Slavia – Chomutov 3:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 2:6 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 1:3 (kon.)
Přerov – Zlín 2:10 (kon.) | Sparta – K. Vary 5:2 (kon.) | Motor ČB – Hr. Králové 3:5 (kon.)
Pardubice – Liberec 2:4 (kon.) | Písek – Mladá Boleslav 4:3 (po pr.) | Havířov – Vsetín 5:1 (kon.)
HC Litvínov – HC Kladno 1:2 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:6 (1:0, 1:5, 0:1)
HC Dukla Jihlava
Sobota 01.12.2012, 12:00 • Kotlina • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Příjemné sobotní poledne, srdečně vás vítám ze zimního stadionu v Kotlině. Jsem moc rád, že jste si udělali čas na sledování dnešního online přenosu zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod - HC Dukla Jihlava v rámci 24. kola extraligy staršího dorostu. Jedná se o prestižní derby Vysočiny, tak doufejme, že předváděná hra nás rozhodně nudit nebude. Utkání začíná v 12:00.
     
    Rebelové se od 4. kola, kdy porazili Hradec Králové na svém ledě 3:2, hodně trápí. Od té doby neuhráli ani jeden bod, přičemž k němu měli hned v několika případech hodně blízko. Názorným příkladem jsou dva zápasy z posledních tří kol, když nejdříve Havlíčkův Brod doma proti Pardubicím inkasoval na 2:3 pouhých 9 sekund před koncem a včera prohrál pod Ještědem na kluzišti Bílých Tygrů, aktuálního lídra tabulky, stejným výsledkem. Jihlavě má dnes rozhodně co oplácet.
     
    Dukla se nachází ve zcela odlišné situaci než její krajský rival. Od začátku probíhajícího soutěžního ročníku získává obrovský přísun extraligových bodů, když kosí jednoho soupeře za druhým. O jejím aktuálním rozpoložení dokonale svědčí posledních 12 odehraných duelů, v nichž odjížděla z ledu poražena v jediném případě, když v prostředí lídra z Liberce prohrála 1:5. Není proto vůbec překvapením, že mladým hokejistů z metropole Vysočiny aktuálně patří 2. příčka v tabulce skupiny Střed. Proti bojovníkům z Kotliny navíc ztratili zatím jen jeden bod.
     
    Vzájemné zápasy v probíhající sezoně:

    Jihlava - Havlíčkův Brod 2:1sn
    Havlíčkův Brod - Jihlava 0:5
    Jihlava - Havlíčkův Brod 5:0
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Vaněček (od 37. Novák) - Cívka (A), Klofáč, Bancíř, Krajcigr, D. Vala (A) - Ludvík (C), Hlídek, Polák, Nováček, Semrád, Krajhanzl, Mozr, Málek, Dupljaku, Mäki.

    HC Dukla Jihlava:
    Svoboda (Vacek) - Čermák, Brussman, Košař, Žuček, Půža, M. Mandát, Kochánek, Port (A) - Hubert, Severa, J. Mandát (C), Balaštík, D. Dvořák, Mahút, Bambula, Hotař, Beran (A), Jícha, Vykouk, Anděl.

    Rozhodčí:
    Tomáš Veselý - Jiří Buček, Tomáš Kukeně.
     
    Dnešní zápas bude mít ještě větší náboj díky tomu, že za Jihlavu dnes nastupuje obránce Radim Žuček, který nedávno působil v Havlíčkově Brodě.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:14
    Jihlava byla úspěšnější na úvodním vhazování ve středovém kruhu a rozjíždí zpoza své brány útočnou akci. Rebelové se ihned snaží její rozehrávku napadat.
     
    00:56
    Gólman Svoboda teď musel proti nahozenému puku vyjet daleko ze svého pásma a chtěl jej odpálit do bezpečí, jenže puk se dostal na hůl Rebelů a muž jihlavského brankoviště si musel připsat hned dva zákroky proti dotírající dvojici Matias Mäki - Liridon Dupljaku.
     
