Tango Brno – Chrudim 0:4 (kon.)
konec
FC Tango Brno
0:4 (0:2)
FK Chrudim
Středa 16.01.2013, 20:00 • MH Brno, Vodova • 1. Futsal liga
     
    36
    Chrudim právě vstřelila branku!

    Hra bez brankáře se ale domácím vymstívá po velmi krátké době. ROMAN MAREŠ vystihl jejich rozehrávku a míč pohodlně uklidil do prázdné branky. Střílí tedy svou druhou branku v tomto zápase.
     
    34
    Chrudim právě vstřelila branku!

    Roman Mareš získal na středu míč, který poslal MAXOVI, který si stahovačkou položil jednoho z brněnských a svoji střelu umístil podél Kubíčka.
     
    26
    Největší šance Brna v tomto utkání! Kovács našel Seidlera, který byť v pádu ještě dokázal najít zcela osamoceného Beleje, který ale z první zamířil vedle brány.
     
    23
    Michal Mareš se dostal do brejku, při kterém zakončil pouze do domácího gólmana a následující dorážka Maxe už postrádala potřebnou přesnost.
     
    18
    Chrudim právě vstřelila branku!

    Teď už to ale Kubíček nezvládl. Co je moc, to je moc. Byť proti ostatním šancím tahle byla o něco menší. ROMAN MAREŠ ho dokázal nadvakrát, trochu se štěstím, překonat. Míč se nechal přemlouvat, když se od břevna odrazil do tyčky a až potom do brány.
     
    18
    Další neuvěřitelná situace před Kubíčkem! Mareš nejlépe jak mohl naservíroval míč Rešetárovi, který trestuhodně tuhle možnost nevyužil! Zívala před ním prázdná brána, ale Kubíček tygřím skokem dokázal i tomuto zabránit!
     
    17
    Kubíček dnes opravdu drží Tango a stále udržuje šanci na zisk bodů!
     
    9
    A vidíme první žlutou kartu. Cacau ztratil míč na útočné polovině a unikajícího Buršíka musel nějakým způsobem zastavit.
     
    6
    Další obrovská příležitost Chrudimi! Záruba na středu ztratil míč a Max jej naservíroval Slováčkovi, kterého ale výborně vychytal Kubíček a drží tak stále skóre 0:1.
     
    4
    Chrudim právě vstřelila branku!

    Po špatné rozehrávce brněnských se k míči dostal DOUGLAS, který šel prakticky sám na Kubíčka a tomu nedal šanci, když vystřelil na vzdálenější tyč.

    Adam Havel

    Branky: 4. Douglas, 18. Mareš, 34. Max (Mareš), 36. Mareš

    Karty:   9. Cacau (CHR)


    FC Tango Brno: Kubíček (Zrzavý) - Chadzidis, Rick, Svoboda, Brůna, Buršík, Kovács, Belej, Záruba, Dornay, Veselovský, Seidler, Havel Josef
    FK Chrudim: Žďánský (Meller) - Mareš Roman, Popelka, Max, Dentinho, Vladyka, Cacau, Douglas, Rešetár, Koudelka, Chmelík, Slováček, Mareš Michal

    Rozhodčí: Libor Kaštánek, Karel Henych, Tomáš Slanina
    bahis siteleri