Třinec – Zlín 3:2 (kon.) | Chomutov – K. Vary 3:1 (kon.) | Kladno – Slavia 0:2 (kon.)
Kometa Brno – Vítkovice 3:2 (po s.n.) | Sparta – Litvínov 6:3 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 2:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:2 (1:2, 1:0, 1:0)
Berani Zlín
Pátek 04.01.2013, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    Až teď je brána Zlína prázdná a počet hráčů hostujícího týmu čítá šest!
     
    57:16
    Hudler si vyjížděl do úniku, ale ve středním pásmu byl ještě hákován Hamrlíkem, a tak si Třinec zahraje přesilovou hru.
     
    56:28
    Vladimír Roth obloukem poslal přihrávku téměř přes celé kluziště Martinu Růžičkovi, který však nebyl u kotouče dříve než Horčička, avšak gólman Zlína udělal chybu a třinecký ostrostřelec měl ještě šanci k zakončení.
     
    55:10
    Oceláři vyjeli do útoku ve vlastním oslabení. Adamský tahal kotouč podél levého mantinelu a před bránou vyslal přihrávku na druhou stranu Jiřímu Polanskému, který naprázdno promáchnul. Toto byla opravdu velká příležitost.
     
    54:46
    Je tady první vyloučení třetí periody. Na trestnou lavici putuje Jiří Hudler na dvě minuty za nedovolené bránění a Zlínu se tak naskytává obrovská příležitost k vyrovnání dnešního duelu.
     
    49:27
    Balaštík zpoza brány nahrával před branku Köhlerovi, který byl na střelu připraven a z první jeho rána skončila pouze v náručí Hrubce.
     
    43:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jdou do vedení! Zíb nahodil od modré čáry puk a ve skrumáži před bránou jej nejprve tečoval Růžička a poté RADEK BONK mezi betony Horčičky a kotouč se objevil až v síti: Asistence: Martin Růžička, Radek Bonk.
     
    39:42
    Branka nebyla uznána!
     
    39:42
    Domácí nejspíše vsítili branku, avšak rozhodčí si jdou zkontrolovat videozáznam, neboť během této situace byla posunutá branka. Jdou se tak poradit s videorozhodčím, či tomu tak bylo před gólem nebo až po.
     
    36:55
    Filip Čech putuje na trestnou lavici za nedovolené bránění. Domácí si tak zahrají přesilovou hru.
     
    30:51
    A je tady další přesilová hra Zlína. Václav Varaďa je vyloučen za vysokou hůl.
     
    28:28
    Navíc se jim naskytává šance v podobě přesilové hry, Martin Lojek totiž putuje na trestnou lavici, kde si odpyká dvouminutový trest za sekání.
     
    27:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají! David Květoň vyslal střelu na bránu Zlína a poté DANIEL RÁKOS dokázal protlačit kotouč až za záda bezmocného Horčičky. Asistence: David Květoň.
     
    25:35
    Leška vyslal do útoku Köhlera, který tváří tvář zvolil blafák do bekhendu. Šimon Hrubec tento pokus zlínského forwarda vychytal.
     
    22:36
    Bude se vylučovat, po drobné šarvátce před bránou Zlína je Linhart vyloučen na 2 minuty za hrubost a Jiří Polanský dostává 2 minuty za sekání + 2 minuty taktéž za hrubost. Přesilovku si tak zahrají Berani. Jakub Kania odpyká menší trest za Polanského.
     
    22:25
    Adamský zpoza brány přihrál před branku Polanskému, který z bezprostřední blízkosti zamíchal několikrát pukem aby rozpohyboval Horčičku, avšak poté branku netrefil!
     
    19:34
    A další vyloučení na straně Zlína, neuvěřitelné! Martin Hamrlík se provinil sekáním, což i pro něj znamená dvouminutový trest.
     
    18:29
    A je tady další vyloučení! Köhler je vyloučen za faul kolenem a to znamená dlouho přesilovku 5 na 3!
     
    18:19
    Po nahození Rotha se puk odrazil k levé tyči zlínské brány, kde stál zcela sám Hudler! Ten ale nedokázal zakončit do poloviny odkryté brány.
     
    17:44
    Orsava posílal z pravé strany kluziště přihrávku na střed Hrňovi, který byl podražen Petrem Čajánkem, a tak si domácí zahrají přesilovou hru. Nutno podotknout, že by případná branka velice pomohla třineckému týmu a naopak Ševce by mohla potencionální branka do šatny rozpoložit.
     
    13:36
    Hrňa nikým něťísněn ve vyložené šanci z mezikruží minul bránu!
     
    08:03
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté ve vlastním oslabení jdou do vedení! Petr Leška po buly ve středním pásmu sklepl puk BEDŘICHU KÖHLEROVI, který se dostal do samostatného úniku, ve kterém prostřelil Hrubce ránou pod rameno třineckého gólmana. Asistence: Petr Leška
     
    06:50
    Roth od modré pálil a tato střela tečována jedním z hráčů olízla pravou tyč zlínské brány!
     
    06:17
    A jednalo se dokonce o faul. Petr Zámorský si jde odpykat dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    03:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí odpovídají! Třinecký šikula MARTIN ADAMSKÝ zpracoval za bránou Zlína černou pryž a otočkou před bránu zakončil k tyči! Opravdu nádherný gól pěkný euforie domácích! Asistence: David Květoň, Jiří Polanský.
     
    02:48
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hostům se daří tuto přesilovku využít. Köhler našel v hloučku hráčů puk a přihrál jej na pravou stranu JAROSLAVU BALAŠTÍKOVI, který nekompromisně zakončil. Asistence: Bedřich Köhler, Petr Leška.
     
    01:11
    Je tady první vyloučení. Hosté si zahrají přesilovou hru, neboť Vladimír Roth se provinil hákováním.
    Marken.cz

    Luboš Olszar

    Branky a nahrávky: 4. Adamský (Květoň, Polanský), 28. Rákos (Květoň), 44. Bonk (Růžička, Zíb) - 3. Balaštík (Köhler, Leška), 9. Köhler (Leška)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) - Zíb, Hrabal, Lojek, Klouček, Roth, Kania, Galvas, Ovčačík - Růžička, Bonk, Varaďa - Rákos, Hudler, Květoň - Adamský, Polanský, Klimenta - Hrňa, Peterek, Orsava.
    Berani Zlín: Horčička (Sedláček) - Hamrlík, Valenta, Řezníček, Zámorský, Linhart, Šenkeřík, Kotvan - Balaštík, Leška, Kubiš - Holík, Čajánek, Veselý - Köhler, Melenovský, F. Čech - Šlahař, Fořt, Okál .

    Rozhodčí: Hradil, Šír - Tošenovjan, Hlavatý
    bahis siteleri