Mladá Boleslav – Hr. Králové 5:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 4:3 (po pr.) | Most – Jihlava 4:3 (kon.)
Písek – Olomouc 2:0 (kon.) | Litoměřice – Kadaň 2:1 (kon.) | Šumperk – Benátky n/J 3:2 (po s.n.)
po prodl.
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:3 (0:0, 2:2, 1:1 - 1:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Čtvrtek 27.12.2012, 17:30 • ZS Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Konec zápasu. (20:07:10)
     
    64:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Závěrečný nápor Rebelů končí brankou, která přihraje domácímu mužstvu bonusový bod. Gól ale musí hosty obzvláště mrzet, protože MILAN KOSTOUREK na modré čáře jen tak nahodil na branku a spíše se čekalo, že Soldán před brankoviště pohotově dorazí. Na puk ale nedosáhl, přesto někde pod Čiliakovým betonem touš zapadl až do sítě. Asistence: Jan Soldán.
     
    63:21
    Knotek zpoza branky namazal Polodnovi, který mohl rozhodnout. Přihrávku ale nedokázal zpracovat.
     
    62:21
    Rebelové propadli ve středním pásmu, načež se řítil dopředu Vilém Burian. Neměl dostatek prostoru pro kličku, proto zvolil v oblasti levého kruhu střelu. Těsně minul bližší tyčku.
     
    62:03
    Útok Rebelů vedení Radimem Ostrčilem na modré čáře zastavuje hvizd rozhodčího - ofsajd.
     
    61:33
    Čuřík najel do pásma a zakončil svojí akci zápěstní střelou z těžkého úhlu. Suchan jenom mávl lapačkou. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    60:59
    Lukáš Endál se zmocnil odraženého kotouče a rychlým únikem se dostal až před Čiliaka. Tísněn obráncem se dostal jen k bekhendové střele. Čiliak si dlouho nebyl jistý, zda puk skutečně drží mezi betony.
     
    60:32
    Na druhé straně nadvakrát do Čiliakových betonů bušil Třetina, který těžil z nahrávky od mantinelu. Gólman hostí si byl v obou případech stoprocentně jistý.
     
    60:15
    Třebíč začala s pořádnou vervou, ihned se vrhla na zteč. Rebelové uklidňují situaci za svojí brankou.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Šedesát minut vyrovnaného a velice atraktivního hokeje neurčilo vítěze. Bitvu o Vysočinu tak možná rozhodne pětiminutové prodloužení. Pokračuje po krátké pauze.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:57
    Puk ve středním pásmu. Už se nic nestane.
     
    59:40
    Tvrdá střela Ostrčila od modré končí ve výstroji Čiliaka. V Kotlině to jenom zahučelo.
     
    59:33
    Vhazování před brankou Třebíče.
     
    58:52
    Roman Vondráček zajel za branku a rychlým blafákem zkoušel překvapit u tyčky Čiliaka. Ten jeho záměr vystihl.
     
    58:00
    A po buly to nebezpečně zkoušel i Káňa. Natlačil se až před Suchana, který musel jeho výpad likvidovat v pozici ležmo.
     
    57:46
    Třebíč mohla jít do vedení! Po sérii odrazů a nepřesný rozehrávek se puk dostal k Čuříkovi, jenž byl v mezikruží úplně sám. Zápěstí střelu vystihl Suchan pravým betonem. Domácím fanouškům muselo pořádně zatrnout.
     
    57:24
    Kadelovo nahození od levé strany mantinelu si málem jeden z obránců Havlíčkova Brodu srazil do sítě. Suchan byl ovšem pozorný a s klidem zasáhl lapačkou.
     
    56:58
    Zakázané uvolnění Havlíčkova Brodu.
     
    56:34
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč se přece jenom dočkala, znovu srovnává s Rebely krok. Dlouhý pas od Zdráhala převzal na modré TOMÁŠ KAUT a řítil se do samostatného úprku, který zakončil přesnou střelou ho růžku Suchanovy branky. Asistence: Jan Zdráhal, Stanislav Dietz.
     