    01:30
    Liridon Dupljaku zachytil na modré čáře rozehrávku soupeře a hnal se na gólmana Svobodu, jenže vracející se Jan Brussman mu vypíchl kotouč!
     
    02:05
    Po nahrávce zpoza brány promáchl Patrik Málek a kupředu se hnali hosté. Václav Půža však trefil jen výstroj pozorného gólmana Vaněčka, který podržel svůj tým.
     
    02:30
    Matias Mäki jel od modré čáry sám na bránu po nahrávce Tomáše Ludvíka, jenže neměl potřebnou rychlost a trefil jen dobře postaveného gólmana Svobodu.
     
    03:10
    Liridon Dupljaku se nemazal s pukem na holi v prostoru levého kruhu a jeho svižnou střelu zápěstím schoval ve své lapačce připravený Dominik Svoboda.
     
    03:45
    Simon Beran projel středním pásmem a zakončoval od pravého mantinelu, jenže jeho střelu zblokoval daleko od Vaněčkových tyčí Dominik Cívka.
     
    04:00
    Jan Brussmann stál na konci jihlavské kombinace a svou střelou od modré čáry provětral dobře postaveného Vítka Vaněčka, reprezentanta do 17-ti let.
     
    04:38
    V Kotlině zatím sledujeme oboustranně atraktivní hokej, u kterého se diváci v ochozech rozhodně nenudí. Šancí se rodí před oběma brankami dostatek.
     
    05:10
    Ondřej Hlídek si sklepl holí do jízdy nahrávku na útočné modré čáře a hnal se do úniku, jenže poslední klička na bránícího hráče Jihlavy mu nevyšla. Hrát mohou hosté.
     
    05:45
    Dukla se řítila do útočného pásma a rychlý přechod do soupeřova území jí vyšel, jenže nebylo z toho nic kvůli postavení mimo hru. Buly ve středním pásmu.
     
    06:15
    Lukáš Jícha využil solidního palebného prostoru v prostoru pravého kruhu a rychle vypálil na přední tyč, jenže zde číhal připravený Vítek Vaněček.
     
    06:50
    Jiří Severa (JIH) se stává prvním vyloučeným hráčem dnešního zápasu. Dvouminutový trest si odpyká za vražení na hrazení.
     
    06:10
    David Vala se nerozpakoval s pukem na modré čáře a vyslal svižnou střelu, jež však úspěchem neskončila. Hosté nakonec získali puk a osvobodili se vyhozením až k brankáři Vaněčkovi.
     
    08:00
    Havlíčkův Brod se teď při přesilové hře hodně trápí, když se mu vůbec nedaří získat puk do své moci a nastěhovat se k brankáři Svobodovi. Naopak, na pozoru se musí mít spíše Vítek Vaněček.
     
    09:00
    Jihlava je kompletní a Rebelové svou první přesilovku využít nedokázali. Rozhodně ji nemohou hodnotit pozitivně, protože brankář Svoboda měl minim práce.
     
    09:40
    Lukáš Vykouk využil dostatek prostoru a času v mírném úhlu na levé straně a svižnou střelou mířil do bližšího horního růžku, kam však vyletěla hbitá vyrážečka gólmana Vaněčka.
     
    10:41
    Za záchranou brzdu proti unikajícími Jaroslavu Hotařovi zatáhl Tomáš Ludvík (HBR) a odsedí si 2 minuty za podražení.
     
    10:56
    Havlíčkův Brod byl úspěšnější v situaci na vhazování a okamžitě se osvobodil dlouhým vyhozením Jihlava rozehrává od své brány a proti napadajícím Rebelům se jí nedaří rozjet útok.
     
    11:47
    Hosté se už postavili v útočném pásmu.
     
