Třinec – Mladá Boleslav 7:4 (kon.) | Sparta – Liberec 5:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:2 (1:1, 4:0, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Pondělí 10.12.2012, 16:45 • Incheba arena • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    47:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec snižuje v přesilovce. Přesnou přihrávku od mantinelu z první do klece uklidil ADAM DLOUHÝ. Asistence: Jakub Klíma a Jiří Říha.
     
    38:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Liberec je zdá se v rozkladu. Přihrávku od mantinelu převzal MARTIN PROCHÁZKA, na kruzích měl plno času zamířit a dělovkou příklepem poslal puk přesně do vinglu! Asistence: Martin Matějček a David Skřivánek.
     
    35:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to je studená sprcha pro Tygry. Relativně lehkou střelu neudržel hostující gólman ve výstroji a puk do branky doklepl DAVID DVOŘÁČEK. Asistence: Martin Matějček a Martin Procházka.
     
    34:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Akce jako přes kopírák. Střelu od modré tečuje PATRICK BRZOBOHATÝ a je to 3:1. Asistence: Dominik Müller a Matin Procházka.
     
    32:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta jde do vedení. Od modré vypálil Veselý a těsně před gólmanem mimo jeho dosah tečoval DAVID DVOŘÁČEK. Asistence: Dominik Pokorný a Tomáš Veselý.
     
    19:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Těsně po vypršení libereckého trestu Sparta inkasuje. Přesnou přihrávku od mantinelu uklidil ještě přesněji k tyči sparťanské branky PATRIK MAĎAR. Bílek neviděl nic a nestihl vůbec reagovat. Josef Mikyska a Josef Sobotka.
     
    11:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení. V nepřehledné situaci se prosazuje JAKUB TEUBNER, který střelu přes bránícího hráče propasíroval až za Sobotku. Asistence: Tomáš Veselý a Daniel Arnošt.

    Robin Mana

    Branky a nahrávky: 12. Teubner (Veselý, Arnošt), 33. Dvořáček (Pokorný, Veselý), 35. Brzobohatý (Müller, Procházka), 36. Dvořáček (Matějček, Procházka), 39. Procházka (Matějček, Skřivánek) - 20. Maďar (Mikyska, Sobotka), 48. Dlouhý (Klíma, Říha)


    HC Sparta Praha: Bílek (Neužil) - Vítek, Skřivánek, Havlena, Březina, Veselý, Müller, Bodnár, Teubner, Pokorný, Brzobohatý, Eis, Arnošt, Matějček, Merta, Sekerka, Dvořáček, Procházka. Trenér Geffert.
    Bílí Tygři Liberec: Sobotka (Horák) - Mrázek, Říha, Hrníčko, Dlouhý, Slavík, Chlapík, Turek, Beránek, Jandejsek, Miškovský, Maďar, Šimek, Pyrochta, Mikyska, Žďárský, Frk, Zacha, Pilař, Klíma, Bittner. Trenér Haken.

    Rozhodčí: Škrobák - Lhotský, Bláha

    Diváci: 48
    bahis siteleri