Poruba 2011 – Havířov 2:3 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
2:3 (1:0, 1:1, 0:2)
AZ Havířov
Úterý 11.12.2012, 18:00 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:26
    Závěr utkání je poněkud vyhecovaný a bude se opět vylučovat. Robert Najdek dostává trest na 5 minut + do konce utkání za zásah do oblasti hlavy a krku. Na straně Poruby inkasuje 2 minuty za hrubost obránce Lukáš Prokop. Bude však pokračovat přesilovka Havířova.
     
    58:56
    Pechanec již mířil do odkryté klece, ale dle názoru hlavního sudího byl faulován Luďkem Krayzelem – 2 minuty za hákování. Tomu se to však vůbec nelíbilo a za následné protesty dostává trest do konce utkání za nesportovní chování. Trest za něj odpyká Rostislav Vaněk.
     
    51:48
    Tak to nevypadá s Porubou vůbec dobře. Na trestnou lavici totiž míří Marek Galajda – 2 minuty za sekání. Havířov má k dispozici přesilovku 4 na 3, která se časem promění na 5 na 3.
     
    51:19
    Marek Pavlačka inkasuje 2 minuty za podražení. Hraje se 4 na 4.
     
    50:41
    Karel Vydra dostává 2 minuty za držení protihráče. Další přesilová hra pro RT TORAX.
     
    47:20
    Petr Kanko to přehnal s důrazem a už míří na lavici hanby, když si vysloužil 2 minuty za sekání. Přesilovka pro Porubu.
     
    39:16
    Zbytečný útočný faul Marka Sedláře neunikl pozornosti hlavního Fialy, který mu uděluje 2 minuty za podražení. Za následné protesty přidává ještě desetiminutový osobní trest za nesportovní chování. Přesilovka pro AZet.
     
    35:38
    Havířov se však nyní bude bránit. 2 minuty za hákování totiž dostává Patrik Rimmel. Poruba si zahraje první přesilovku.
     
    28:36
    Až v polovině utkání přichází první vyloučení zápasu. Marek Sedlář si odsedí 2 minuty za hákování. Přesilovka pro AZet.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 19. Piják (Holuša), 22. Buček (Vychodil) - 35. Kanko (Kolařík, Hegegy), 53. Najdek (Prokop P., Rimmel), 53. Kanko (Rimmel, Najdek)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (Gleich) – Wolf, Šindelář, Hruzík, Vychodil, Prokop L., Slavík, Zientek L., Mládenka – Chaloupka, Krayzel, Vaněk – Buček, Pavlačka, Seidler – Hašek, Holuša, Piják – Sedlář, Vrána, Galajda.
    AZ Havířov: Matoušek (Daneček L.) – Prokop P., Vydra, Krisl, Hegegy, Rimmel, Zientek M., Graca, Jonáš – Daneček J., Najdek, Sztefek – Kolařík, Pechanec, Kanko – Klimša, Potočný, Stránský – Pavlas. Haas.

    Rozhodčí: Fiala – Vengřín R., Rožánek.
    bahis siteleri