Chrudim – Helas Brno 8:1 (kon.) | Interobal Plzeň – Kladno 3:4 (kon.) | Vysoké Mýto – Bohemians Futsal 6:5 (kon.)
Tango Brno – Česká Lípa 11:4 (kon.)
konec
FK Chrudim
8:1 (6:0)
Helas Brno
Pátek 11.01.2013, 20:001. Futsal liga
Předzápasové kurzy
     
    26:07
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Era-Pack již opět navázal na tempo z první dvacetiminutovky, pěknou střelou pod břevno se z trestného kopu do listiny střelců zapsal také ROMAN MAREŠ - 8:1!
     
    25:05
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tentokrát již spolupráce hráčů Era-Packu vzala za své! Podruhé před prázdnou svatyní se již PETR VLADYKA nemýlil a navýšil tím náskok svého týmu opět na šest branek - 7:1!
     
    22:58
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Tak po prvním doteku hostujících hráčů s balónem je to úvodní gól v síti Era-Packu! Rychlý protiútok zakončil nekompromisní střelou ALEŠ VLACH - 6:1!
     
    12:58
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Nyní si to již brazilský střelec DOUGLAS vynahradil, když si udělal z brankáře Tuháčka doslova dobrý den! Nejprve mu udělal kličku a poté bez problému dovedl míč až za brankovou čáru - 6:0!
     
    10:00
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Řekl bych, že dnes to máme rozjeté k pořádnému debaklu! V polovině prvního poločasu upravuje již na rozdíl pěti branek PETR VLADYKA, který poslal do sítě míč po rohovém kopu rozehraným Rešetárem - 5:0!
     
    08:50
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Brankové hody v chrudimské hale hojně pokračují! Krásný pas křížem našel LUKÁŠE REŠETÁRA, jenž jemnou tečí usměrnil míč mezi Tuháčkovy nohy - 4:0!
     
    07:32
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Další kombinace lahodící oku v podání Chrudimi! Přihrávkami ze strany na stranu doslova zmátla brankář Tuháčka a MICHAL MAREŠ poté neměl problém zakončit do poloodkryté branky - 3:0!
     
    03:12
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Nyní však již ukázková kombinace Chrudimi na jeden dotek končí druhým gólem! Hrající kouč Cacau našel ideálně přihrávkou TOMÁŠE KOUDELKU, který neměl problém poslat míč do odkryté sítě - 2:0!
     
    01:35
    Chrudim právě vstřelila branku!
    To již ale neplatí hned vzápětí po rohovém kopu! Michal Mareš našel zabíhajícího MAXE, který stojící na brankové čáře jen uklidil balón do odkryté svatyně Helasu - 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 1. Max, 3. Koudelka, 7. Mareš M., 8. Rešetár, 10. Vladyka, 12. Douglas, 25. Vladyka , 26. Mareš R.. - 22. Vlach

    Karty:   3. Švihálek (HEL)


    FK Chrudim: Žďánský (21. Meller) - Mareš R., Popelka, Vladyka, Dobrovolný, Cacau, Rešetár, Koudelka, Chmelík, Slováček, Mareš M.
    Helas Brno: Tuháček (Večeřa) - D. Cupák, Svoboda, Lerch, Ovčačík, Lidmila, Vlach, Švihálek, Klimeš, Lacko, Sýkora

    Rozhodčí: Nagy, Markovský
    bahis siteleri