Mladá Boleslav – Most 7:3 (kon.) | Ústí n/L – Šumperk 2:4 (kon.) | Třebíč – Benátky n/J 3:4 (po pr.)
Jihlava – Kadaň 1:3 (kon.) | Hr. Králové – Beroun 5:2 (kon.) | Písek – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.)
Olomouc – Litoměřice 6:2 (kon.)
po prodl.
SK Horácká Slavia Třebíč
3:4 (2:2, 0:1, 1:0 - 0:1)
HC Benátky nad Jizerou
Středa 28.11.2012, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:35
    Benátky právě vstřelily branku!
    Je dobojováno! JAN JAROMĚŘSKÝ si několikrát na modré vyměnil kotouč se svým kolegou, sjel ke kruhům a trefil přesně horní roh na bližší tyči. Asistence: Ondřej Vitásek, Josef Skořepa.
     
    42:35
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Burian zavezl kotouč do útočného pásma, ke střele se nedostal, hosté se snažili vyhodit kotouč z svého obranného pásma, touš se dostal na modrou čáru, kam přikvačil rychle DAVID DOLNÍĆEK, zprvní vypáli na Vošvrdu, ten chtěl letící puk zastavit rukavicí, ovšem jeho reakce byla pomalejší a černý nesmysl skončil v síti. Bez asistence.
     
    22:47
    Benátky právě vstřelily branku!
    Špatnou rozehrávku Třebíče vystihl DANIEL MIŠKOVSKÝ, sám tváři v tvář domácímu brankáři naznačil střelu k jeho levé tyči, pohyb však nezakončil a bekhendem zasunul za přesouvajícího se Čiliaka: Asistence: Adam Chlapík.
     
    19:24
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí v poslední minutě první třetiny vyrovnávají. Kotouč přebral před útočnou modrou JAKUB ČUŘÍK, popotáhl jej do útočného pásma, kde zhruba na kruzích napřáhl a trefil přesně mezeru mezi betony Tomáše Vošvrdy. Asistence: Lukáš Nahodil, David Rangl.
     
    10:00
    Benátky právě vstřelily branku!
    Těsně před návratem vyloučeného Ostřížka probíhal souboj u levé tyče Čiliaka, k puku se dostal Kolmann, od nějž se kotouč dostal mezi kruhy, kde se k němu natáhl dlouhou holí JAN PLODEK. do touše pouze plácnul a ten skončil za pravou tyčí domácí branky. Asistence: Adam Chlapík, Lukáš Král.
     
    07:29
    Benátky právě vstřelily branku!
    A je vyrovnáno, Lukáš Král za brankou přihrál před svatyni Marka Čiliaka přímo na hůl PATRIKA MAĎARA, pro kterého nebyl problém nastavit hůl od níž se kotouč odrazil za bezmocného domácího golmana. Asistence: Lukáš Král. Marek Pabiška.
     
    07:06
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí využívájí přesilovku rychle. Kotouč putoval po ose Nahodil, Čuřík k JAKUBU ŠLAHAŘOVI, který nedal Vošvrdovi šanci. Asistence: Jakub Čuřík, Lukáš Nahodil.
    Marken.cz

    David Sochor

    Branky a nahrávky: 8. Šlahař (Čuřík, Nahodil), 20. Čuřík (Nahodil, Rangl), 43. Dolníček - 8. Maďar (Král, Pabiška), 10. Plodek (Chlapík, Král), 23. Miškovský (Chlapík), 64. Jaroměřský (Vitásek, Skořepa)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Čiliak - Rangl, Malena, Bilčík, Sláma, Dlapa, Dietz, Čejka - Vondráček, Dolníček, Burian - Čuřík, Nahodil, Šlahař - Ostřížek, Kaut, Fořt - Přibyl, Moučka, Kadela E.. Trenér: Pokorný
    HC Benátky nad Jizerou: Vošvrda - Šimek, Kolmann, Vitásek, Jaroměřský, Ulrych, Vála - Jech, Skořepa, Klimt - Chlapík, Plodek, Miškovský - Maďar, Král, Pabiška - Vařecha, Liška, Mrkvička. Trenér: Čermák

    Rozhodčí: Humpolíček - Zavřel, Špůr

    Diváci: 1270
    bahis siteleri