    55:40
    Tomáš Vondráček vypálil v nepřehledné situaci na Suchana, tentýž hráč si pro vyražený kotouč sjel znovu, položil si gólmana Rebelů a už to vypadalo, že pošle puk do sítě. Byl ale na poslední chvíli odstaven.
     
    54:54
    Rebelové se snaží uklidnit hru a z vlastního obranného pásma zakládají útok. Rozhodně nemají kam spěchat.
     
    Dnešní utkání sleduje na havlíčkobrodském zimním stadionu 1787 diváků!
     
    53:28
    Další tyčka! Po skrumáži před brankou v levém kruhu napřáhl Marek Laš a za ležícím Suchanem zazvonila podruhé v krátkém časovém sledu branková konstrukce.
     
    53:05
    Hraje se stylem "nahoru - dolu". Hokej se musí divákům líbit. Třebíč má nyní možnost zahrozit po buly v útočném pásmu.
     
    52:02
    Na druhé straně mohl srovnat Tomáš Vondráček. Po přihrávce od modré napřáhl v oblasti pravého kruhu a svižným pokusem orazítkoval bližší tyčku!
     
    51:18
    A mohlo to být znovu o dvě branky! Kostourek se z rohu kluziště dostal až před branku, kde se snažil kličkou zasunout puk pod Čiliaka. Touš se odrazil a natahoval se po něm Rytnauer. Jenže v rozhodující chvíli byl od puku odstaven.
     
    50:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se vracejí do vedení převážně díky Ondřeji Stehlíkovi, který zavezl puk za branku, zabrzdil a do protipohybu brankáře jej poslal před brankoviště na hůl Miroslava Třetiny. Toho sice ještě Čiliak bravurně vychytal, na dorážku PETRA POLODNY už ale nedosáhl. Asistence: Miroslav Třetina, Ondřej Stehlík.
     
    49:20
    Ondráček se po návratu z trestné obtočil kolem branky a nahazoval puk do ohně. Díky Čuříkovi, který obětavým skluzem srazil puk zpět za branku, se Rebelové nedostali do zakončení.
     
    49:06
    Domácí v plném počtu.
     
    48:47
    Dietz od modré vypálil pořádnou dělovku. Suchan likviduje puk vyrážečkou se značnými obtížemi.
     
    48:26
    Další vyhození v podání Lukáše Endála.
     
    47:37
    David Dolníček se po buly pořádně opřel do puku a Suchan se musel činit. Roztáhl se v brankovišti a betonem vykopává. Následně Rebelové vyhazují přes všechny čáry.
     
    47:10
    Hosté po buly nezachytili na útočné modré kotouč, a musejí tak začínat až od vlastní branky.
     
    47:06
    ... a je z toho jenom útočný faul Martina Ondráčka (HBR). Ten inkasuje dvě minuty za napadení.
     
    46:31
    Kaut najel do pásma, nic nevymýšlel a od mantinelu provětral Suchanovy betony. Na řadě jsou s útočným výpadem Rebelové...
     
    45:45
    Hosté pořádně zahrozili. Po několika odrazech se puk dostal na hůl úplně volného Přibyla, který z bezprostřední blízkosti napálil puk jenom do domácího brankáře. Vybojoval alespoň další buly.
     
    45:19
    Na druhé straně si souvislejší tlak vypracovali i hosté, Dlapa ovšem na modré nezachytil puk. Přesto Burian tvrdou střelou ze středního pásma vybojoval vhazování před Suchanem.
     
    43:48
    Mnohem nebezpečnější výpad předvedl Endál. Ten z úrovně brankové čáry vyjel do mezikruží a pořádně protáhl Čiliaka, který musel předvést reflexivní zákrok betonem.
     
    43:30
    Úspěšný nebyl ani Knotek, jenž z oblasti pravého kruhu zacílil k bližší tyči. Sražený pokus skončil za zadním mantinelu.
     
