Mladá Boleslav – Hr. Králové 5:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 4:3 (po pr.) | Most – Jihlava 4:3 (kon.)
Písek – Olomouc 2:0 (kon.) | Litoměřice – Kadaň 2:1 (kon.) | Šumperk – Benátky n/J 3:2 (po s.n.)
po prodl.
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:3 (0:0, 2:2, 1:1 - 1:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Čtvrtek 27.12.2012, 17:30 • ZS Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Závěrečný nápor Rebelů končí brankou, která přihraje domácímu mužstvu bonusový bod. Gól ale musí hosty obzvláště mrzet, protože MILAN KOSTOUREK na modré čáře jen tak nahodil na branku a spíše se čekalo, že Soldán před brankoviště pohotově dorazí. Na puk ale nedosáhl, přesto někde pod Čiliakovým betonem touš zapadl až do sítě. Asistence: Jan Soldán.
     
    63:21
    Knotek zpoza branky namazal Polodnovi, který mohl rozhodnout. Přihrávku ale nedokázal zpracovat.
     
    57:46
    Třebíč mohla jít do vedení! Po sérii odrazů a nepřesný rozehrávek se puk dostal k Čuříkovi, jenž byl v mezikruží úplně sám. Zápěstí střelu vystihl Suchan pravým betonem. Domácím fanouškům muselo pořádně zatrnout.
     
    56:34
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč se přece jenom dočkala, znovu srovnává s Rebely krok. Dlouhý pas od Zdráhala převzal na modré TOMÁŠ KAUT a řítil se do samostatného úprku, který zakončil přesnou střelou ho růžku Suchanovy branky. Asistence: Jan Zdráhal, Stanislav Dietz.
     
    55:40
    Tomáš Vondráček vypálil v nepřehledné situaci na Suchana, tentýž hráč si pro vyražený kotouč sjel znovu, položil si gólmana Rebelů a už to vypadalo, že pošle puk do sítě. Byl ale na poslední chvíli odstaven.
     
    53:28
    Další tyčka! Po skrumáži před brankou v levém kruhu napřáhl Marek Laš a za ležícím Suchanem zazvonila podruhé v krátkém časovém sledu branková konstrukce.
     
    52:02
    Na druhé straně mohl srovnat Tomáš Vondráček. Po přihrávce od modré napřáhl v oblasti pravého kruhu a svižným pokusem orazítkoval bližší tyčku!
     
    51:18
    A mohlo to být znovu o dvě branky! Kostourek se z rohu kluziště dostal až před branku, kde se snažil kličkou zasunout puk pod Čiliaka. Touš se odrazil a natahoval se po něm Rytnauer. Jenže v rozhodující chvíli byl od puku odstaven.
     
    50:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se vracejí do vedení převážně díky Ondřeji Stehlíkovi, který zavezl puk za branku, zabrzdil a do protipohybu brankáře jej poslal před brankoviště na hůl Miroslava Třetiny. Toho sice ještě Čiliak bravurně vychytal, na dorážku PETRA POLODNY už ale nedosáhl. Asistence: Miroslav Třetina, Ondřej Stehlík.
     
    48:47
    Dietz od modré vypálil pořádnou dělovku. Suchan likviduje puk vyrážečkou se značnými obtížemi.
     
    47:06
    ... a je z toho jenom útočný faul Martina Ondráčka (HBR). Ten inkasuje dvě minuty za napadení.
     
    45:45
    Hosté pořádně zahrozili. Po několika odrazech se puk dostal na hůl úplně volného Přibyla, který z bezprostřední blízkosti napálil puk jenom do domácího brankáře. Vybojoval alespoň další buly.
     
    36:57
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    V závěru přesilové hry Třebíč vyrovnává kuriózní brankou. LUKÁŠ SLÁMA napřáhl metr za modrou čárou, trefil padajícího obránce Rebelů, od kterého se puk odrazil vysoko nad hrací plochu a obloučkem zapadl až za dezorientovaného Suchana. Asistence: Jan Křivohlávek.
     
    36:32
    Čuřík zkusil blafák do forhendu, ale Suchan jeho úmysl vystihl a likviduje dnes celkově již třetí situace, kdy musel stát tváří v tvář třebíčskému hráči.
     
    36:32
    Čuřík se probil až před Suchana. V úniku byl ale faulován Třetinou. Je nařízeno trestné střelení!
     
    35:13
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Bleskově využitá přesilovka Třebíče. Přihrávku od modré z hole Maleny poslal DAVID RANGL z oblasti levého kruhu okamžitě k bližší tyči. Asistence: Rostislav Malena, David Dolníček.
     
    35:01
    Suchan právě zastavil další samostatný únik soupeře, po němž jdou Rebelové do tří hráčů! Stehlík dostává dvě minuty za hákování a k němu se na trestnou usadí i Marian Morava.
     
