Poruba 2011 – Havířov 2:3 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
2:3 (1:0, 1:1, 0:2)
AZ Havířov
Úterý 11.12.2012, 18:00 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:00
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov zcela převažuje pomyslné misky vah na svou stranu, když využívá i klasickou přesilovku. Před Tihlářem se puk odrazil k agilnímu PETRU KANKOVI a ten se rychlou střelou bekhendem nemýlil. Asistence: Patrik Rimmel, Robert Najdek.
     
    52:12
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov svou přesilovku 4 na 3 bleskově využívá, čímž rozveselil skupinku svých fanoušků. Rimmel poslal puk na Petra Prokopa, který na vrcholku kruhů napřáhl a ROBERT NAJDEK stačil ještě puk před Tihlářem tečovat. Máme srovnáno. Asistence: Petr Prokop, Patrik Rimmel.
     
    34:48
    Havířov právě vstřelil branku!
    Opět se potvrdilo staré známé pravidlo "Nedáš, dostaneš". Na druhé straně totiž nenápadná akce Havířova končí gólem, když Kolařík našel před Tihlářem PETRA KANKA a ten bekhendovou střelou přelstil u tyče porubského gólmana, který tak je po více než devadesáti minutách překonán. Asistence: Jan Kolařík, Alexander Hegegy.
     
    21:59
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak takový vstup do druhé dvacetiminutovky si hosté rozhodně nepředstavovali. Vychodil pouze nahodil touš do třetiny, jenže ten se zvláštně odrazil přímo do brankoviště dezorientovaného Matouška a poměrně lehkou úlohu již měl číhající MARTIN BUČEK. Asistence: David Vychodil.
     
    18:36
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak to je premiéra jako hrom pro porubského juniora LUKÁŠE PIJÁKA! Ten dostal před branku luxusní přihrávku od Holuši a střelou z první překonal bezmocného Matouška a zároveň tím otevřel skóre zápasu. Asistence: Michal Holuša.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 19. Piják (Holuša), 22. Buček (Vychodil) - 35. Kanko (Kolařík, Hegegy), 53. Najdek (Prokop P., Rimmel), 53. Kanko (Rimmel, Najdek)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (Gleich) – Wolf, Šindelář, Hruzík, Vychodil, Prokop L., Slavík, Zientek L., Mládenka – Chaloupka, Krayzel, Vaněk – Buček, Pavlačka, Seidler – Hašek, Holuša, Piják – Sedlář, Vrána, Galajda.
    AZ Havířov: Matoušek (Daneček L.) – Prokop P., Vydra, Krisl, Hegegy, Rimmel, Zientek M., Graca, Jonáš – Daneček J., Najdek, Sztefek – Kolařík, Pechanec, Kanko – Klimša, Potočný, Stránský – Pavlas. Haas.

    Rozhodčí: Fiala – Vengřín R., Rožánek.
    bahis siteleri