Rusko – Finsko 3:1 (kon.) | Česko – Švédsko 0:4 (kon.)
konec
Česko
0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
Švédsko
Neděle 16.12.2012, 15:00 • Megasports Arena, Moskva, Rusko. Kapacita: 14.500 míst. • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:21
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Po dobré přihrávce se dostal k puku JOEL LUNDQVIST, který neomylně vystřelil nad Salákovo rameno. Češi špatně přihráli v útočném pásmu a Švédové šli díky Perssonovi, který se vracel z trestné lavice, do přečíslení. Salák bušil hokejkou do ledu zbytečně. Asistence: Fredrik Petterson, Niklas Persson.
     
    46:17
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Stålberg skvěle přihrál z rohu CARLU SÖDERBERGOVI, který objel Saláka a v pádu kotouč uklidil do sítě. Asistence: Viktor Stålberg.
     
    36:29
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    MARCUS JOHANSSON využil závaru před Salákovou brankou a basketbalovým způsobem propasíroval touš za záda českého brankáře. Asistence: Tobias Viklund a Victor Hedman.
     
    05:39
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Okamžitě po vyhraném buly od Bäckströma se dostal šťastně k puku MARCUS JOHANSSON, který před Salákem provedl malou kličku a puk poslal za českého brankáře. Asistence: Nicklas Bäckström.
    Marken.cz

    Vojta Pojer

    Branky a nahrávky: 6. Johansson (Bäckström), 37. Johansson (Viklund, Hedman), 47. Söderberg (Stålberg), 59. Lundqvist (Pettersson, Persson)


    Česko: Salák (Pavelec) – Nakládal, Kutlák, Polák, Kindl, Němec, Novák – Voráček, Plekanec, Frolík – Hemský, Krejčí, Koukal – Petružálek, Nedvěd, Rolinek – Honejsek, Kovář, Orsava – Růžička.
    Švédsko: Enroth (Lindbäck) - Kronwall, Bäckman, Hedman, Viklund, Burström, Ahnelov, Ericsson, Frögren - Hornqvist, Bäckström, Johansson - Lindström, Berglud, Danielsson, Stålberg, Söderberg, Omark - Petersson, Lundqvist, Persson - Lindberg.

    Rozhodčí: Gofman, Kulakov - Šeljanin, Sivov

    Diváci: 2100
    bahis siteleri