Kometa Brno – Motor ČB 4:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:1 (0:0, 4:0, 0:1)
Banes Motor České Budějovice
Středa 28.11.2012, 18:00 • KAJOT ARENA • European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:15
    Šimánek zpoza branky poslal puk na zcela volného Mertla, ten ale z voleje trestuhodně netrefil branku.
     
    55:33
    Mertl se dostal díky přenechávce od Rouska sám před Faltera, zblízka ale nedokázal trefit branku při pokusu o ránu na vyrážečku.
     
    Dnešní utkání sleduje 734 diváků.
     
    50:43
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Martin Falter poprvé v zápase inkasuje, nulu si dnes nepřipíše. Dnes asi nejlepší hráč hostí ROSTISLAV DEJ našlápl už ve středním pásmu, po levém křídle se protáhl až před Faltera a šikovně mu nasměroval puk přesně mezi betony. Hosté tak ještě živí naději na srovnání stavu. Asistence: René Vydarený, Roman Vráblík.
     
    49:37
    Hostům pomůže přesilová hra, Filip Krejčiřík je vyloučen na dvě minuty za držení protihráče.
     
    46:46
    Knotek se ocitl zcela sám pár metrů před Falterem a dostal pas přesně na hůl. Mladý útočník to zkusil volejem mezi betony domácího brankáře, ten však nohy bleskově sklapl k sobě a připsal svůj asi nejlepší zákrok večera.
     
    41:08
    Za nedovolené bránění je na dvě minuty vyloučen hostující Jank.
     
    Není překvapením, že v brance hostí nastoupí do třetí třetiny Ondřej Bláha, který tak vystřídá Davida Gábu.
     
    39:31
    Kometa právě vstřelila branku!

    Neuvěřitelné, domácí se radují počtvrté během závěrečné pětiminutovky druhé třetiny. Podruhé v zápase se trefuje MIROSLAV HOLEC, který se tak dostává na pozici nejlepšího střelce základních skupin European Trophy. Tentokrát Holec zacílil z levého kruhu přímo do pravého horního růžku branky Budějovic, Gába s tím nemohl nic udělat. Asistence: Roman Erat.
     
    38:19
    Kometa právě vstřelila branku!

    Po dalších padesáti devíti sekundách se domácí radují i potřetí! Wasserbauer našel parádním křížným pasem od levého hrazení HYNKA ZOHORNU, který se ukrýval u vzdálenější tyčky. Šikovný útočník pak už neměl problém z první nasměrovat puk do odkryté části branky. Asistence: Jan Wasserbauer, Jan Hruška.
     
    37:20
    Kometa právě vstřelila branku!

    Podruhé v zápase se však radují domácí hráči, od první branky přitom uplynula minuta a čtrnáct vteřin. MIROSLAV HOLEC zatáhl puk do útočné třetiny a předložil jej Raškovi, který z bekhendu trefil beton brankáře hostí. Od něj se však puk odrazil přímo zpět na hůl brněnské jedenáctky, kterou dorážkou střílí svou již šestou branku v letošní European Trophy. Asistence: Adam Raška.
     
    36:06
    Kometa právě vstřelila branku!

    Domácí využívají přesilovku, otevírají skóre zápasu a ujímají se vedení. TOMÁŠ DUJSÍK napřáhl na modré čáře a jednoduše propálil brankáře Gábu. Výtečnou práci odvedl Valábik, který stál gólmanovi hostujícího týmu ve výhledu a zabránil mu tak v efektivním zákroku. Asistence: Jan Hruška, Hynek Zohorna.
     
    35:27
    Domácí si vyzkoušejí druhou přesilovou hru v zápase. Za podražení je vyloučen Jan Štěpán.
     
    28:01
    Knotek se Sujou se na chvíli dostali do přečíslení dva na jednoho, prvně jmenovaný ale celou akci zpomalil a dovolil tak Brňanům se vrátit a akci zastavit.
     
    26:12
    Erat vyslal v oslabení do brejku Holce. Ten zkusil poslat těsně před Gábou puk pod břevno, namísto toho ale těsně přestřelil.
     
    25:08
    Domácí Pavel Jenyš podrazil René Vydareného a jde si za to posedět na trestnou lavici.
     
    22:02
    Samostatný průnik po levém křídle podnikl Jenyš a dostal se až k zakončení. Střelu zblízka ale nedokázal umístit mezi betony brankáře Mountfieldu.
     
    16:54
    Nic z toho ale nebylo. Každopádně je za podražení vyloučen hostující kapitán Šimánek a Kometa si zahraje první přesilovku v zápase.
     
    13:48
    Suja pálil z otočky asi tři metry před brněnskou brankou, obětavě však do rány skočil Valach a zastavil puk už před Falterem.
     
    10:59
    Dej to zkusil samostatně a vynutil si faul. Domácí Jan Sedlák je vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    02:49
    Křivohlávek zblízka dorážel Peslarovu ránu, trefil však jenom pravý beton brankáře hostí.

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 37. Dujsík (Hruška, Zohorna), 38. Holec (Raška), 39. Zohorna (Wasserbauer, Hruška), 40. Holec (Erat) - 51. Dej (Vydarený, Vráblík)


    HC Kometa Brno: Falter (Klimeš) - Dujsík, Valábik, Dittrich, Malec (C), Valach, Sedlák, Krejčiřík, Peslar - Zohorna H., Hruška J., Wasserbauer - Jenyš, Němec, Hořava - Erat, Raška, Holec - Mrázek, Křivohlávek, Buhaj.
    Trenér: Zdeněk Venera

    Banes Motor České Budějovice: Gába od 41. Bláha - Prokop, Vráblík, Šťěpán, Vydarený, Ptáček, Jank - Šimánek (C), Langhammer, Rob - Dej, Mertl, Kohn - Rousek, Knotek, Suja - Zvoník, Přibyl, Turek

    Rozhodčí: Polák, Jeřábek - Dřínovský, Skopal

    Diváci: 734
    bahis siteleri