Vsetín – Val. Meziříčí 7:0 (kon.) | Prostějov – Přerov 3:2 (po s.n.) | Karviná (Baník) – Havířov 4:3 (kon.)
Opava – Poruba 2011 2:5 (kon.) | Frýdek-M. – Nový Jičín 3:4 (po s.n.)
konec
VHK ROBE Vsetín
7:0 (3:0, 4:0, 0:0)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Čtvrtek 27.12.2012, 17:30 • Zimní stadion na Lapači, Vsetín (1700 míst na sezení, 3700 na stání) • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    30:54
    Vsetín vstřelil branku!
    Během třiceti vteřin vstřelili domácí tři branky! Tentokrát hned po buly se do úniku dostal RENÉ KAJABA a opět propálil právě se v brance vráceného Slováka. Asistence: Daniel Tesařík, Jan Podešva.
     
    30:42
    Vsetín vstřelil branku!
    Už je to o šest branek! Netolička schytal ránu Vrby do masky a z dorážky za záda dezorientovaného gólmana dostal puk DAVID VÍTEK. Asistence: Lukáš Vrba.
     
    30:24
    Vsetín vstřelil branku!
    Dvojnásobná přesilovka využita po špatném střídání hostů, jmenovitě to byl Heža. Domácí se tak dostali do protiútoku tři na jednoho a po přihrávce přes brankoviště na vzdálenější tyč od Podešvy doklepl puk za záda Netoličky FRANTIŠEK ZÚBEK. Asistence: Jan Podešva.
     
    22:30
    Vsetín vstřelil branku!
    A máme tady další trefu v brance hostů a Vsetín vede už 4:0! Domácí si perfektně rozebrali obranu Bobrů a po pohledné kombinaci namazal před Netoličku puk MÁRIOVI BREZÁNIMU Kajaba a vsetínský útočník neomylně trefil volný prostor nad ramenem hostujícího brankáře. Asistence: René Kajaba, Radek Holík.
     
    11:13
    Vsetín vstřelil branku!
    A už je to o tři branky! Domácí si vytvořili další tlak, ve kterém se puk dostal na modrou k Vodákovi, jenž ihned pálil a před Slovákem ještě tečoval puk za záda bezmocného Slováka JOSEF DANĚK. Asistence: Tomáš Vodák, František Zúbek.
     
    06:37
    Vsetín vstřelil branku!
    Uběhlo pouhých čtrnáct vteřin a domácí vedou už 2:0! Hosté už po několikáté propadli ve středním pásmu a vsetínští se dostali do akce dva na jednoho. Vítek první zkusil pálit, což Slovák zvládl vyrazit, ale jen před sebe, kde letící puk ve vzduchu usměrnil do brány PETR HRUŠKA. Asistence: David Vítek.
     
    06:23
    Vsetín vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení a využívají první přesilovou hru! Vsetínští si vytvořili tlak, který trval už moc dlouho a hráči hostů byli už rozhozeni, čehož překrásnou gólovou přihrávkou využil Farda, který před prázdnou branku namazal FRANTIŠKOVI ZÚBKOVI ten se v takových chvílích nemýlí. Asistence: Jiří Farda, Adam Mikšovský.

    Filip Bazala

    Branky a nahrávky: 7. Zúbek (Farda, Mikšovský), 7. Hruška P. (Vítek), 12. Daněk (Vodák, Zúbek), 23. Brezáni (Kajaba, Holík), 31. Zúbek (Podešva), 31. Vítek (Vrba), 31. Kajaba (Tesařík, Podešva)


    VHK ROBE Vsetín: Hromada – Farda, Vrána, Žák, Ščotka, Vodák, Tesařík, Žabčík, Vrba – Zúbek, Mikšovský, Podešva, Vítek, Hruška O., Hruška P., Brezáni, Holík, Kajaba, Daněk, Kývala, Tobola.
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák (12 – 31. Netolička) – Bokroš, Coufal, Heča, Heža, Kolovratník, Kvapil, Lyzák, Lehečka, Machala, Martiník, Maršálek, Mikel, Schejbal, Smetana, Vajda, Varga Mar., Varga Mir., Varga D., Voznica, Prycl.

    Rozhodčí: Volf – Švarc, Velinský

    Diváci: 1840
    bahis siteleri