    42:45
    Zakázané uvolnění do třetice. Rebelové se stále nemohou dostat k ohrožení branky. Na jejich aktivitu v útočném pásmu tak hosté reagují častým vyhazováním.
     
    42:15
    Další icing z holí třebíčských hokejistů.
     
    42:08
    Ani na druhé straně ale nezaznamenal útočný výpad úspěch. Třebíč za brankou vybojovala touš zpět a poslala jej přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    41:32
    Horáci uzavřeli Rebely v jejich obranném pásmu a hledali ideální střeleckou pozici. Tak dlouho se střelou váhali, až se puku zmocnili domácí a sami založili útok.
     
    40:40
    Endálova střela od mantinelu byla sražena Čiliakem před brankoviště. Nikdo z Rebelů nebyl s to doklepnout puk do sítě.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Máme za sebou na šance, góly a pěkné hokejové představení bohatou druhou třetinu. Po zástupu šancí na obou stranách se do dvoubrankového vedení díky využitým přesilovým hrám dostali Rebeloé. Horáci ovšem taktéž dokázali zužitkovat dvě početní převahy. Zejména druhý gól na sebe nalákal poněkud více pozornosti. Ještě před tím dokázal Suchan zlikvidovat trestné střelení. Po dvou třetinách je tak skóre nerozhodné 2:2 a vzhledem k prvním čtyřiceti minutám se máme ve třetí části rozhodně na co těšit!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:37
    Na druhé straně Suchan ještě vykopával střelu dnes aktivního Tomáše Kauta.
     
    39:28
    Rebelové se v útočné třetině ještě něco snaží udělat s výsledkem. Ale hosté velice dobře brání.
     
    38:21
    Ostřížek osamocený v mezikruží mohl přidat třetí branku. Ve chvíli, kdy se chystal ke střele, mu ale puk sjel z čepele. Třebíč je nyní aktivnější a po dvou gólech stále ještě hladová.
     
    36:57
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    V závěru přesilové hry Třebíč vyrovnává kuriózní brankou. LUKÁŠ SLÁMA napřáhl metr za modrou čárou, trefil padajícího obránce Rebelů, od kterého se puk odrazil vysoko nad hrací plochu a obloučkem zapadl až za dezorientovaného Suchana. Asistence: Jan Křivohlávek.
     
    36:32
    Čuřík zkusil blafák do forhendu, ale Suchan jeho úmysl vystihl a likviduje dnes celkově již třetí situace, kdy musel stát tváří v tvář třebíčskému hráči.
     
    36:32
    Čuřík se probil až před Suchana. V úniku byl ale faulován Třetinou. Je nařízeno trestné střelení!
     
    36:02
    Pokračuje klasická přesilová hra Třebíče. Po dalším zákroku Suchana se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    35:13
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Bleskově využitá přesilovka Třebíče. Přihrávku od modré z hole Maleny poslal DAVID RANGL z oblasti levého kruhu okamžitě k bližší tyči. Asistence: Rostislav Malena, David Dolníček.
     
    35:01
    Suchan právě zastavil další samostatný únik soupeře, po němž jdou Rebelové do tří hráčů! Stehlík dostává dvě minuty za hákování a k němu se na trestnou usadí i Marian Morava.
     
    34:37
    Suchanova vysoká přihrávka zpoza branky našla jenom Čuříka, který však nestačil puk zpracovat
     
    33:55
    Laš pořádně zamotal hlavy domácím obráncům. Nakonec zvolil zpětnou přihrávku na modrou, kde se do puku opřel Malena. Jeho střela zasáhla jenom brusle domácího zadáka.
     
    33:04
    Hosté si vyžádali oddechový čas.
     
    33:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ukázková teč MILANA KOSTOURKA posílá Rebely do dvoubrankového vedení. Přesně před Čiliakem do sítě srazil Ostrčilovu střelu od modré. Asistence: Radim Ostrčil, Marian Morava.
     
