Třinec – Chomutov 6:4 (kon.) | Kladno – Pardubice 5:4 (kon.) | Motor ČB – Sparta 2:3 (kon.)
Plzeň – Liberec 6:5 (po s.n.) | Zlín – Kometa Brno 6:3 (kon.) | Slavia – K. Vary 4:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:4 (1:0, 3:2, 2:2)
Piráti Chomutov
Středa 19.12.2012, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:37
    Od modré pálil Vladimír Roth, podruhé za Hanuljakem zvonila tyč!
     
    57:11
    Hosté jdou do čtyř, na trestnou lavici usedá Miroslav Zálešák, který podrazil rozjetého Hudlera.
     
    55:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    Krásná individuální akce MICHAELA FROLÍKA znamená čtvrtou branku v Hamerlíkově brance! Reprezentační forward prokličkoval skrz polovinu ledové plochy, nakonec bekhendem překonal třineckého brankáře! Asistence: Lukáš Pulpán.
     
    53:36
    Neskutečný zákrok Petera Hamerlíka! Třinecký gólman dokázal zneškodnit Frolíkův pokus z bezprostřední blízkosti!
     
    51:59
    Hosté jsou kompletní a zahrají si přesilovku. Na trestnou lavici odchází Marek Zagrapan, který se dopustil útočného faulu. Zagrapan si odsedí dvě minuty, za hákování.
     
    51:15
    Rozhodčí rozdávají další trestné minuty, desetiminutový osobní trest obdržel hostující Brett Palin.
     
    51:15
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají další přesilovku! Martin Růžička nabil Jiřímu Hudlerovi, ten od modré ale trefil jen tyč hostující branky! Puk se ale pak odrazil ke zcela nehlídanému DAVIDU KVĚTOŇOVI, který střelou do odkryté branky dovršil druhý hattrick v sezóně! Asistence: Jiří Hudler, Martin Růžička.
     
    50:46
    David Květoň mohl zkompletovat hattrick! Kotouč se po odrazu od zadního mantinelu dostal k třineckému forwardovi, který pálil do odkryté branky! V poslední chvíli se po kotouči vrhl gólman Hanuljak a dokázal jej zastavit před brankovou čarou!
     
    49:33
    Piráti jdou opět do tří! Na trestnou lavici usedl Milan Jurčina (2 min - nedovolené bránění). Hostující střídačce se tento verdikt nelíbil, na led přistála láhev s pitím. Rozhodčí tento počin potrestali dvouminutovým trestem, který odsedí Filip Seman.
     
    45:36
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté rychle odpovídají na třineckou branku! David Hruška našel zcela volného BRETTA PALINA, kterému nezbývalo nic, než doklepnout kotouč do odkryté branky! Asistence: David Hruška, Lukáš Pulpán.
     
    44:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři opět odskakují do tříbrankového trháku! Hosté nejprve ze své šance nedokázali nic vytěžit, následná protiakce Slezanů znamená pátou branku v hostující síti! David Květoň našel MARTINA ADAMSKÉHO, který střelou z první propálil Kostúra mezi betony! Asistence: David Květoň.
     
    41:58
    Situace hostů se komplikuje, Slezané mají k dispozici dvaašedesát vteřin dlouhou dvojnásobnou přesilovku. Na trestnou lavici usedl Karel Hromas.
     
    41:00
    Třinečtí mají k dispozici další přesilovku, na trestnou lavici usedá Štěpán Hřebejk, ten dostal dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    39:41
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté korigují na rozdíl dvou branek! Hrabal ztratil kotouč ve vlastním pásmu, puk se poté dostal na hokejku MICHALA DŮRASE, který tvrdou ranou vymetl pavučinky v Hamerlíkově svatyni! Asistence: Milan Procházka, Nikola Gajovský.
     
    37:03
    Hosté si po delší době zahrají přesilovku. Při bránění chomutovského tlaku si nedovoleně počínal Lukáš Galvas, rozhodčí jej poslali na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    34:18
    Třinec právě vstřelil branku!
    Drtivý tlak Slezanů pokračuje, Oceláři vedou již o tři branky! Josef Hrabal na modré obehrál bránícího hráče, poslal kotouč před branku, kde jej zpracoval JIŘÍ HUDLER! Třinecký forward si přehodil kotouč na forhend a poslal puk pod horní tyč! Asistence: Josef Hrabal.
     
    33:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané využívají další početní výhodu a jdou do dvoubrankového vedení! Od modré střílel Josef Hrabal, kotouč se prapodivným způsobem odrazil od DAVIDA KVĚTONĚ přímo za záda brankáře Kostúra! Asistence: Josef Hrabal, Lukáš Zíb
     
    32:06
    A domácí budou hrát další přesilovou hru! Do šance se dral Jiří Hudler, který už chtěl střílet, když ho zahákoval Jaroslav Mrázek.
     