    12:05
    Vladimír Port vystřelil od modré čáry a jeho pokus ještě tečoval těsně před brankářem Vaněčkem Jiří Bambula, ale puk letěl pomalu a opora Rebelů neměla problém zasáhnout.
     
    13:00
    I mladí bojovníci z Kotliny se dokázali ubránit bez úhony. Nyní napadají rozehrávku svého soupeře, který si s tím zatím dokázal poradit a posouvá se blíže k brankáři Vaněčkovi.
     
    13:20
    Do střelecké příležitosti se však mladíci z krajského města Vysočiny neprobili, neboť byl jejich postup zastaven hvizdem kvůli postavení mimo hru.
     
    14:15
    Nahozený kotouč z dálky se stal snadnou kořistí pro gólmana Vaněčka, který si ztlumil kotouč holí a před dojíždějícími útočníky soupeře raději přerušil hru.
     
    15:33
    Daniel Dvořák vybruslil z rohu pásma a vypálil nepříjemný projektil, ale gólman Vaněček zakročil betony a zasáhl i proti dorážce Jiřího Bambuly! Důležitý zákrok mladého maskovaného muže domácích!
     
    16:58
    Matias Mäki vypálil z kruhu na vzdálenější tyčku, ale sem se vrhla hbitá Svobodova lapačka. Faulem si vypomohl Tomáš Kochánek (JIH) a dostal 2 minuty za napadení.
     
    17:20
    Hned bylo před brankářem Svobodou pořádně horko! Před jeho brankou se rozproudila dlouhá přetlačovaná, jež vyústila v několik projektilů z bezprostřední blízkosti, ale hostující gólman si poradil!
     
    18:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové využili velkého tlaku a ujímají se vedení! Kotouč putoval po ose Štěpán Mozr - Matias Mäki - LIRIDON DUPLJAKU, přičemž posledně jmenovaný využil dostatek času a prostoru před soupeřovým brankovištěm a propálil brankáře Svobodu! Asistence: Matias Mäki, Štěpán Mozr.
     
    19:30
    Lukáš Jícha si vybruslil z rohu pásma a vypálil trestuhodně volný z mezikruží. Gólman Vaněček pohotově zakročil a utěsnil prostor u přední tyčky proti dvěma rychlým dorážkám Jiřího Severy!
     
    19:52
    Liridon Dupljaku (HBR) se provinil ve středním pásmu pádem pod nohy, za což si odnáší 2 minuty na lavici hanby.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První dvacetiminutovka je za námi. Přinesla hodně zajímavý hokej, který s sebou přinesl spoustu šancí na obou stranách. Vedení se ujali v přesilové hře domácí Rebelové, když se zblízka prosadil ve výtečné formě hrající Liridon Dupljaku. Před 2. třetinou, jež začne přibližně v 12:47, vede Havlíčkův Brod v derby nad Jihlavou 1:0.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:08
    Hosté pokračují v přesilové hře, jíž si přenesli do prostřední části z první dvacetiminutovky.
     
    20:30
    Nyní už se seskupili do přesilovkového postavení v prostoru kolem brankáře Vaněčka, kde si vyměňují puk a hledají si místo k nebezpečnější střele.
     
    21:00
    Rebelové se však osvobodili a už dlouhou dobu drží hru daleko od své svatyně. Sluší se podotknout, že velmi dobře bruslí a napadají jihlavskou rozehrávku hned v jejím zárodku.
     
    21:45
    Další útočná akce hostů byl přerušena a domácí se opět osvobodili dlouhým vyhozením. Přesilovka Dukly se pomalu chýlí ke svému konci.
     
    21:40
    Do obrovské šance se hnal David Hubert, jenže zblízka si vylámal zuby na skvěle postaveném brankáři Vaněčkovi, který i tentokrát drží čisté konto!
     
