Tango Brno – Chrudim 0:4 (kon.)
konec
FC Tango Brno
0:4 (0:2)
FK Chrudim
Středa 16.01.2013, 20:00 • MH Brno, Vodova • 1. Futsal liga
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Hezký dobrý večer, vítám Vás u předehrávky 15. kola Chance futsal ligy. Dnes máme na programu šlágr kola, a to souboj vedoucího týmu s druhým mužstvem tabulky. Brněnské Tango totiž hostí vedoucí celek Era-Pack Chrudim.
     
    Žádný lepší futsal než ten, který uvidíme teď a tady, v České republice nemůžeme zhlédnout. Chrudim i Brno patří dlouho na špici tabulky, a to nejen v této sezóně. Nicméně právě letos už se daří Tangu okupovat spíše druhou pozici, na které je i dnes. Dnešní soupeři se v této sezóně potkali už jednou, bylo tomu tak na palubovce Chrudimi, která dokázala těsně zvítězit (5:4). Tango se dnes bude určitě rvát o nějaké body, k těm jej povede i povzbuzování domácího publika, které jde vždy hodně slyšet. Bude tak pro Brno dalším hráčem a třeba právě tím klíčovým.

    V neposlední řadě také budeme sledovat hodně reprezentantů, ať už mládežnických kategorií nebo áčka. I tohle je samozřejmě zajímavá podívaná pro diváky, a proto věřím, že si jich do haly najde cestu co nejvíce.
     
    FC Tango Brno

    Hráči Tanga se nyní také vezou na vítězné vlně a usadili se na druhé pozici. Cílem Brňanů je bezesporu finále s Chrudimí. Tento cíl se jim zatím daří velice dobře plnit, i přesto, že do tuhého půjde až v play-off. V posledních zápasech totiž porazili i největší soupeře o druhé místo, tzn. mužstva Benaga a Bohemians. Právě tyto úspěchy je nabíjejí pro další zápasy a největší odměnou by jim bylo jakékoliv bodování s Era-Packem. Za Tango samozřejmě nastoupí i Objev roku Radim Záruba, který nastřílel už 10 gólů a patří již dnes k oporám brněnských.


    FK Era-Pack Chrudim

    Do Brna tedy přijel vedoucí tým tabulky a nutno říct, že se rozhodně nejedná o žádné překvapení. Chrudim již dlouhá léta patří na špičku a nenašla zatím nějak výrazněji konkurenceschopného soupeře. Nicméně právě dnes ji čeká velice těžký sok- v prvním vzájemném souboji dokázali jen těsně vyhrát. Ostatní zápasy Chrudim zvládá na výbornou, a tak není divu, že rozdíl ve vstřelených a obdržených gólech činí bezmála 100 branek. Co je ale nejobdivuhodnější – Chrudim dosud neztratila ani bod, a tak bez ztráty kytičky se vyhřívá na prvním místě.
     
    Vše už je připraveno na zahájení utkání.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Chrudim hned od začátku výborně pressuje a získala míč.
     
    1
    Záruba vyslal jako první střelu na Žďánského, ale byla spíše propagačního charakteru.
     
    2
    Tango nedostává potřebný prostor k rozehrávce, a tak výkop Kubíčka končí až v zámezí.
     
    2
    A opět se celá situace opakuje. Chrudim výborně presuje.
     
    3
    Ale i Brno ukazuje, že jim tahle hra dokáže být vlastní a donutilo zahrát i Chrudim do autu.
     
    3
    Cacau krásně obešel Seidlera a protáhnul Kubíčka.
     
    4
    Chrudim právě vstřelila branku!

    Po špatné rozehrávce brněnských se k míči dostal DOUGLAS, který šel prakticky sám na Kubíčka a tomu nedal šanci, když vystřelil na vzdálenější tyč.
     
    6
    Další obrovská příležitost Chrudimi! Záruba na středu ztratil míč a Max jej naservíroval Slováčkovi, kterého ale výborně vychytal Kubíček a drží tak stále skóre 0:1.
     
