Eindhoven – Zwolle 1:3 (kon.)
konec
PSV Eindhoven
1:3 (1:1)
PEC Zwolle
Pátek 18.01.2013, 20:00 • Philips Stadion, Eindhoven • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    63
    Zwolle právě vstřelilo branku!
    Nebesa dnes PSV opravdu nakloněna nejsou! Poté, co dvakrát za sebou zoralo čistou příležitost ke srovnání, přišel skvělý zákrok Watermana na rohový kop, domácí brankář jej ale chvíli poté degradoval špatným postavením při rohovém kopu Achenteha, jenž zády k brance hlavou nad nad ním umístil do sítě WILJAN PLUIM.
     
    53
    Zwolle právě vstřelilo branku!
    PSV z velké části díky van Bommelovi ztratilo míč na útočné polovině, při dlouhém nákopu podklouzl Pieters, Zwolle se tak zadarmo dostalo na útočnou polovinu, centr Gravenbeeka z pravé strany propadl k úplně volnému FREDU BENSONOVI, jenž měl dostatek času na to, aby zamířil a svou druhou brankou v utkání vrátil hostům vedení.
     
    42
    PSV právě vstřelilo branku!
    Domácí se přeci jen dočkali srovnání do konce poločasu. Lens odcentroval přes celou šestnáctku na Mertense, jenž na malém vápně našel TIMA MATAVŽE, který povedeným zakončením srovnal.
     
    25
    Zwolle právě vstřelilo branku!
    To je obrovský šok pro PSV. Zwolle jej dokázalo vylákat na svou levou stranu a uvolnit tak prostor Pluimovi, jenž udělal kličku Marcelovi, od nějž se nakonec míč odrazil k FREDU BENSONOVI, jehož nestihl dostoupit van Bommel a umožnil mu tak posunutí míče za Watermana.

    Daniel Polách

    Branky: 42. Matavž - 25. Benson, 53. Benson, 63. Pluim

    Karty:   49. Marcelo (PSV), 77. Matavž (PSV), 80. Hutchinson (PSV) - 43. Broerse (ZWO), 76. Mokhtar (ZWO), 79. Boer (ZWO)   67. Pieters (PSV)


    PSV Eindhoven: Waterman - Hutchinson, Marcelo, Zanka (73. Bouma), Pieters - van Bommel (73. Locadia), Wijnaldum, Strootman - Lens, Mertens (88. Depay) - Matavž
    PEC Zwolle: Boer - van Polen, Lachman, Broerse, Achenteh - Gravenbeek (77. Slot), Drost, Benson - van den Berg, Pluim - Mokhtar

    Rozhodčí: Higler
    bahis siteleri