    22:40
    Sledujeme teď především tuhý a dlouhý boj o střed bole, který je zatím nerozhodný. Ani jednomu z týmů se nedaří na delší dobu získat puk pod kontrolu a založit útok.
     
    23:30
    Hra se nám teď rychle přesouvá ze strany na stranu, což však s sebou přináší minimum slibnějších příležitostí na vstřelení branky. Na ledě dominují v těchto chvílích obě obrany.
     
    23:45
    Jihlava nabrala rychlost a jako blesk se řítila k Vaněčkově brance. Do útočného pásma se sice dostala, jenže neobešlo se to bez postavení mimo hru.
     
    24:00
    Znovu se ocitl v obrovské šanci David Hubert, jenže ani tentokrát se mu nepodařilo zblízka usměrnit kotouč za záda spolehlivě chytajícího Vítka Vaněčka!
     
    24:45
    Z pravé strany, ve značném úhlu, pálil do brankáře Svobody na přední tyč Martin Polák. David Košař (JIH) a Martin Polák (HBR) se do sebe po odpískání pustili a dostali 2 minuty za hrubost.
     
    25:05
    Od modré čáry pálil Václav Půža do Vítka Vaněčka a na druhé straně od pravého mantinelu střílel Matias Mäki. Ani jeden z hokejistů však neuspěl.
     
    26:33
    Hosté se usadili při hře 4 na 4 v útočném pásmu, kde manipulovali s kusem černé gumy a vytěžili z toho přesilovou hru. Hříšníkem z řad domácích se stal Rostislav Klofáč (HBR) za držení protihráče.
     
    26:42
    Brodský soubor ihned po vhazování nic nevymýšlel ve svém obranném pásmu a nejkratší cestou rychle odpálil kotouč do uctivé vzdálenosti od své brány.
     
    27:25
    Hosté už jsou nastěhování v útočném pásmu v rozestavení velkého pětiúhelníku. Zatím se jim přes dobře napadající Rebely nedaří zakončit.
     
    28:11
    Dukla právě vstřelila branku!

    Jihlava využívá přesilovou hru a je vyrovnáno! Lukáš jícha poslal z rohu pásma nádhernou nahrávku na úplně volného SIMONA BERANA, který úplně sám před brodským brankovištěm vypálil bez přípravy a nedal přesouvajícímu se brankáři Vaněčkovi ani nejmenší šanci zasáhnout! Asistence: Lukáš jícha, Jiří Severa.
     
    28:55
    Rebelové se pokoušeli o rychlou odpověď, jenže je zastavil v rychlém přechodu do útočného pásma offside. Vhazuje se ve středním pásmu, blíže pásmu hostů.
     
    29:30
    Hosté se dostali do několika slibných situací kolem brankáře Vaněčka, jenže k zakončení, jež by bylo hodně nebezpečné, jim vždy chyběl krok.
     
    30:00
    Matias Mäki rozkmital své rychlé nohy, nasprintoval za obranu hostů a zblízka pálil pod horní tyčku, jenže výtečně zasáhl svým ramenem pozorný Dominik Svoboda a zamezil jisté pohromě!
     
    30:59
    Simon Beran (JIH), střelec jihlavské branky, si pořádně vyšlápl v rohu brodského pásma na Tomáše Ludvíka, který se drží za nohu a nevypadá to s ním vůbec dobře. Jihlavský hráč dostává zcela po právu 2 minuty za napadení.
     
    31:37
    Dukla právě vstřelila branku!

    Tak to je studená sprcha pro havlíčkobrodskou družinu, hokejisté z krajského města se ujímají vedení! Jiří Severa vysunul do úniku JAROSLAVA HOTAŘE, který z bezprostřední blízkosti uklidil kotouč přesně k tyčce! Asistence: Jiří Severa.
     
    31:57
    Havlíčkův Brod má skvělou možnost odpovědět. Hosté si znovu počínali za hranicí pravidel, na lavici hanby putuje Michal Mandát (JIH) za podražení. Dvaašedesát sekund budou hrát domácí přesilovku 5 na 3.
     
