Nashville – St. Louis 3:4 (po s.n.) | Toronto – Buffalo 1:2 (kon.) | Columbus – Detroit 3:4 (po s.n.)
Ottawa – Florida 4:0 (kon.) | Calgary – Anaheim 4:5 (kon.)
konec
Calgary Flames
4:5 (2:3, 1:0, 1:2)
Anaheim Ducks
Úterý 22.01.2013, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:04
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Dočkali jsme se jej až teď! Ducks podruhé v utkání nechali ujet LEE STEMPNIAKA, jenž tentokrát již nezaváhal a mezi vyrážečkou a levým Hillerovým betonem vykřesal jiskřičku naděje pro Calgary. Asistence: T. J. Brodie, Roman Horák.
     
    51:14
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Pro Calgary to bude ještě složitější. Perry si vyměnil puk s Palmierim a pokusil se zasunout za Kiprusoffa. Ten puk holí vyrazil tak nešťastně, že přihrál dojíždějícímu RYANU GETZLAFOVI, jenž do prázdné branky nezaváhal a podruhé v tomto utkání se střelecky vyjádřil. Asistence: Corey Perry, Kyle Palmieri.
     
    44:02
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Pak ale velmi rychlou akci podnikl Cogliano, jenž si vyměnil kotouč s Koivem. Ten pak předal puk třetímu z útoku DANIELU WINNIKOVI, jenž pod Kiprusoffem protlačil svůj druhý gól. Opět muselo rozhodnout až video, ani tentokrát jsem ale nespatřil moment, kvůli kterému by neměla být branka uznána. Asistence: Saku Koivu, Andrew Cogliano.
     
    21:13
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Calgary nakonec přivřelo soupeře v jeho obranném pásmu a využilo druhou přesilovku v utkání. První Tanguayova rána se sice neujala, pak ale před branku nahodil Cammalleri a CURTIS GLENCROSS druhou trefou v utkání srovnal stav. Asistence: Mike Cammalleri.
     
    19:34
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A nakonec z toho je další kontaktní gól. Glencross přiťukl kotouč ALEXI TANGUAYOVI, jenž si vyjel mezi kruhy a překonal nic nevidicího Hillera. Asistence: Curtis Glencross, Jarome Iginla.
     
    16:54
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Nakonec se ale Flames po osmatřiceti vteřinách přesilové hry mohou radovat. Před brankou Hillerovi stínil CURTIS GLENCROSS, jenž tečoval střelu Widemana od modré a snížil tak velmi nepříjemný stav. Asistence: Dennis Wideman, Alex Tanguay.
     
    10:53
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hrozivá první třetina z pohledu Calgary pokračuje. DANIEL WINNIK převzal po buly puk, zřejmě jej nahazoval na branku pro Cogliana, Kiprusoff ale nedokázal zareagovat a puk mu propadl za záda. Asistence: Sheldon Souray, Saku Koivu.
     
    07:23
    Anaheim právě vstřelil branku!
    To je skvělý nástup Ducks do utkání. SAKU KOIVU si sjel před branku pro přihrávku od Cogliana a backhandem před Kiprusoffem nezaváhal. Sudí ještě museli branku ověřit na videu, nebyl ale důvod ji neuznat. Asistence: Andrew Cogliano, Daniel Winnik.
     
    01:06
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé. RYAN GEZTLAF nejprve neúspěšně nahodil před branku, aby si následně před ni sjel a šikovně tečoval Lydmanovu střelu za záda Miky Kiprusoffa. Asistence: Toni Lidman, Corey Perry.

    Daniel Polách

    Branky a nahrávky: 17. Glencross (Wideman, Tanguay), 20. Tanguay (Glencross, Iginla), 22. Glencross (Cammalleri), 55. Stempniak (Brodie, Horák) - 2. Geztlaf (Lidman, Perry), 8. Koivu (Cogliano, Winnik), 11. Winnik (Souray, Koivu), 45. Winnik (Koivu, Cogliano), 52. Geztlaf (Perry, Palmieri)


    Calgary Flames: Kiprusoff (Irving) - Giordano, Bouwmeester, Butler, Wideman, Smith, Sarich - Glencross, Tanguay, Iginla - Baertschi, Backlund, Cammalleri - Horák, Stajan, Stempniak - Comeau, Begin, Jackman
    Anaheim Ducks: Hiller (Andersen) - Allen, Fowler, Souray, Sbisa, Lydman, Beuachemin - Palmieri, Getzlaf, Perry - Ryan, Bonino, Selänne - Winnik, S. Koivu, Cogliano - Beleskey, Rakell, Smith-Pelly

    Rozhodčí: Walkom, St. Pierre - Cormier, Kovachik