    32:10
    Po Endálově vyražené střele ještě Ostrčil vracel puk do pásma, ale trefil jen obránce. Hosté tak vyhazují.
     
    31:54
    Na druhé straně se před branku probil Kostourek, byl ale držen Zdráhalem (TRE), který tak putuje na trestnou lavici.
     
    31:26
    Třebíčští po buly uháněli dva na dva. Zodpovědnost na sebe vzal Eduard Kadela a zacílil do oblasti vzdálenějšího růžku branku. Minul.
     
    31:09
    Horácká Slavia na nápor Rebelů odpovídá alespoň zakázaným uvolněním.
     
    30:21
    Rebelové dobře kombinují, což dělá Horákům značné problémy. Po rychlé souhře v pásmu se puk dostal na hůl Michala Blažka, jenž z oblasti levého kruhu sjel až před branku a hledal skulinku mezi Čiliakovými betony. Gólman Třebíče zaklapl betony včas.
     
    29:30
    Rychlý přechod Stehlíka do pásma zakončil rozjetý Rebel střelou přes obránce. Čiliak puk viděl až na poslední chvíli a dokázal jej vyrazit ramenem vysoko nad sebe.
     
    28:56
    Rebelové jsou při chuti. Po buly to z modré zkoušel Soldán. Čiliak drží puk v lapačce.
     
    28:32
    Kostourek za brankou zachytil rozehrávku a chtěl si zpoza hostující svatyně vybruslit mezi kruhy. Utrpěl ale hodně tvrdý bodyček, po němž skončil na boční síti.
     
    27:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Kotlina krátce po vyloučení Dlapy propuká v gólovou radost. Střelu od modré z hole Ostrčila ještě Čiliak vyrazil, ale jenom před sebe, kde se puku zmocnila dvojice JELÍNEK - Vondráček a po několika odrazech se podařilo Aleši Jelínkovi puk zamést do sítě. Asistence: Roman Vondráček, Radim Ostrčil.
     
    27:27
    Dlapa (TRE) dvě minuty za hrubost.
     
    27:27
    Třetina za sebou nechal puk pro Pavla Blažka, jehož střelu Čiliak vyrazil na modrou k Moravovi. Ten vyslal tvrdou střelu a nechal vyniknout lapačku hostujícího brankáře. Bude se vylučovat za potyčky...
     
    26:57
    Rebelové špatně rozehráli a po zakázaném uvolnění musí zpět před vlastní svatyni.
     
    26:46
    Střelu od modré ještě před brankou tečoval Kostourek. Zkoušel zacílit k bližší tyči, ale netrefil zařízení.
     
    25:58
    Třebíč se nedokázala dostat z pásma, puk ukořistil Ondráček a zpoza branky předložil touš na hůl Starého. Ten z úhlu těsně přestřelil. Rebelové nyní svého soupeře pořádně tlačí v útočné třetině.
     
    25:30
    Icing Horácké Slavie Třebíč.
     
    24:39
    Obrovské štěstí měli nyní Rebelové! Střelu Ostřížka vyrazil Suchan zvláštním způsobem nad sebe. Padající puk dopadl do brankoviště, kde ještě chvilku poskakoval, než jej odpálili domácí obránci. Ale opět jen k Ostřížkovi který podruhé z těsné blízkosti minul skrumáž před brankou a celý prostor mezi třemi tyčemi.
     
    23:50
    Eduard Kadela obkroužil Suchanovu branku, zpětná přihrávka ale nevyšla. Třebíč musí opustit pásmo.
     
    23:06
    Hosté v plném počtu.
     
    22:45
    Na druhé straně našel z rohu kluziště Knotek před brankou Jelínka. Střela z první našla jenom beton Čiliaka.
     
    21:50
    Chyba Rebelů poslala Dolníčka do samostaného úniku. Blafák do forhendu Suchan tváří v tvář třebíčskému útočníkovi ustál.
     