    32:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je rychlá odpověď Rebelů, kteří po několika sekundách využívají dvojnásobnou přesilovku a srovnávají s Duklou krok! Po střele Matiase Mäkiho z pravé strany se kotouč rychle odrazil od zadního mantinelu zpět před brankoviště, kde číhal volný ŠTĚPÁN MOZR a v pádu poslal puk přesně k tyčce odkryté brány, kde se nestihl brankář Svoboda včas přesunout! Asistence: Matias Mäki, David Vala.
     
    32:21
    Domácí zbytečně oslabil vyloučením v útočném pásmu David Krajhanzl (HBR), který se dopustil sekání. Hraje se 4 na 4.
     
    33:50
    Dukla právě vstřelila branku!

    S góly se nám teď v Kotlině roztrhl pytel a Jihlava znovu vede! Nejdříve nenašel svou nahrávkou před branku tísněný Filip Nováček nikoho ze spoluhráčů, po čemž hosté založili rychlý protiútok, na jehož konci pálil zblízka LUKÁŠ ANDĚL a svou střelou vyzrál na Vítka Vaněčka! Asistence: Lukáš Jícha, Jan Mandát.
     
    34:21
    Oba celky hrají v plném počtu. Kotouč se teď potuluje především v prostoru středního pásma.
     
    34:42
    Dukla právě vstřelila branku!

    Neuvěřitelná kanonáda pokrčuje dále a Jihlavě přináší dvoubrankový náskok! V signalizované výhodě hostů se kotouče ujal JIŘÍ SEVERA, jenž svým přesným projektilem rozechvěl síťku za Vaněčkovými zády a hodně zkomplikoval domácím Rebelům cestu za bodovým ziskem! Bez asistence.
     
    35:43
    Dukla je teď na koni, ale její územní převahu teď domácí dokázali narušit, když si postupnou kombinací vytvořili v útočném pásmu palebnou pozici. Z prostoru kruhů mířil nad Svobodův beton David Vala, jenže puk skončil v lapačce připraveného gólmana hostů.
     
    36:39
    Dukla právě vstřelila branku!

    Totální destrukce dezorientované havlíčkobrodské obrany pokračuje a Dukla vede už od tři branky! Kotouč obešel destinace Lukáš Anděl - Lukáš Jícha - JAN MANDÁT, přičemž posledně jmenovaný měl dostatek času a prostoru k tomu, aby zblízka poslal kotouč polovysokou střelou mimo dosah Vaněčkovy lapačky! Asistence: Lukáš Jícha, Lukáš Anděl.
     
    36:39
    V témže čase dochází ke změně v havlíčkobrodském brankovišti, kde Vítka Vaněčka nahradil jeho kolega Čeněk Novák.
     
    37:15
    Havlíčkobrodský soubor se dopustil nepřesnosti při své rozehrávce a kotouč skončil z holí jeho hráčů jen na odpískaném zakázaném uvolnění.
     
    37:39
    Sudí vykázal za katr Davida Košaře (JIH) za hrubost a Michala Semráda (HBR) za sekání.
     
    38:10
    Mladí hokejisté z Jihlavy teď diktují tempo hry. Nyní se při hře 4 na 4 usadili v útočném pásmu a neustále dorážejí na brankáře Nováka, který se musí mít stále na pozoru.
     
    39:00
    Matias Mäki teď prokázal šikovné ruce a hokejovou chytrost, když se prosmýkl středem jihlavské obrany až do zakončení. Sice byl tísněn, ale i tak zakončil z mírného úhlu na pravé straně do Svobodova betonu, po čemž střílel k přední tyčce i při dorážce, jenže rovněž neúspěšně.
     
