Slavia – Chomutov 3:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 2:6 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 1:3 (kon.)
Přerov – Zlín 2:10 (kon.) | Sparta – K. Vary 5:2 (kon.) | Motor ČB – Hr. Králové 3:5 (kon.)
Pardubice – Liberec 2:4 (kon.) | Písek – Mladá Boleslav 4:3 (po pr.) | Havířov – Vsetín 5:1 (kon.)
HC Litvínov – HC Kladno 1:2 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:6 (1:0, 1:5, 0:1)
HC Dukla Jihlava
Sobota 01.12.2012, 12:00 • Kotlina • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Je konec. Jihlava ještě v poslední dvacetiminutovce pečetila svůj triumf za plný bodový zisk a v Kotlině vítězí vysoko 6:2. Rebelové tak ani tentokrát nezískali body. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny je to pro dnešek vše a já vám přeji hezký zbytek víkendu. (14:15:03)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:25
    Hosté drží puk na svých holích ve středním pásmu a čekají na závěrečný hvizd.
     
    58:30
    Lukáš Anděl ještě chtěl zvýšit vysoký náskok svého týmu, jenže jeho střela z levé strany, jež mířila ke vzdálenější tyčce, skončila na Novákově vyrážečce.
     
    58:00
    Po přerušení hry se vhazuje ve středním pásmu, Zápas se už jen dohrává.
     
    57:00
    Stále sledujeme stejný obrázek hry. Jihlava kontroluje dění na ledě a Rebelové se snaží alespoň o snížení, což jim však pevná soupeřova obrana neumožňuje.
     
    55:44
    Dukla právě vstřelila branku!

    Vypadá to, že je rozhodnuto definitivně, protože Jihlava zvyšuje už na 6:2! Po nahrávce Jana Mandáta si srovnal puk na holi LUKÁŠ ANDĚL a svižnou střelou zápěstím z prostoru mezi kruhy skóroval k Novákově levé tyčce! Asistence: Jan Mandát, Roman Čermák.
     
    54:50
    Úroveň hry výrazně odpadla, za což může nepochybně i průběžný stav, který je 5:2 pro Jihlavu, Rebelové se stále hodně trápí, neví, jak vyzrát na soupeřovu obranu.
     
    53:52
    Další hromadná strkanice, tentokrát v blízkosti střídaček.
     
    53:20
    Dukla hraje ve velké pohodě, drží puk převážně na svých holích a zatím vůbec nepřipouští nějaké závěrečné drama, k němuž by mohlo dojít při snížení Havlíčkobrodských.
     
    52:20
    Dukla se usídlila v útočném pásmu a o další střelecký projektil svého týmu se postaral agilní Lukáš Anděl, který z velkého úhlu nastřelil povyjetého brankáře Nováka.
     
    51:47
    David Vala teď prokázal velké sebevědomí, když si to při rozehrávce namířil před bránu svého gólmana Nováka, kde musel obcházet kličkou jihlavského útočníka. Kotouč ale udržel.
     
    50:56
    Hráči obou týmů teď svádějí souboj o puk v rohu jihlavského pásma. Rebelové by se potřebovali dostat na delší dobu k puku a co nejdříve snížit.
     
    49:40
    Jihlava se hnala do útočného pásma. vše končí odpískaným postavením mimo hru, po němž se bude vhazovat ve středním pásmu blíže modré čáře Rebelů.
     
    48:10
    Hraje se v těchto chvílích především ve středním pásmu, což pochopitelně vyhovuje mnohem více hostům kteří vedou o tři branky a jdou si pro 3 body.
     
    46:40
    Na lavici hanby usedají David Hubert na 2 minuty za vražení na hrazení, 2 minuty za hrubost plus osobní trest na 10 minut, Roman Čermák a Jan Mandát (všichni JIH) 2 minuty za hrubost, Matias Mäki, Marek Bancíř a Filip Nováček (všichni HBR) 2 minuty za hrubost.
     
    46:40
    V rohu pásma Jihlavy byla přerušena hra, po čemž se strhla hromadná bitka. Rozhodčí teď zřejmě čeká tvrdá práce, protože musí udělit všem zúčastněným tresty.
     
    46:30
    Filip Nováček se probil velkým důrazem až do předbrankového prostoru, jenže měl příliš velkou rychlost na to, aby stihl zblízka lépe zakončit!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 19. Dupljaku (Mäki, Mozr), 33. Mozr (Mäki, D. Vala) - 29. Beran (Jícha, Severa), 32. Hotař (Severa), 34. Anděl (Jícha, J. Mandát), 35. Severa, 37. J. Mandát (Jícha, Anděl), 56. Anděl (J. Mandát, Čermák)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (od 37. Novák) - Cívka (A), Klofáč, Bancíř, Krajcigr, D. Vala (A) - Ludvík (C), Hlídek, Polák, Nováček, Semrád, Krajhanzl, Mozr, Málek, Dupljaku, Mäki.
    HC Dukla Jihlava: Svoboda (Vacek) - Čermák, Brussman, Košař, Žuček, Půža, M. Mandát, Kochánek, Port (A) - Hubert, Severa, J. Mandát (C), Balaštík, D. Dvořák, Mahút, Bambula, Hotař, Beran (A), Jícha, Vykouk, Anděl.

    Rozhodčí: Tomáš Veselý - Jiří Buček, Tomáš Kukeně.
    bahis siteleri