    21:37
    Kostourek přes celou šířku kluziště přihrával Rytnauerovi, který v dobré pozici promáchl. O chvíli tentýž hráč tečoval střelu od modré. Puk skončil v ochranné síti.
     
    21:06
    Rangl (TRE) dostává dvě minuty za faul loktem.
     
    20:50
    Lukáš Endál se za brankou přetahoval s Malenou, nakonec se mu podařilo vymanit se ze sevření, vyjet před hostující svatyni a z otočky vystřelit. Trefil boční síťku za rozhozeným Čiliakem.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou první část, která podle očekávání přinesla vyrovnaný a svižný hokej na obou stranách, který se musel líbit. Také se můžeme těšit z výborné divácké kulisy. Stále ale chybí góly, do druhé části, která začne přibližně v 18.16 hod., půjdeme za nerozhodného stavu 0:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:58
    Poslední střelou první třetiny orazítkoval Tomáš Vondráček zadní mantinel.
     
    19:36
    Vhazování se po tlačenici u mantinelu bude opakovat.
     
    19:22
    Na dlouhou Burianovu přihrávku Ostřížek nedosáhl. Zakázané uvolnění hostujícího celku.
     
    18:28
    Sledujeme hru převážně ve středním pásmu. V závěru třetiny jako kdyby se ani jednomu z týmů nedařilo založit pořádný útok.
     
    17:41
    Rytnauerovo nahození vyrazil Čiliak před sebe. Chvíli hrozilo, že by se k dorážce dostal Kostourek, to ale naštěstí pro hosty obrana nedopustila.
     
    17:08
    Domácí v plném počtu.
     
    16:57
    A další ofsajd. Tato přesilovka Třebíči zkrátka nevychází zrovna podle představ.
     
    16:37
    Puk znovu až u Čiliaka. Z přesilové hry Horáků zbývá už jenom 30 sekund.
     
    16:24
    Ani další útok Třebíče nebude úspěšný. Hosté se provinili postavením mimo hru.
     
    16:10
    Třetina za modrou ukořistil kotouč a okamžitě vyhazuje.
     
    15:46
    Třebíč se ještě nedostala ke střele a navíc ztratila kotouč. Rebelové okamžitě vyhazují.
     
    15:08
    Přetlačovaná za Suchanovou brankou končí vyloučením Ondřeje Starého (HBR) - dvě minuty za držení protihráče.
     
    14:35
    Rozjetý Tomáš Vondráček vypálil z oblasti levého kruhu. Jeho střela byla přizvednutá do ochranné sítě. Vhazuje se před Suchanem.
     
    13:38
    Skvělá individuální akce Milana Kostourka, při níž se dokázal proháčkovat přes dva hráče soupeře až před branku. V té době poskakující kotouč zasáhl už bez patřičného důrazu, a tak Čiliak neměl nakonec mnoho práce.
     
    12:51
    Čuřík z vrcholu kruhů a po něm z bezprostřední blízkosti znovu Tomš Kaut. Suchan odolal dalším dvě střelám a drží svůj tým. Vhazuje se po jeho levici.
     
    11:46
    Burinaova vyražená střela od beton Suchana se v mezikruží ještě dostala na hůl Kauta, jenž chtěl překvapit bekhendovým pokusem z první. Puk skončil pouze v rohu kluziště.
     
    10:59
    Polodna najel do pásma a zkusil střelu z těžkého úhlu. Přestřelil, a vyhnal tak Rebely do střední třetiny kluziště.
     
    10:33
    Na druhé straně Kadela přihrával zpoza branku, puk se odrazil od bruslí možná domácích obránců a už mířil do branky. Suchan dokázal ještě na poslední chvíli skočit k tyčce a brance zabránit!
     
    09:50
    Rytnauer sám v úniku mohl vsítit první brankou dnešního utkání. Chtěl ale ještě přihrát zpětnou přihrávkou na najíždějícího Ondráčka, jenže jeho pas našel jen třebíčského obránce.
     
