Žilina – Nitra 2:3 (po s.n.) | Banská Bystrica – Martin 3:1 (kon.) | Poprad – Zvolen 0:4 (kon.)
Trenčín – Skalica 4:3 (kon.) | Piešťany – Košice 2:0 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
HK VITAR Martin
sk Středa 19.12.2012, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:58
    Banská Bystrica dala gól!
    RADOMÍR HEIZER spečaťuje víťazstvo svojho tímu, keď sa dostáva k odrazenému puku v medzikruží a zakončuje cez obrancu po ľade do bránky. Asistencia: Michal Handzuš.
     
    52:38
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci sa predsalen dostali k úspešnej akcii s gólovým koncom. JÁN SÝKORA zakončuje do prázdnej bránky po úspešnej hre jeho spoluhráča Radomíra Heizera, ktorý oborčuloval bránku a prekabátil Šúreka. Asistencie: Radomír Heizer, Lukáš Bambúch.
     
    27:54
    Banská Bystrica dala gól!
    Branislav Kubka číhal na modrej, dostáva prihrávku a osamotený pred Šúrekom posiela puk pomedzi jeho betóny ! Asistencie: Juraj Sýkora, Marek Biro.
     
    19:42
    Martin dal gól!
    Neskutočné, Bystričania sa už videli v šatni, do reality ich však dostal strelou od stredovej čiary MICHAL VAŽAN ! Jeho strela končí v pravom rohu bránky Slipčenka. Asistencie: Ján Perniš, Tomáš Petruška.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 28. Kubka (Sýkora, Biro), 53. Sýkora (Heizer, Bambúch), 60. Heizer (Handzuš) - 20. Važan (Perniš, Petruška)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Slipčenko - Stoner, Richter, Bambúch, Kubka, Novajovský, Biro, Ketner, Predajniansky - Glass, Handzuš, Hudec - Lukačevič, Heizer, Ján Sýkora - Juraj Sýkora, Zigo, Marcinek - Hlinka, Petro, Peter Kopecký
    HK VITAR Martin: Šúrek - Novotný, Zošiak, Perniš, Zukal, Tupý, Slávik, Dvořák - Petruška, Markovič, Važan - Thémar, Hollý, Mikušovič - Raček, Vilkoits, Horský - Murček, Dírer, Kentoš

    Rozhodčí: Goga, Lokšík - M.Korba, P.Korba
    bahis siteleri