    7
    Domácí elitní lajna zkouší něčím chrudimské překvapit, ale zatím se jim to nedaří.
     
    7
    První velká šance Tanga! Seidler přihrál zcela volnému Kovácsovi, který nijak neotálel a bez přípravy vypálil na Žďánského. Ten špičkou nohy míč dokázal vykopnout.
     
    9
    A vidíme první žlutou kartu. Cacau ztratil míč na útočné polovině a unikajícího Buršíka musel nějakým způsobem zastavit.
     
    10
    Brněnským se už mnohem více daří držet míč i na svých nohách, ale prozatím nedokázali poslat nějakou další nebezpečnou střelu.
     
    11
    Na druhé straně střílel Douglas, jeho střelu si ale pohlídal Kubíček.
     
    12
    Seidler našel volného Brůnu, který měl velkou možnost aspoň k ohrožení brankáře, ale ani to se mu nepovedlo. První střelu zblokoval jeden z chrudimských a ta druhá už mířila mimo tři tyče.
     
    12
    V současné chvíli si ale hosté už připisují 5. akumulovaný faul.
     
    13
    Hosté hrají už ve třinácté minutě power-play.
     
    14
    Dentinho dokázal uvolnit Maxe, který vyslal jedovku na bránu. Výborně ale zasáhl Kubíček!
     
    15
    Záruba čistým zákrokem obral o míč Maxe a se Seidlerem se pokoušel ohrozit prázdnou bránu. Svoji šanci ale promeškal.
     
    15
    Oddechový čas pro domácí.
     
    16
    Brno kombinuje na útočné půlce, ale nic zajímavého se jim nedaří vymyslet.
     
    16
    Naopak na druhé straně se dostal do velké příležitosti Rešetár, a to po nahrávce Romana Mareše. Kubíček ho však vychytal.
     
    17
    Kubíček dnes opravdu drží Tango a stále udržuje šanci na zisk bodů!
     
    18
    Další neuvěřitelná situace před Kubíčkem! Mareš nejlépe jak mohl naservíroval míč Rešetárovi, který trestuhodně tuhle možnost nevyužil! Zívala před ním prázdná brána, ale Kubíček tygřím skokem dokázal i tomuto zabránit!
     
    18
    Chrudim právě vstřelila branku!

    Teď už to ale Kubíček nezvládl. Co je moc, to je moc. Byť proti ostatním šancím tahle byla o něco menší. ROMAN MAREŠ ho dokázal nadvakrát, trochu se štěstím, překonat. Míč se nechal přemlouvat, když se od břevna odrazil do tyčky a až potom do brány.
     
    20
    Tango chce ještě v závěru vstřelit branku do šatny...
     
    ...to už se jim ale nejspíše nepodaří.
     
    První poločas skončil.
     
    Máme za sebou první poločas, ve kterém hned od úvodu dávali hosté vědět, že to nebude lehké. Výborným pressingem a přesnými přihrávkami přehrávali Tango, které ze začátku nevědělo, kam dřív skočit. Celé to korunovalo první brankou Douglase. Postupem času se ale hra vyrovnala a šance byly k vidění na obou stranách. Tu největší Brna ale nedokázal využít Kovács a naopak skóre navýšil Roman Mareš po pěkné individuální akci, kdy míč za záda Kubíčka dostal s notnou dávkou štěstí. Uvidíme, co nám přinese druhý poločas, ve kterém ještě má Tango určitě šanci útočit na nějaké body.
     
    21
    Začal druhý poločas.
     
    21
    Brno se snaží začít druhý poločas hodně aktivně, první střelu na Žďánského poslal Kovács.
     
    22
    Kovács opět vystřelil a jeho střelu dokonce ještě tečoval Brůna, přitom tu střelu ale málem i zastavil, a tak hostující brankář neměl problém.
     
    22
    I Kubíček teď musel být hodně pozorný při první střele druhého poločasu na jeho bránu. Míč vyrazil jen těsně vedle tyče.
     
