Real Betis – Atlético 1:1 (kon.) | Malaga – Barcelona 2:4 (kon.)
konec
Malaga CF
2:4 (1:1)
FC Barcelona
Čtvrtek 24.01.2013, 22:00 • La Rosaleda, Málaga • Španělský pohár
Předzápasové kurzy
     
    80
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Ale přichází překvapivá přihrávka na Iniestu, který si naběhl doprostřed, odkud poslal míč na pravé křídlo, kde unikl Dani Alves, který ve vápně nalezl přesně hlavu nejlepšího střelce La Ligy. LIONEL MESSI posílá svůj tým už do dvoubrankového trháku po krásné ofenzivní akci.
     
    76
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Ale Fábragas udržel přihrávku od Xaviho uprostřed před vápnem, odkud poslal na levé straně do únku ADRESE INIESTU, který prostřeluje domácího brankáře Kaméniho. Barcelona jde potřetí v zápase do vedení!
     
    68
    Málaga právě vstřelila branku!
    Blesková akce domácího celku středem hřiště. Kdy Joaquín potáhl míč do vápna, přihrál na pravou stranu pod sebe, kde pálil ROQUE SANTA CRUZ a trefil přesně vzdálenější pravou tyč Pintovy branky, který se po jeho přízemní a prudké ráně marně natahoval.
     
    49
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Znovu se hosté dostávají do vedení po parádním pasu od Iniesty na GERARDA PIQUÉHO, který úplně sám si zpracoval ve vápně Málagy míč a na zadní tyči prostřeluje Kaméniho.
     
    12
    Málaga právě vstřelila branku!
    Parádní zpracování Santa Cruze před pokutovým územím soupeře. Poté parádně našel rozběhnutého JOAQUÍNA SANCHEZE, který po druhém dotem s míčem prostřeluje střelou k levé tyči hostujícího brankáře Pinta. Málagá bleskově srovnává stav zápasu.
     
    8
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Fantastická přihrávka Xaviho za obranu na Daniho Alvese, který stál sám před Kaménim, ovšem přihrál ještě na malé vápno, kde do prázdné branky hlavičkoval PEDRO a Barcelona se ujímá vedení.

    Jaroslav Keř

    Branky: 12. Joaquín, 68. Santa Cruz - 8. Pedro, 49. Piqué, 76. Iniesta, 80. Messi

    Karty:   14. Iturra (MLG), 26. Eliseu (MLG), 40. Weligton (MLG) - 33. Busquets (BAR), 40. Alba (BAR), 45+2. Fábregas (BAR), 68. Mascherano (BAR), 82. Dani Alves (BAR)


    Malaga CF: Kaméni - Gámez, Demichelis, Weligton, Eliseu - Camacho, Iturra, Fernández (81.Saviola), Duda (C) (63.Soler) - Joaquín (81.Piazon), Santa Cruz.
    FC Barcelona: Pinto - Dani Alves, Piqué, Mascherano, Alba (90.Adriano) - Xavi (C), Busquets, Fábregas - Pedro (87.Alexis), Messi (82.Alcantara), Iniesta.

    Rozhodčí: Antonio Miguel Mateu Lahoz
    bahis siteleri