Slavia – Chomutov 3:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 2:6 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 1:3 (kon.)
Přerov – Zlín 2:10 (kon.) | Sparta – K. Vary 5:2 (kon.) | Motor ČB – Hr. Králové 3:5 (kon.)
Pardubice – Liberec 2:4 (kon.) | Písek – Mladá Boleslav 4:3 (po pr.) | Havířov – Vsetín 5:1 (kon.)
HC Litvínov – HC Kladno 1:2 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:6 (1:0, 1:5, 0:1)
HC Dukla Jihlava
Sobota 01.12.2012, 12:00 • Kotlina • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    55:44
    Dukla právě vstřelila branku!

    Vypadá to, že je rozhodnuto definitivně, protože Jihlava zvyšuje už na 6:2! Po nahrávce Jana Mandáta si srovnal puk na holi LUKÁŠ ANDĚL a svižnou střelou zápěstím z prostoru mezi kruhy skóroval k Novákově levé tyčce! Asistence: Jan Mandát, Roman Čermák.
     
    46:40
    Na lavici hanby usedají David Hubert na 2 minuty za vražení na hrazení, 2 minuty za hrubost plus osobní trest na 10 minut, Roman Čermák a Jan Mandát (všichni JIH) 2 minuty za hrubost, Matias Mäki, Marek Bancíř a Filip Nováček (všichni HBR) 2 minuty za hrubost.
     
    46:30
    Filip Nováček se probil velkým důrazem až do předbrankového prostoru, jenže měl příliš velkou rychlost na to, aby stihl zblízka lépe zakončit!
     
    42:47
    Rebelové kombinovali v blízkosti Svobody brány a faulu za vlastní bránou se dopustil Tomáš Kochánek (JIH), jenž je potrestán na 2 plus 2 minuty za vysokou hůl. Skvělá šance pro domácí.
     
    42:17
    Hříšníkem se stal David Hubert (JIH), jenž se provinil podražením.
     
    37:39
    Sudí vykázal za katr Davida Košaře (JIH) za hrubost a Michala Semráda (HBR) za sekání.
     
    36:39
    Dukla právě vstřelila branku!

    Totální destrukce dezorientované havlíčkobrodské obrany pokračuje a Dukla vede už od tři branky! Kotouč obešel destinace Lukáš Anděl - Lukáš Jícha - JAN MANDÁT, přičemž posledně jmenovaný měl dostatek času a prostoru k tomu, aby zblízka poslal kotouč polovysokou střelou mimo dosah Vaněčkovy lapačky! Asistence: Lukáš Jícha, Lukáš Anděl.
     
    34:42
    Dukla právě vstřelila branku!

    Neuvěřitelná kanonáda pokrčuje dále a Jihlavě přináší dvoubrankový náskok! V signalizované výhodě hostů se kotouče ujal JIŘÍ SEVERA, jenž svým přesným projektilem rozechvěl síťku za Vaněčkovými zády a hodně zkomplikoval domácím Rebelům cestu za bodovým ziskem! Bez asistence.
     
    33:50
    Dukla právě vstřelila branku!

    S góly se nám teď v Kotlině roztrhl pytel a Jihlava znovu vede! Nejdříve nenašel svou nahrávkou před branku tísněný Filip Nováček nikoho ze spoluhráčů, po čemž hosté založili rychlý protiútok, na jehož konci pálil zblízka LUKÁŠ ANDĚL a svou střelou vyzrál na Vítka Vaněčka! Asistence: Lukáš Jícha, Jan Mandát.
     
    32:21
    Domácí zbytečně oslabil vyloučením v útočném pásmu David Krajhanzl (HBR), který se dopustil sekání. Hraje se 4 na 4.
     
    32:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je rychlá odpověď Rebelů, kteří po několika sekundách využívají dvojnásobnou přesilovku a srovnávají s Duklou krok! Po střele Matiase Mäkiho z pravé strany se kotouč rychle odrazil od zadního mantinelu zpět před brankoviště, kde číhal volný ŠTĚPÁN MOZR a v pádu poslal puk přesně k tyčce odkryté brány, kde se nestihl brankář Svoboda včas přesunout! Asistence: Matias Mäki, David Vala.
     
    31:57
    Havlíčkův Brod má skvělou možnost odpovědět. Hosté si znovu počínali za hranicí pravidel, na lavici hanby putuje Michal Mandát (JIH) za podražení. Dvaašedesát sekund budou hrát domácí přesilovku 5 na 3.
     
    31:37
    Dukla právě vstřelila branku!

    Tak to je studená sprcha pro havlíčkobrodskou družinu, hokejisté z krajského města se ujímají vedení! Jiří Severa vysunul do úniku JAROSLAVA HOTAŘE, který z bezprostřední blízkosti uklidil kotouč přesně k tyčce! Asistence: Jiří Severa.
     
    30:59
    Simon Beran (JIH), střelec jihlavské branky, si pořádně vyšlápl v rohu brodského pásma na Tomáše Ludvíka, který se drží za nohu a nevypadá to s ním vůbec dobře. Jihlavský hráč dostává zcela po právu 2 minuty za napadení.
     
