Barys – Viťaz 3:5 (kon.) | Omsk – Čerepovec 1:2 (po pr.) | Chanty-Mansijsk – Minsk 5:7 (kon.)
Jekatěrinburg – Doněck 3:4 (kon.) | Čeljabinsk – Riga 3:1 (kon.) | Magnitogorsk – Spartak Moskva 7:4 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
3:1 (1:0, 0:0, 2:1)
Dinamo Riga
Pondělí 03.12.2012, 14:00 • Junosť Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:05
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    To se ale nedaří, naopak domácí definitivně rozhodují utkání. Na modré čáře napřáhl DERON QUINT, jeho pokus sice zamířil jen do tyčky, ale odražený kotouč si do sítě srazil dezorientovaný Telqvist. Asistence: Andrej Kosticyn.
     
    52:20
    Galvinš nahodil, přerušuje se. A vzápětí jdou domácí opět do tří! Něsterov zvedl hůl do obličeje Galvinše.
     
    50:44
    Porejs zaměstnal Fokina, ten kryje kotouč. Potrestaným hráčem opět Glinkin. Provinil se podražením.
     
    46:10
    Dlouhé diskuse, domácímu Rjabykinovi se zjevně něco nezdálo a není divu - Bulis totiž dalším potrestaným hráčem a domácí jdou do tří. Český forvard se provinil držením.
     
    46:03
    Jeden z hrdinů předchozích momentů Glinkin tentokrát vyloučen po souboji u mantinelu. Další šance pro hosty.
     
    45:29
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Ovšem domácí si berou vedení zpět. Usadili se v pásmu, Glinkin ukázkově vybojoval kotouč u mantinelu a předložil jej před branku. KONSTANTIN PANOV si jej našel, nabruslil si do lepšího postavení a do polookdtyré branky se neomylně trefil. Asistence: Anton Glinkin, Andrej Popov.
     
    42:30
    Riga právě vstřelila branku!
    Galvinš posunul puk na modrou, kde napřáhl MARTINS POREJS a tvrdou ranou k tyči bleskově využívá přesilovou hru, je srovnáno. Asistence: Guntis Galvinš.
     
    42:17
    Džeriňš vzápětí vnikl do pásma, protlačil se před Jakucenju a dokázal zakončit. Sice nepřesně, ale bylo to s faulem domácího hráče a je z toho přesilovka pro Rigu.
     
    39:17
    Fokin se blýskl skvělým zákrokem proti ráně Džeriňše z levého kruhu Největší šance hostí v této třetině.
     
    19:55
    Síly na ledě se srovnají, s důrazem to nyní přehnal Giroux.
     
    18:33
    Rekis riskantně za vlastní brankou, nakonec se do souboje dostal Niživijs s Čistovem a bude se vylučovat. Druhý jmenovaný svého soka poslal k ledu nedovoleně. První přesilovka hostů.
     
    13:48
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Nakonec ale strojová kombinace domácích slaví úspěch. Na levém kruhu se do puku opřel ANDREJ KOSTICYN a trefil se pod břevno. Asistence: Vjačeslav Bělov, Petri Kontiola.
     
    12:10
    Skvorcovs druhým vyloučeným, provinil se držením.
     
    08:05
    Kuzněcov ovšem využil zmatečného postavení rižské obrany, najel si do pásma a jeho polovysokou střelu vyrazil Tellqvist do rohu.
     
    07:45
    Nyní už ale hosté potrestáni budou. Lavinš inkasuje dvě minuty za faul u vlastní branky, hákoval Kuzněcova. Přesilovka pro domácí.

    Martin Lísal

    Branky a nahrávky: 14. A. Kosticyn (Bělov, Kontiola), 46. Panov (Glinkin, popov), 60. Quint (Kosticyn) - 43. Porejs (Galvinš)


    Traktor Čeljabinsk: Fokin (Mezin) - Quint, Rjabykin, Šinin, Bělov, Razin, Něsterov, Klimontov - Čistov, Bulis, Kuzněcov - A. Kosticyn, Jakucenja, Kontiola - Glinkin, Popov, Panov - Ničuškin, Šalunov, Karpov, Ďugin.
    Dinamo Riga: Tellqvist (Jučers) - Rekis, Galvinš, Lavinš, Porejs, Sotnieks, Carle - Karsums, Daugavinš, Johnson - Szczechura, Giroux, Niživijs - Džeriňš, Bukarts, Mejja - Ivanans, Skvorcovs, Bičevskis, Bijezajs.

    Rozhodčí: Sergejev, Bukin - Misjur, Raming
    bahis siteleri