Ženy 3 km klasicky Kowalczyková (kon.) | Muži 5 km klasicky Poltoranin (kon.)
konec
Muži 5 km klasicky

Poltoranin

Pátek 04.01.2013, 12:30Tour de Ski
     
    FINISH
    Vynikající výkon Pettera Northuga! Ten prosvištěl tratí nakonec na druhém místě, přičemž na famózního Poltoranina ztratil jen osm vteřin. Poslední závodník je tedy v cíli. Lukáš Bauer skončil na skvělém osmém místě, Aleš Razým rovněž na vynikající 15. pozici.
     
    1,7km
    Ještě o desetinu sekundy rychleji jede Alexander Legkov!
     
    1,7km
    Ale pozor! Poltoranin bude mít soupeře! Švýcar Dario Cologna má na prvním mezičase náskok na Kazacha 1,2 vteřiny!
     
    1,7km
    Lukáš Bauer na prvním mezičase a je to dobrý čas! Zkušený český borec zaostává za Poltoraninem pouze o čtyři vteřiny! Zatím je šestý.
     
    FINISH
    Máme nového vedoucího závodníka! Alexej Poltoranin zajel vynikající závod a troufám si říct, že tady jsme možná viděli vítěze celého závodu! Na Razýma najel neuvěřitelných devětadvacet vteřin!
     
    1,7km
    Fenomenální výkon zatím předvádí s číslem 28 Kazach Alexej Poltoranin. Ten nadělil Razýmovi na úvodním mezičase neuvěřitelných deset vteřin.
     
    1,7km
    Hannes Dotzler je na prvním mezičase dost vysoko! Na Razýma ztrácí pouze několik desetinek vteřiny. Je samozřejmě druhý.
     
    FINISH
    Aleš Razým poráží Glavatskije a jde do průběžného čela závoda! Fantastický závod českého borce! Druhého Rusa porazil o bezmála patnáct vteřin. To by mohlo být až někam do první patnáctky!
     
    1,7km
    Aleš Razým opět rozjíždí závod fantasticky! Na necelé polovině trati má náskok na Glavatského sedm vteřin!

    Radek Barkman

    bahis siteleri