    31:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři bleskurychle využívají početní výhodu a jdou opět do vedení! Třinečtí celou akci sehráli na jeden dotek, kotouč putoval skrz celé útočné pásmo až k zcela volnému DAVIDU KVĚTOŇOVI, který jen doklepával černý nesmysl do odkryté branky! Asistence: Martin Růžička, Josef Hrabal.
     
    31:38
    Další přesilovka pro domácí. Varaďa si obhodil Aleše Pavlase a chtěl pokračovat v akci. V tom ale přišel nedovolený zákrok hostujícího beky, který za něj vyfasoval dvě minuty.
     
    26:43
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté srovnávají krok! Po pár nepřesných přihrávkách v domácí obraně se ke střele z bezprostřední blízkosti dostal chomutovský ! Hostující forward střílel bekhendem a poslal puk pod horní tyč domácí branky! Asistence: Miroslav Zálešák, Michael Frolík.
     
    24:30
    Obrovská šance domácích! Od modré pálil Zíb, Kostúr prudký puk vyrazil jen k volnému Martinu Růžičkovi! Třinecký snajpr si hodil kotouč na bekhend, pak ale nedokázal zasunout puk do odkryté části branky!
     
    23:10
    Přesilovka také pro domácí. Na trestnou lavici usedá Michal Důras, jenž dostal dvě minuty za sekání.
     
    20:38
    Nejen, že Oceláři nenavýšili své vedení, ale také jdou do čtyř. Na trestnou lavici usedl Václav Varaďa, který se provinil krosčekem.
     
    20:38
    Závar před hostující brankou! Růžička s Varaďou dobývali hostující svatyni, ani jednomu se ale nepovedlo překonat ležícího Kostúra!
     
    19:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají přesilovku a jdou do vedení! Kotouč se po ose Varaďa - Růžička dostal na modrou, kde jej převzal JIŘÍ HUDLER! Ten pak nahodil kotouč do brankoviště, kde jej hostující obránci tečovali za záda vlastního brankáře! Asistence: Martin Růžička, Václav Varaďa.
     
    18:30
    Hudler od mantinelu hledal Orsavu, ten na přihrávku nedosáhl. Důvodem je nedovolený zákrok Štěpána Hřebejka, který hákoval domácího útočníka.
     
    15:43
    Roth přihrál Růžičkovi, ten si nabruslil mezi kruhy a vystřelil. Kotouč jen tak tak minul hostující svatyni!
     
    14:45
    Třinecká aktivita přináší své ovoce v podobě druhé přesilovky. Na trestnou lavici usedl hostující Martin Rýgl, který dostal dvě minuty za sekání. Po odpískání se ještě strhla potyčka mezi potrestaným Rýglem a Jiřím Hudlerem. Rozhodčí tento incident ohodnotili dvěma minutami pro oba zúčastněné. Oceláři hrají v pěti proti čtyřem.
     
    08:49
    Početní výhodu si zahrají také domácí. Václav Varaďa se kolem hrazení snažil dostat do útočné zóny, když ho zastavil faul Lukáše Pulpána. Ten si odsedí dvě minuty za hákování.
     
    07:23
    Další vyložená šance pro hosty! Sám před Hamerlíkem stál David Hruška! Hostující forward už měl Hamerlíka položeného na ledě, kličkou na pravou stranu ale nedokázal zasunout puk za záda domácího brankáře!
     
    07:01
    Dobrá příležitost pro Miroslava Zálešáka! Centr první chomutovské formace se prokličkoval mezi třemi bránícími hráči až k zakončení, pak ale poslal kotouč příliš vysoko!
     
    05:37
    Piráti však dokázali vybojovat přesilovku. Na trestnou lavici byl poslán třinecký Ctirad Ovčačík, který se provinil držením hole.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 20. Hudler (Růžička, Varaďa), 32. Květoň (Růžička, Hrabal), 34. Květoň (Hrabal, Zíb), 35. Hudler (Hrabal), 45. Adamský (Květoň), 52. Květoň (Hudler, Růžička) - 27. Hruška (Zálešák, Frolík.), 40. Důras (Procházka, Gajovský), 46. Palin (Hruška, Pulpán), 56. Frolík (Pulpán)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) - Galvas, Roth, Hrabal, Zíb, Lojek, Ovčačík, Klouček, Kania - Růžička, Bonk, Varaďa - Zagrapan, Hudler, Orsava - Adamský, Peterek, Květoň - Klimenta, Polanský, Rákos.
    Piráti Chomutov: Kostúr (Hanuljak) - Palin, Pulpán, Rýgl, Mrázek, Jurčina, Pavlas, Trefný - D. Hruška, Zálešák, Michael Frolík - M. Procházka, Kraft, Důras - Hřebejk, Y. Treille, Lušňák - Seman, Gajovský, Hromas - Sikora.

    Rozhodčí: Jeřábek, Polák - Jindra, Skopal
    bahis siteleri