    33:04
    Hosté si vyžádali oddechový čas.
     
    33:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ukázková teč MILANA KOSTOURKA posílá Rebely do dvoubrankového vedení. Přesně před Čiliakem do sítě srazil Ostrčilovu střelu od modré. Asistence: Radim Ostrčil, Marian Morava.
     
    31:54
    Na druhé straně se před branku probil Kostourek, byl ale držen Zdráhalem (TRE), který tak putuje na trestnou lavici.
     
    27:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Kotlina krátce po vyloučení Dlapy propuká v gólovou radost. Střelu od modré z hole Ostrčila ještě Čiliak vyrazil, ale jenom před sebe, kde se puku zmocnila dvojice JELÍNEK - Vondráček a po několika odrazech se podařilo Aleši Jelínkovi puk zamést do sítě. Asistence: Roman Vondráček, Radim Ostrčil.
     
    27:27
    Dlapa (TRE) dvě minuty za hrubost.
     
    24:39
    Obrovské štěstí měli nyní Rebelové! Střelu Ostřížka vyrazil Suchan zvláštním způsobem nad sebe. Padající puk dopadl do brankoviště, kde ještě chvilku poskakoval, než jej odpálili domácí obránci. Ale opět jen k Ostřížkovi který podruhé z těsné blízkosti minul skrumáž před brankou a celý prostor mezi třemi tyčemi.
     
    22:45
    Na druhé straně našel z rohu kluziště Knotek před brankou Jelínka. Střela z první našla jenom beton Čiliaka.
     
    21:50
    Chyba Rebelů poslala Dolníčka do samostaného úniku. Blafák do forhendu Suchan tváří v tvář třebíčskému útočníkovi ustál.
     
    21:06
    Rangl (TRE) dostává dvě minuty za faul loktem.
     
    20:50
    Lukáš Endál se za brankou přetahoval s Malenou, nakonec se mu podařilo vymanit se ze sevření, vyjet před hostující svatyni a z otočky vystřelit. Trefil boční síťku za rozhozeným Čiliakem.
     
    15:08
    Přetlačovaná za Suchanovou brankou končí vyloučením Ondřeje Starého (HBR) - dvě minuty za držení protihráče.
     
    10:33
    Na druhé straně Kadela přihrával zpoza branku, puk se odrazil od bruslí možná domácích obránců a už mířil do branky. Suchan dokázal ještě na poslední chvíli skočit k tyčce a brance zabránit!
     
    09:50
    Rytnauer sám v úniku mohl vsítit první brankou dnešního utkání. Chtěl ale ještě přihrát zpětnou přihrávkou na najíždějícího Ondráčka, jenže jeho pas našel jen třebíčského obránce.
     
    06:51
    Přesilovka Třebíče velice rychle končí. Zdráhal se provinil nedovoleným bráněním. Hra se stěhuje před Čiliaka.
     
    06:34
    Třetina (HBR) inkasuje dvě minuty za sekání.
     
    03:33
    Jelínek byl tvrdě Ranglem (TRE) sražen na mantinel. Třebíčský hráč tak putuje na trestnou za vražení na hrazení. Rozhodčí ještě museli krotit emoce, jelikož Vondráček si jel pro odplatu.
     
    02:01
    Tomáš Kaut se vydal do protiútoku a v situaci dva na dva vzal úlohu na sebe, zkusil překvapit zápěstní střelou k bližší tyči. Suchan sice prostor u brankové konstrukce měl pokrytý, přesto zazvonila tyčka.
    Marken.cz

    Pavel Buňat

    Branky a nahrávky: 28. Jelínek (Vondráček, Ostrčil), 34. Kostourek (Morava, Ostrčil), 51. Polodna (Třetina, Stehlík), 65. Kostourek (Soldán) - 36. Rangl (Malena, Dolníček), 37. Sláma (Křivohlávek), 57. Kaut (Zdráhal, Dietz)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Neruda) - Ostrčil, Jelínek, Morava, M. Blažek, Starý, Soldán, Pecen - R. Vondráček, Knotek, Endál - Ondráček, Kostourek, Rytnauer - Polodna, Třetina, P. Blažek - Musil, Štěpánek, Stehlík
    SK Horácká Slavia Třebíč: Čiliak (Dusík) - Malena "A", Rangl, Dietz, Zdráhal, Dlapa, Sláma "A", Čejka, Bilčík - Laš, Dolníček "C", Káňa - Burian, Ostřížek, T. Vondráček - Křivohlávek, Kaut, Čuřík - Čech, E. Kadela, Přibyl

    Rozhodčí: Úlehla, Minář - Čížek, Svoboda
    bahis siteleri