Novokuzněck – Petrohrad 1:4 (kon.) | Novosibirsk – Dynamo Moskva 4:3 (po s.n.) | N.Novgorod – Jekatěrinburg 2:1 (kon.)
Jaroslavl – Čeljabinsk 2:1 (kon.) | Mytišči – Magnitogorsk 3:5 (kon.) | Spartak Moskva – Omsk 0:3 (kon.)
Minsk – Nižněkamsk 3:1 (kon.) | Doněck – Chanty-Mansijsk 4:2 (kon.) | Riga – Barys 2:3 (po pr.)
HC Slovan – Ufa 1:0 (po s.n.)
konec
Atlant Mytišči
3:5 (1:1, 2:1, 0:2)
Metallurg Magnitogorsk
Středa 19.12.2012, 16:30KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Metallurg právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ MALKIN nakonec přetlačil Semjonova, který měl těžkou pozici, a kompletuje tak hattrick. Kromě toho, což je podstatnější, rozhoduje celý duel. Bez asistence.
     
    50:53
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Gluchov může opravdu zpytovat svědomí, protože hosté otáčí zápas. SERGEJ MOZJAKIN převzal u tyče kotouč a bez problémů jej poslal do sítě. Asistence: Jevgenij Malkin, Nikolaj Kuljomin.
     
    50:24
    Metallurg právě vstřelil branku!
    JUSTIN HODGMAN si najel mezi kruhy a bekhendem poslal puk nad beton přemísťujícího se Chudobina. Asistence: Mats Zuccarello.
     
    39:40
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Ovšem důrazný MAXIM MAJOROV nakonec puk do sítě dotlačil, byť o milimetry. Branku musel posvětit videorozhodčí. Bez asistence.
     
    36:05
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hodgman od modré poslal puk na hůl JEVGENIJE MALKINA, ten naznačil přihrávku z levé strany a pod betonem Chudobina poslal puk do sítě. Asistence: Justin Hodgman, Sergej Mozjakin.
     
    21:52
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Ozolinš zpoza branky poslal puk do ohně, kde už se zdálo, že jej hosté odpálí do bezpečí. V pádu jej ale dokázal trefit MICHAIL GLUCHOV a s pomocí teče soupeře (a trochy štěstí) jej umístil pod břevno. Asistence: Maxim Semjonov, Sandis Ozolinš.
     
    07:33
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A nakonec je z toho vyrovnávací branka. Po střele Kuljomina se kotouč došoural do sítě, za autora branky označen JEVGENIJ MALKIN, který puk zřejmě ještě před Chudobinem tečoval. Skončil nakonec v síti spolu s pukem, ale gól platí. Asistence: Nikolaj Kuljomin.
     
    04:55
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    A nyní už hostující gólman kapituluje. Batyršin si najel až na úroveň branky, zpětnou přihrávkou našel MICHAILA GLUCHOVA a ten se po ledě nemýlil. Asistence:

    Martin Lísal

    Branky a nahrávky: 5. Gluchov (Batyršin), 22. Gluchov (Semjonov, Ozolinš), 40. Majorov - 8. Malkin (Kuljomin), 37. Malkin (Hodgman, Mozjakin), 51. Hodgman (Zuccarello), 51. Mozjakin (Malkin, Kuljomin), 60. Malkin


    Atlant Mytišči: Chudobin (Galimov) - Semjonov, Ozolinš, Batyršin, Rukavišnikov, Višněvskij, Ťjutin, Kosmačov, Frögren - Endqvist, Majorov, Stålberg - Gluchov, Kablukov, Kolcov - Lemťjugov, Ignatuškin, Andersson - Dorofějev, Ševčenko, Točickij.
    Metallurg Magnitogorsk: Ahonen (Gelašvili) - Antipin, Birjukov, Gončar, Chabarov, Mišarin, Bondarev, Bernackij - Mozjakin, Malkin, Kuljomin - Hodgman, Zuccarello, Potěchin - O Reilly, Platonov, Kazionov - Zdunov, Jakubov, Michajlov.

    Rozhodčí: Bulanov, Naumov - Metalnikov, Sirotkin
    bahis siteleri