    30:00
    Matias Mäki rozkmital své rychlé nohy, nasprintoval za obranu hostů a zblízka pálil pod horní tyčku, jenže výtečně zasáhl svým ramenem pozorný Dominik Svoboda a zamezil jisté pohromě!
     
    28:11
    Dukla právě vstřelila branku!

    Jihlava využívá přesilovou hru a je vyrovnáno! Lukáš jícha poslal z rohu pásma nádhernou nahrávku na úplně volného SIMONA BERANA, který úplně sám před brodským brankovištěm vypálil bez přípravy a nedal přesouvajícímu se brankáři Vaněčkovi ani nejmenší šanci zasáhnout! Asistence: Lukáš jícha, Jiří Severa.
     
    26:33
    Hosté se usadili při hře 4 na 4 v útočném pásmu, kde manipulovali s kusem černé gumy a vytěžili z toho přesilovou hru. Hříšníkem z řad domácích se stal Rostislav Klofáč (HBR) za držení protihráče.
     
    24:45
    Z pravé strany, ve značném úhlu, pálil do brankáře Svobody na přední tyč Martin Polák. David Košař (JIH) a Martin Polák (HBR) se do sebe po odpískání pustili a dostali 2 minuty za hrubost.
     
    24:00
    Znovu se ocitl v obrovské šanci David Hubert, jenže ani tentokrát se mu nepodařilo zblízka usměrnit kotouč za záda spolehlivě chytajícího Vítka Vaněčka!
     
    21:40
    Do obrovské šance se hnal David Hubert, jenže zblízka si vylámal zuby na skvěle postaveném brankáři Vaněčkovi, který i tentokrát drží čisté konto!
     
    19:52
    Liridon Dupljaku (HBR) se provinil ve středním pásmu pádem pod nohy, za což si odnáší 2 minuty na lavici hanby.
     
    19:30
    Lukáš Jícha si vybruslil z rohu pásma a vypálil trestuhodně volný z mezikruží. Gólman Vaněček pohotově zakročil a utěsnil prostor u přední tyčky proti dvěma rychlým dorážkám Jiřího Severy!
     
    18:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové využili velkého tlaku a ujímají se vedení! Kotouč putoval po ose Štěpán Mozr - Matias Mäki - LIRIDON DUPLJAKU, přičemž posledně jmenovaný využil dostatek času a prostoru před soupeřovým brankovištěm a propálil brankáře Svobodu! Asistence: Matias Mäki, Štěpán Mozr.
     
    17:20
    Hned bylo před brankářem Svobodou pořádně horko! Před jeho brankou se rozproudila dlouhá přetlačovaná, jež vyústila v několik projektilů z bezprostřední blízkosti, ale hostující gólman si poradil!
     
    16:58
    Matias Mäki vypálil z kruhu na vzdálenější tyčku, ale sem se vrhla hbitá Svobodova lapačka. Faulem si vypomohl Tomáš Kochánek (JIH) a dostal 2 minuty za napadení.
     
    15:33
    Daniel Dvořák vybruslil z rohu pásma a vypálil nepříjemný projektil, ale gólman Vaněček zakročil betony a zasáhl i proti dorážce Jiřího Bambuly! Důležitý zákrok mladého maskovaného muže domácích!
     
    10:41
    Za záchranou brzdu proti unikajícími Jaroslavu Hotařovi zatáhl Tomáš Ludvík (HBR) a odsedí si 2 minuty za podražení.
     
    06:50
    Jiří Severa (JIH) se stává prvním vyloučeným hráčem dnešního zápasu. Dvouminutový trest si odpyká za vražení na hrazení.
     
    01:30
    Liridon Dupljaku zachytil na modré čáře rozehrávku soupeře a hnal se na gólmana Svobodu, jenže vracející se Jan Brussman mu vypíchl kotouč!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 19. Dupljaku (Mäki, Mozr), 33. Mozr (Mäki, D. Vala) - 29. Beran (Jícha, Severa), 32. Hotař (Severa), 34. Anděl (Jícha, J. Mandát), 35. Severa, 37. J. Mandát (Jícha, Anděl), 56. Anděl (J. Mandát, Čermák)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (od 37. Novák) - Cívka (A), Klofáč, Bancíř, Krajcigr, D. Vala (A) - Ludvík (C), Hlídek, Polák, Nováček, Semrád, Krajhanzl, Mozr, Málek, Dupljaku, Mäki.
    HC Dukla Jihlava: Svoboda (Vacek) - Čermák, Brussman, Košař, Žuček, Půža, M. Mandát, Kochánek, Port (A) - Hubert, Severa, J. Mandát (C), Balaštík, D. Dvořák, Mahút, Bambula, Hotař, Beran (A), Jícha, Vykouk, Anděl.

    Rozhodčí: Tomáš Veselý - Jiří Buček, Tomáš Kukeně.
    bahis siteleri