Znojmo – Innsbruck 2:3 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
2:3 (0:0, 1:1, 1:2)
HC TWK Innsbruck
Úterý 22.01.2013, 19:15 • Zimní stadion Znojmo • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:11
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že je rozhodnuto. JONATHAN INSANA se přesně trefil z mezikruží. Asistence: Benedikt Schennach.
     
    52:13
    Orli právě vstřelili branku!
    Velice sesmolený gól téměř z ničeho, pro Znojmo je ale důležitý! Ondřej Fiala si vybruslil s pukem na kruh a nahodil na bránu. Machreich si s pukem nedokázal poradit a pod betonem jej pustil za sebe! Asistence: Petr Beránek a Vesa Kulmala.
     
    43:39
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Orli jsou nyní jako opaření. Po jejich dobré akci přišel protiútok, ze kterého se prosadil BENEDIKT SCHENNACH. Asistence: Alexander Höller a Jonathan Insana.
     
    36:30
    Orli právě vstřelili branku!
    V chaosu před Machreichovou brankou se nejlépe zorientoval DAVID BARTOŠ, který dorazil puk do odkryté brány. Asistence: Burke Henry.
     
    26:17
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Pro Orly je to nyní jako studená sprcha. MICHAEL BARTLETT dostal přihrávku na vrchol kruhu, odkud propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Alexander Höller a Aaron Fox.

    Vojta Pojer

    Branky a nahrávky: 37. Bartoš (Henry), 53. Fiala (Beránek, Kulmala) - 27. Bartlett (Höller, Fox), 44. Schennach (Höller, Insana), 60. Insana (Schennach)


    HC LERAM Orli Znojmo: Landsman (Kacetl) - Wharton, Pláněk, Henry, Štach, Sova, Kulmala, Tichý, Stehlík - Strömberg, Fiala, Jarůšek - Rožník, Bartoš, Beránek - Müller, Šeda, Havlík - Komínek, Pucher, Uram.
    HC TWK Innsbruck: Machreich (Tragust) - Pittl, Insana, Switzer, Manavian, Pedevilla, Stern, Lindner - Schennach, Bartlett, Höller - Echtler, Lemieux, Mössmer - Hörtnagl, Fox, McGregor - Steiner, Steinacher.

    Rozhodčí: Dremelj, Trilar - Kovacs, Nagy

    Diváci: 1642