    23
    Michal Mareš se dostal do brejku, při kterém zakončil pouze do domácího gólmana a následující dorážka Maxe už postrádala potřebnou přesnost.
     
    25
    Rešetár se dostal do dvojího zakončení. První mu chytl Kubíček a jeho vlastní dorážka skončila na pravé tyčce, od které se míč odkutálel do rohu.
     
    26
    Největší šance Brna v tomto utkání! Kovács našel Seidlera, který byť v pádu ještě dokázal najít zcela osamoceného Beleje, který ale z první zamířil vedle brány.
     
    27
    Brno hru hodně zaktivnilo a snaží se vstřelit kontaktní branku.
     
    27
    Bratři Marešové zahrávali rohový kop nakrátko a překvapili tím skoro všechny na hřišti. Střela Michala ale nenašla branku.
     
    29
    Kubíčkovy dlouhé nákopy končí až v rukou Žďánského.
     
    30
    V tuto chvíli se hra trochu uklidnila a ani jeden tým si nevytváří vyložené šance.
     
    31
    Douglas se pokoušel zakončit mezi nohy Kubíčka, ten však včas dal nohy k sobě a nedovolil mu skórovat.
     
    33
    Cacau připravil výbornou střeleckou pozici Dentinhovi, který ale při zakončení nastřelil Dornaye.
     
    34
    Slováček unikl po lajně všem domácím, jeho zakončení ale mířilo vysoko - Kubíček tedy nemusel zasahovat.
     
    34
    Chrudim právě vstřelila branku!

    Roman Mareš získal na středu míč, který poslal MAXOVI, který si stahovačkou položil jednoho z brněnských a svoji střelu umístil podél Kubíčka.
     
    35
    Domácí hrají power-play.
     
    36
    Chrudim právě vstřelila branku!

    Hra bez brankáře se ale domácím vymstívá po velmi krátké době. ROMAN MAREŠ vystihl jejich rozehrávku a míč pohodlně uklidil do prázdné branky. Střílí tedy svou druhou branku v tomto zápase.
     
    37
    Oddechový čas pro domácí.
     
    37
    Domácí pokračují v pěti.
     
    38
    Kovács dostal míč před bránu, kde byl Záruba, tomu se ale nepodařilo zakončit přesně!
     
    39
    Dentinho se prokličkoval celým brankovištěm a během toho si položil nejednoho hráče, ale jeho střela skončila právě v jednom ležícím těle.
     
    40
    Brňané se ještě na konci snaží opět bez brankáře o čestný úspěch.
     
    40
    Snaha se vyplácí a Kovács si došel pro faul na hranici brankoviště.
     
    40
    Belej rozezvonil ale pouze brankovou konstrukci! A tímto i zápas nejspíše skončí...
     
    Konec zápasu.
     
    Je to tak! Utkání je za námi a je nutné říci, že zápas to byl opravdu výborný! Viděli jsme to nejlepší, co v téhle lize můžeme. Fantastický a spolehlivý výkon Chrudimi ještě okořenila vychytaná nula Žďánského. Tango mělo pár pěkných šanci ke skórování, ale ty zůstaly nevyužity. Třeba se tihle soupeří ještě potkají ve finále play-off a zápasy budou zase trochu jiné.

    Tímto se s Vámi z Brna loučím a přeji Vám pěkný zbytek týdne. (21:38:07)

    Adam Havel

    Branky: 4. Douglas, 18. Mareš, 34. Max (Mareš), 36. Mareš

    Karty:   9. Cacau (CHR)


    FC Tango Brno: Kubíček (Zrzavý) - Chadzidis, Rick, Svoboda, Brůna, Buršík, Kovács, Belej, Záruba, Dornay, Veselovský, Seidler, Havel Josef
    FK Chrudim: Žďánský (Meller) - Mareš Roman, Popelka, Max, Dentinho, Vladyka, Cacau, Douglas, Rešetár, Koudelka, Chmelík, Slováček, Mareš Michal

    Rozhodčí: Libor Kaštánek, Karel Henych, Tomáš Slanina
    bahis siteleri