Havlíčkův Brod – Pardubice 1:6 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 3:2 (kon.) | Chomutov – K. Vary 5:2 (kon.)
Třinec – Zlín 1:2 (po s.n.) | Hvězda Praha – HC Plzeň 1:9 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:6 (1:3, 0:1, 0:2)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 16.12.2012, 10:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    56:52
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Ovšem ani skvělý Marek nyní nestačil na další smrtící akci hostujícího celku! Domácí sice vyhodili puk ven ze třetiny, ale Andreas Jajcay jej rychle zavezl zpátky a na levém kruhu našel volného DENISE KUSÉHO, který si sjel k brance a tvrdou střelou mezi nohy Davida Marka zvýšil již na 6:1 pro svůj tým!
     
    53:43
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Nádherná branka Pardubic dokonal pohřbívá naděje domácích na bodový zisk! Matouš Boček na levém mantinelu vybojoval kotouč, prosmýkl se kolem obránce a přes hůl dalšího defendera Rebelů našel mezi kruhy napřaženého DAVIDA VOŽENÍLKA, který ranou z první nedal přesouvajícímu se Markovi šanci na zásah! Gólman Rebelů měl k puku blízko, ale toto se opravu chytat nedalo! Asistence: Matouš Boček.
     
    21:03
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Pardubice čtvrtým gólem vyhání Jana Brože z brány a do klece se staví David Marek! Ale pěkně po pořádku. Po Jajcayově nahrávce pálil Denis Kusý, ale trefil jen betony domácího muže s maskou. Kotouč však pod ležícím brankářem dostal do sítě JAKUB MARTINEC, který jej tak poslal na střídačku! Asistence: Denis Kusý a Andreas Jajcay.
     
    14:11
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Jenže ČSOB Pojišťovna se bleskově dostala do útočné třetiny a navyšuje své vedení na 3:1! Na levém kruhu se ujal volného puku MATOUŠ BOČEK, který se s ničím nepáral a dělovkou k bližší tyči prohodil puk pod betonem bezmocného Brože do sítě! Bez asistence.
     
    11:44
    Pardubice právě vstřelily branku!

    V Kotlině se nám roztrhl pytel s góly! Pardubice ihned po buly založily útok, který vyústil v nahrávku Andrease Jaycaje z levého kruhu, kterou na brankovišti zametl za záda domácího muže s maskou DENIS KUSÝ, který tak vrátil na pardubické hole vedení. Asistence: Andreas Jajcay.
     
    11:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové bleskově přesilovku využívají a srovnávají na 1:1! Tomáš Nguyen našel v prostoru mezi pravým kruhem a modrou čárou volného PARTIKA HRABANĚ, který se opřel do puku a ten doplachtil až za Groha! Asistence: Tomáš Nguyen.
     
    02:16
    Pardubice právě vstřelily branku!

    A máme zde první gól v utkání, který mají na svědomí Pardubice! David Syrovec našel křižnou přihrávkou na levém rohu brankoviště zcela osamoceného ROMANA BORA, který u bližší tyče procedil puk mezi Brožovy betony! Asistence: David Syrovec a Martin Franc.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 12. Hrabaň (Nguyen) - 3. Bor (Syrovec, Franc), 12. Kusý (Jajcay), 15. Boček, 22. Martinec (Kusý, Jajcay), 54. Voženílek (Boček), 57. Kusý (Jajcay)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Brož (22. Marek) - Jelínek, Lacina "A", Vacek "C", Veselka "A", Vlach, Benák, Nguyen, Kraučuk, Němec, Cejpek, Kopic, Bušek, Michálek, Hrabaň, Semrád, Suchý
    HC Dynamo Pardubice: Groh (Hrabánek) - Voltner, Krejčík, Benýšek, Boček, Petrus, Kučera, Syrovec, Franc "A", Martinec, Macháček, Rohlík "C", Jajcay, Kusý, Mikulčák, Leder, Bor, Voženílek, Hoskovec "A", Dušek

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk - Petr Kotlík, Ondřej Polák
    bahis siteleri