Žilina – Skalica 3:5 (kon.) | Martin – Košice 2:4 (kon.) | Nitra – Zvolen 5:3 (kon.)
Banská Bystrica – Poprad 2:6 (kon.) | Trenčín – Piešťany 3:2 (po pr.)
po prodl.
HK DUKLA Trenčín
3:2 (1:1, 1:1, 0:0 - 1:0)
ŠHK 37 Piešťany
sk Pátek 04.01.2013, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    63:13
    Trenčín dal gól!
    A zakríkol som to. Prenádherná akcia dvojice Sojčík - Tybor a RADOSLAV TYBOR zakončoval puk do prázdnej bránky. Asistencia: Peter Sojčík.
     
    58:43
    Tybor v stopercentnej šanci mieril do vinkla, neskutočný Tomekov zákrok lapačkou !
     
    58:10
    Piešťany, Nemec, 2 min. podrazenie. Obrovská šanca pre domácich.
     
    56:35
    Prečíslenie hostí. Henrich Ručkay nahrával Marekovi Mertelovi, ktorý pálil ihneď bez prípravy, Kristín sa ale skvele presunul a čistú gólovú šancu chytá.
     
    51:49
    Haring v obrovskej príležitosti, ďalšej pre Piešťany, ale v týchto momentoch drží Duklu nad vodou jednoznačne Kristín !
     
    51:25
    Vyznamenať sa teraz musel aj Kristín. Peško sa pred ním ocitol úplne sám a chcel zamieriť do pravého horného rohu bránky, ale brankár Dukly vytiahol perfektný semafor.
     
    51:07
    A dokonca s obrovskou chybou v rozohrávke, ktorú vystihol na úrovni bránkovej čiary Filo, ale bo z uhla a Tomeka tak nedokázal prekonať !
     
    50:26
    Dukla, Koma, 2 min. nedovolené bránenie.
     
    44:24
    Marosz vyvážal puk z obrannej tretiny a vykoledoval si Mertelov faul. Piešťany, 2 min. Mertel, podrazenie.
     
    39:40
    Obrovská šanca Tibora Melichárka. Ten sa ocitol pred Kristínom úplne úplne sám, ale nedokázal ho z bezprostrednej blízkosti z dorážky prekonať.
     
    38:25
    Krásna individuálna akcia Haringa, ktorý sa prepracoval až do samostatného zakončenia, v ktorom bol ale bekendovým blafákom na Kristína prikrátky.
     
    36:52
    Trenčín dal gól!
    Dukla vyrovnáva stav stretnutia na 2:2. Pozník našiel zadovkou na modrej Tybora, ktorý ešte lepšou prihrávkou na osi klziska RICHARDA LELKEŠA a ten strelou pomedzi betóny Tomeka vyrovnal. Asistencie: Radoslav Tybor, Anton Pozník.
     
    33:49
    Samir Saliji sa dostával do úniku, zozadu bo zahákovaný napokon v samostatnom nájade, ktorý síce Kristín zneškodnil, ale Dukla sa bude brániť. Vylúčený je Lelkeš na 2minúty za hákovanie.
     
    29:43
    Piešťany dali gól!
    Po tlaku domácich prichádza gól hostí, ale úplne nečakaný. Po peknej akcii hostí, kedy najskôr Lisoň netrafil puk v šanci, ktorý mu pripravil Šišovský, sa k nemu dostal MAREK MERTEL, ktorého strela bola z otočky tečovaná do bránky. Asistencie: Marek Lisoň, Peter Šišovský.
     
    25:44
    Piešťany, Filip, 2 min. hákovanie.
     
    15:30
    Dukla, Koma, 2 min. držanie.
     
    11:53
    Piešťany, Haring, 2 min. hákovanie.
     
    09:39
    Trenčín dal gól!
    Dukla však neostáva svojmu súperovi nič dlžná a z prvej vyloženej šanci okamžite vyrovnáva. Do predbránkového priestoru sa s pukom na hokejke dostal PETER SOJČÍK, hostia pasívne bránili a po chybe v rozohrávke je vyrovnané. Bez asistencie.
     
    08:32
    Piešťany dali gól!
    Presilovka je využitá, kombináciu hostí zakončil od modrej strelou RICHARD Filip. Asistencie: Václav Stupka, Matej Mišura.
     
    07:12
    Dukla, Vizváry, 2 min. podrazenie.
     
    05:35
    Konečne sa začalo iskriť. Tomáš Klíma sa z pravého krídla ešte k strele nedostal, ale následne ho našiel pred bránkou prihrávkou Nemček, no na dvakrát neprekonal brankára Tomeka.

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 10. Sojčík, 37. Lelkeš (Tybor, Pozník), 64. Tybor (Sojčík) - 9. Filip (Stupka, Mišura), 30. Mertel (Lisoň, Šišovský)


    HK DUKLA Trenčín: Kristín – Imrich, Koma, Vizváry, Pozník, T. Bokroš, E. Bednár, Nemčík – Jakub Gašparovič, Marosz, Mikula – Tybor, Lelkeš, Sojčík – Nemček, T. Klíma, Filo – Otčenáš, O. Rusnák, Jakúbek – Broska.
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek – Drgoň, Urban, Škadra, Filip, Brňák, Cuník, Bučka, A. Hruška – Melichárek, Nemec, S. Saliji – H. Ručkay, Mišura, Stupka – Haring, Peško, Chylo – Šišovský, Mertel, Lisoň.

    Diváci: 2690
    bahis siteleri