    09:11
    Zakázané uvolnění Horácké Slavie Třebíč.
     
    08:51
    V době, kdy už Třebíčští byli v plném počtu, ještě dokázal skrytou střelou přes obránce překvapit Roman Vondráček. Čiliak musel vytáhnout zákrok ramenem!
     
    08:34
    Domácí v plném počtu. Vhazuje se před hostující brankou.
     
    08:09
    Rychlou souhru mezi kruhy zakončoval Ostřížek, který měl dostatek času na střelu. Trefil však jenom před sebou stojícího obránce.
     
    07:15
    Kostourek uháněl sám na brankáře, Laš do něj zaklesl svojí hokejku, čímž havlíčkobrodskému útočníkovi znemožnil další postup. Vylučovat se ale nebude.
     
    06:51
    Přesilovka Třebíče velice rychle končí. Zdráhal se provinil nedovoleným bráněním. Hra se stěhuje před Čiliaka.
     
    06:34
    Třetina (HBR) inkasuje dvě minuty za sekání.
     
    06:18
    Zmatky před brankou Třebíče. Situace zakončil Soldán tvrdou střelou, kterou Čiliak i přes zakrytý výhled vykopl betonem.
     
    05:45
    Hosté z protiútoku málem pořádně zahrozili. Rangl nahodil před branku na Kauta, který vysoký pas ovšem nepříliš dobře zpracoval.
     
    05:33
    Hosté v plném počtu.
     
    05:05
    Vondráček křížnou přihrávkou přes celou šíři pásma našel na druhé straně Endála, který tvrdou střelou z první těsně přestřelil.
     
    04:21
    Nepřesná přihrávka končí vyhozením kotouče přes všechny čáry. Třebíč tak má chvilku na oddych.
     
    04:06
    Rebelové velice dobře kombinují, ale zatím se nedostali ke střeleckému pokusu.
     
    03:33
    Jelínek byl tvrdě Ranglem (TRE) sražen na mantinel. Třebíčský hráč tak putuje na trestnou za vražení na hrazení. Rozhodčí ještě museli krotit emoce, jelikož Vondráček si jel pro odplatu.
     
    02:50
    Rychlý útok Třebíče zastavuje hvizd rozhodčího - ofsajd.
     
    02:01
    Tomáš Kaut se vydal do protiútoku a v situaci dva na dva vzal úlohu na sebe, zkusil překvapit zápěstní střelou k bližší tyči. Suchan sice prostor u brankové konstrukce měl pokrytý, přesto zazvonila tyčka.
     
    01:32
    Hosté vyhazují přes všechny čáry, ale icing to nebude. Suchan tak rozehrávkou zakládá další útočné snažení domácích.
     
    00:46
    Martin Ondráček se díky kličce probil do pásma, z otočky hledal na slepo na druhé vlně Rytnauera, ale přihrávka šla pouze na paty havlíčkobrodskému forvardovi. Rebelové zatím svého soupeře tlačí.
     
    03:25
    Po buly v útočném pásmu zaznamenal Aleš Jelínek první střelecký pokus. Čiliak ukázal mrštnou lapačku.
     
    00:02
    Hosté vyhrávají úvodní vhazování a od vlastního obranného pásma zakládají první útok. Oba fanouškovské tábory se zatím starají o parádní atmosféru.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Domácí fanoušci již na tribuně roztahují opravdu rozsáhlé choreo na motivy družby fanklubu Havlíčkova Brodu a Znojma. Na dnešní derby tak dorazila i početná skupina "Okurkářů".
     
    Očekáváme slušnou diváckou návštěvu a především kulisu. Hosté se do Kotliny chystají v početné sestavě a domácí fanoušci si pro dnešek připravili dosud největší celotribunové choreo.
     
    Dnešní utkání budou řídit dva hlavní rozhodčí - Petr Úlehla a zkušený Milan Minář.
     
    Premiéru si v obraně odbude i mladý Rebel Václav Pecen.
     