    39:30
    Martin Polák poslal za brankou puk na hůl Patrika Málka, který zkoušel z velkého úhlu zaskočit gólmana Svobodu střelou na bližší tyč. Jihlavský gólman si však situaci pohlídal.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední část s sebou přinesla málo vídanou kanonádu, k vidění bylo hned 6 branek! Hned pět z nich nasázeli do soupeřovy brány Jihlavané, čímž se ujali vysokého vedení 5:2 a mají skvěle nakročeno k zisku dalších tří bodů. Naopak Rebelové mohou litovat zbytečných chyb v obraně, díky jejichž potrestání jim Dukla odskočila na tříbrankový odstup. Před závěrečným dějstvím, jež začne přibližně v 13:38, vede Jihlava v Kotlině 5:2.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:54
    Jihlava podnikla hned na začátku závěrečného dějství několik útočných výpadů, ale brankář Novák musel zasahovat až po střele Lukáše Anděla z levé strany, jíž lapil do náruče a přerušil hru.
     
    41:28
    Jihlava hraje ve velké pohodě a stále tahá z delší konec pomyslného provazu. Simon Bern střílel z velkého úhlu, ale jeden z Reblů mu vložil do cesty dvou hůl a kotouč skončil v ochranné síti.
     
    42:00
    Signalizovaný výhoda pro domácí tým, který nyní bez brankáře v šesti hráčích zkouší skórovat, ale jihlavská obrana je pevná jako kámen.
     
    42:17
    Hříšníkem se stal David Hubert (JIH), jenž se provinil podražením.
     
    42:47
    Rebelové kombinovali v blízkosti Svobody brány a faulu za vlastní bránou se dopustil Tomáš Kochánek (JIH), jenž je potrestán na 2 plus 2 minuty za vysokou hůl. Skvělá šance pro domácí.
     
    42:58
    Jihlava však přetlačila svého regionálního soka na vhazování ve svém pásmu a ihned se osvobodil dlouhým vyhozením. Rebelové se musejí vracet zpátky.
     
    43:27
    Další vyhození Dukly. rebelové zatím nemohou najít účinný recept na kompaktní a dobře se pohybující obranný blok Jihlavy a čas jim rychle utíká.
     
    44:00
    David Vala pálil od modré čáry, ale provětral jen připravené betony gólmana Svobody, který zatím chytá velmi dobře a je velkou oporou svého týmu.
     
    44:21
    Další projektil vyletěl od modré čáry a znovu se o něj postaral dnes střelecky hodně aktivní David Vala. Puk však letěl jen doprostřed brány a Dominik Svoboda měl lehkou práci.
     
    44:52
    Jihlava teď musí čelit územní převaze svého soupeře z Kotliny, jenže ten stále hledá neúspěšně cestu do vyloženější gólové pozice. Domácí pořád mají tříbrankové manko.
     
    45:27
    Opět David Vala o sobě dal vědět ranou od modré čáry, jenže ta neskončila o nic lépe než ty předchozí. Opět se zaskvěl Dominik Svoboda.
     
    46:30
    Filip Nováček se probil velkým důrazem až do předbrankového prostoru, jenže měl příliš velkou rychlost na to, aby stihl zblízka lépe zakončit!
     
    46:40
    V rohu pásma Jihlavy byla přerušena hra, po čemž se strhla hromadná bitka. Rozhodčí teď zřejmě čeká tvrdá práce, protože musí udělit všem zúčastněným tresty.
     
    46:40
    Na lavici hanby usedají David Hubert na 2 minuty za vražení na hrazení, 2 minuty za hrubost plus osobní trest na 10 minut, Roman Čermák a Jan Mandát (všichni JIH) 2 minuty za hrubost, Matias Mäki, Marek Bancíř a Filip Nováček (všichni HBR) 2 minuty za hrubost.
     
    48:10
    Hraje se v těchto chvílích především ve středním pásmu, což pochopitelně vyhovuje mnohem více hostům kteří vedou o tři branky a jdou si pro 3 body.
     
