo využiť túto početnú výhodu. Po skvelej strele spoza pravého kruhu sa gólovo presadil NED LUKACEVIC! Ten svojou delovkou nedal Sidorovi šancu a puk mu následne prekĺzol pomedzi jeho betóny. Asistencie si pripisujú hráči Branislav Kubka a Michal Hudec.
     
    37:28
    Poprad dal gól!
    Tak popradskí hráči vzápätí otáčajú zápas na svoju stranu! O piaty gól Popradu sa tentokrát postaral LUKÁŠ HVILA, ktorý zinkasoval skvelú prihrávku od Michaela Vandasa na ľavú stranu! Jeho technické zakončenie švihom si napokon našlo miesto v banskobystrickej sieti. Asistencie si pripisujú hráči Michael Vandas a Stanislav Balán.
     
    37:05
    Poprad dal gól!
    Balánovi to síce nevyšlo, no už o päť sekúnd neskôr sa presadil MICHAEL VANDAS! Ten po vyhratom buly obalamutil gólmana Banskej Bystrice a z ľavej strany jeho schopnosti prekonal taktickou strelou. Asistencie si pripisujú hráči Stanislav Balán a Lukáš Hvila.
     
    31:28
    Banská Bystrica dala gól!
    "Barani" sa opäť dostávajú do vedenia! Po skvelej prihrávkovej kombinácii sa k puku na ľavom kruhu dostal MÁRIO LUNTER a domáci gólman Sidor sa nestihol premiestniť. Lunter tak bezproblémovo umiestnil puk do jeho brány po jeho ľavici. Asistencie si pripisujú hráči Michal Handzuš a Michal Hudec.
     
    26:32
    Poprad dal gól!
    Tak "kamzíci" nenechali na seba dlho čakať! Po nádhernej kombinačnej akcii v strednom pásme sa k puku na pravej strane dostal JAROSLAV JABROCKÝ, ktorý si ho potiahol až pred bránu Banskej Bystrice a backhandom umiestnil puk ponad ľavé rameno gólmana Slipčenka presne do jeho brány. Asistencie si pripisujú hráči Mário Kurali a Jaroslav Špelda.
     
    25:20
    Banská Bystrica dala gól!
    Hráči Banskej Bystrice sa opäť dostávajú do vedenia! Sidor má momentálne kvalitne prečistený ľavý horný roh jeho brány. Postaral sa o to MÁRIO LUNTER, ktorý svojim švihom nedal Sidorovej lapačke šancu. Asistenciu si pripisuje Michal Handzuš.
     
    21:05
    Poprad dal gól!
    Je vyrovnané! Po skvelej strele z ľavého kruhu v podaní Petra Kloudu Slipčenkovi puk prešiel pomedzi betóny a následne sa k nemu dostal LUKÁŠ HVILA, ktorý ho hokejkou jednoducho zasunul do banskobystrickej brány. Asistencie si pripisujú hráči Peter Klouda a Michael Vandas.
     
    16:39
    Poprad dal gól!
    Tak popradský velikán ROMAN TOMAS to tentokrát urobil priam nádherne! Po skvelom úniku cez pravé krídlo si puk potiahol až napravo od brány hostí a nádherným švihom umiestnil puk ponad pravé rameno Slipčenka presne do pravého horného rohu jeho brány! Presilová hra teda využitá aj na domácej strane. Asistenciu si pripisuje Sabahudin Kovačevič.
     
    13:02
    Banská Bystrica dala gól!
    Banskobystričania sa v presilovej hre o dvoch hráčov dostávajú do dvojgólového vedenia! Po skvelej prihrávke od Bambúcha sa k puku dostal BRANISLAV KUBKA, ktorý spoza pravého kruhu nekompromisne prepálil gólmana Sidora strelou k jeho pravej žŕdke. Asistenciu si pripisuje Lukáš Bambúch.
     
    09:15
    Banská Bystrica dala gól!
    Popradská obrana nám momentálne predviedla poriadne zaváhanie. BRANISLAV JANKOVIČ si prekorčuľoval celé stredné pásmo, napokon aj to útočné a z pravej strany nekompromisne prekonal gólmana Sidora pomedzi jeho doposiaľ pozorné betóny. Asistenciu si pripisuje Filip Nemček.

    Branky a nahrávky: 17. Tomas (Kovačevič), 22. Hvila (Klouda, Vandas), 27. Jabrocký (Kurali, Špelda), 38. Vandas (Balán, Hvila), 38. Hvila (Vandas, Balán) - 10. Jankovič (Nemček), 14. Kubka (Bambúch), 26. Lunter (Handzuš), 32. Lunter (Handzuš, Hudec), 51. Lukacevic (Kubka, Hudec), 65. Handzuš


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) - Šterbák, Suchý ("A") - Kovačevič ("A"), Jáchym - Špelda, Kurali - Kramár - Vandas, Balán, Hvila - Tomas, Klouda ("C"), Buc - Paločko, Koskinen, Jabrocký - Gríger, Takáč, Homa.
    HC MONACObet Banská Bystrica: Slipčenko (Dzubina) - Styk, Richter - Bambúch ("A"), Kubka - Novajovský, Predajniansky - Zigo, Ketner - Lunter, Handzuš ("A"), Hudec ("C") - Sýkora, Heizer, Lukacevic - Nemček, Češík, Jankovič - Marcinek, Petro, Šimun.

    Rozhodčí: Müllner - Junek, Tornay

    Diváci: 1643
    bahis siteleri