    Rebelové dnes vyjedou na led posíleni o Ondřeje Starého, mladého a nadějného juniora z pardubické ČSOB Pojišťovny. Uvidíme, jak se mladý bek popere se svou prvoligovou šancí.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Neruda) - Ostrčil, Jelínek, Morava, M. Blažek, Starý, Soldán, Pecen - R. Vondráček, Knotek, Endál - Ondráček, Kostourek, Rytnauer - Polodna, Třetina, P. Blažek - Musil, Štěpánek, Stehlík

    SK Horácká Slavia Třebíč: Čiliak (Dusík) - Malena "A", Rangl, Dietz, Zdráhal, Dlapa, Sláma "A", Čejka, Bilčík - Laš, Dolníček "C", Káňa - Burian, Ostřížek, T. Vondráček - Křivohlávek, Kaut, Čuřík - Čech, E. Kadela, Přibyl

    Rozhodčí: Úlehla, Minář - Čížek, Svoboda.
     
    Po předvánočním derby v Jihlavě čeká havlíčkobrodské Rebely další regionální souboj. Tentokrát se představí před domácími fanoušky proti Horácké Slavii Třebíč, se kterou však letos mají velice negativní bilance. Dvě porážky a skóre 1:8 z pohledu Rebelů hovoří jasně o tom, že Horáci těží ze zabezpečené obrany. Ta jim vynesla aktuální páté místo, jen o skóre horší než čtvrtá Kadaň. To Rebelové po těsné porážce v Jihlavě klesli až na osmé místo, i je ale od postupu kupředu dělí jen minimální ztráta.

    Poslední měření sil skončilo jasnou výhrou Třebíče 5:1, když se Rebelové dokázali vzpamatovat až v 57. minutě za stavu 0:3. Vstřelená branka však zápletku nepřinesla, naopak domácí tým stačil v krátké době přidat ještě dva zásahy.
    V úvodu sezony loupili Horáci i v Kotlině, odkud si odvezli všechny body za výhru 3:0. Zajímavostí je, že právě toto utkání bylo první porážkou Havlíčkova Brodu v základní době v této sezoně. Rebelové navíc opustili první příčku a začala jejich série porážek.

    Do Havlíčkova Brodu se chystá i početná skupina hostujících fanoušků, o bouřlivou atmosféru tak jistě bude postaráno, což je ostatně pro derby Vysočiny typické.

    Vzájemná bilance od sezony 2006/07:
    Počet odehraných zápasů: 20
    Bilance: 10-2-1-7
    Výsledky: 6:3, 2:0, 3:4, 4:3sn, 0:7, 2:0, 4:1, 3:0, 7:5, 7:0, 0:3, 2:0, 4:3p, 0:2, 4:6, 3:4sn, 5:3, 6:1, 0:3, 1:5
    Skóre: 63:53
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    Pavel Buňat

    Branky a nahrávky: 28. Jelínek (Vondráček, Ostrčil), 34. Kostourek (Morava, Ostrčil), 51. Polodna (Třetina, Stehlík), 65. Kostourek (Soldán) - 36. Rangl (Malena, Dolníček), 37. Sláma (Křivohlávek), 57. Kaut (Zdráhal, Dietz)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Neruda) - Ostrčil, Jelínek, Morava, M. Blažek, Starý, Soldán, Pecen - R. Vondráček, Knotek, Endál - Ondráček, Kostourek, Rytnauer - Polodna, Třetina, P. Blažek - Musil, Štěpánek, Stehlík
    SK Horácká Slavia Třebíč: Čiliak (Dusík) - Malena "A", Rangl, Dietz, Zdráhal, Dlapa, Sláma "A", Čejka, Bilčík - Laš, Dolníček "C", Káňa - Burian, Ostřížek, T. Vondráček - Křivohlávek, Kaut, Čuřík - Čech, E. Kadela, Přibyl

    Rozhodčí: Úlehla, Minář - Čížek, Svoboda
    bahis siteleri