    49:40
    Jihlava se hnala do útočného pásma. vše končí odpískaným postavením mimo hru, po němž se bude vhazovat ve středním pásmu blíže modré čáře Rebelů.
     
    50:56
    Hráči obou týmů teď svádějí souboj o puk v rohu jihlavského pásma. Rebelové by se potřebovali dostat na delší dobu k puku a co nejdříve snížit.
     
    51:47
    David Vala teď prokázal velké sebevědomí, když si to při rozehrávce namířil před bránu svého gólmana Nováka, kde musel obcházet kličkou jihlavského útočníka. Kotouč ale udržel.
     
    52:20
    Dukla se usídlila v útočném pásmu a o další střelecký projektil svého týmu se postaral agilní Lukáš Anděl, který z velkého úhlu nastřelil povyjetého brankáře Nováka.
     
    53:20
    Dukla hraje ve velké pohodě, drží puk převážně na svých holích a zatím vůbec nepřipouští nějaké závěrečné drama, k němuž by mohlo dojít při snížení Havlíčkobrodských.
     
    53:52
    Další hromadná strkanice, tentokrát v blízkosti střídaček.
     
    54:50
    Úroveň hry výrazně odpadla, za což může nepochybně i průběžný stav, který je 5:2 pro Jihlavu, Rebelové se stále hodně trápí, neví, jak vyzrát na soupeřovu obranu.
     
    55:44
    Dukla právě vstřelila branku!

    Vypadá to, že je rozhodnuto definitivně, protože Jihlava zvyšuje už na 6:2! Po nahrávce Jana Mandáta si srovnal puk na holi LUKÁŠ ANDĚL a svižnou střelou zápěstím z prostoru mezi kruhy skóroval k Novákově levé tyčce! Asistence: Jan Mandát, Roman Čermák.
     
    57:00
    Stále sledujeme stejný obrázek hry. Jihlava kontroluje dění na ledě a Rebelové se snaží alespoň o snížení, což jim však pevná soupeřova obrana neumožňuje.
     
    58:00
    Po přerušení hry se vhazuje ve středním pásmu, Zápas se už jen dohrává.
     
    58:30
    Lukáš Anděl ještě chtěl zvýšit vysoký náskok svého týmu, jenže jeho střela z levé strany, jež mířila ke vzdálenější tyčce, skončila na Novákově vyrážečce.
     
    59:25
    Hosté drží puk na svých holích ve středním pásmu a čekají na závěrečný hvizd.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je konec. Jihlava ještě v poslední dvacetiminutovce pečetila svůj triumf za plný bodový zisk a v Kotlině vítězí vysoko 6:2. Rebelové tak ani tentokrát nezískali body. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny je to pro dnešek vše a já vám přeji hezký zbytek víkendu. (14:15:03)

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 19. Dupljaku (Mäki, Mozr), 33. Mozr (Mäki, D. Vala) - 29. Beran (Jícha, Severa), 32. Hotař (Severa), 34. Anděl (Jícha, J. Mandát), 35. Severa, 37. J. Mandát (Jícha, Anděl), 56. Anděl (J. Mandát, Čermák)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (od 37. Novák) - Cívka (A), Klofáč, Bancíř, Krajcigr, D. Vala (A) - Ludvík (C), Hlídek, Polák, Nováček, Semrád, Krajhanzl, Mozr, Málek, Dupljaku, Mäki.
    HC Dukla Jihlava: Svoboda (Vacek) - Čermák, Brussman, Košař, Žuček, Půža, M. Mandát, Kochánek, Port (A) - Hubert, Severa, J. Mandát (C), Balaštík, D. Dvořák, Mahút, Bambula, Hotař, Beran (A), Jícha, Vykouk, Anděl.

    Rozhodčí: Tomáš Veselý - Jiří Buček, Tomáš Kukeně.
    bahis siteleri