Třinec – Sparta 4:5 (kon.) | Kladno – Chomutov 2:3 (po pr.) | Plzeň – Vítkovice 3:0 (kon.)
Zlín – Liberec 6:3 (kon.) | Motor ČB – Kometa Brno 6:3 (kon.) | Slavia – Pardubice 2:1 (po pr.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:5 (0:2, 1:2, 3:1)
HC Sparta Praha
Pátek 01.02.2013, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    MARTIN RŮŽIČKA ještě vykřesal naději pro domácí! Lídr ligové produktivity zvolil pomalý nájezd, před Melicherčíkem provedl kličku do bekhendu a zavěsil pod horní tyč!
     
    59:41
    Bylo nařízeno trestné střílení! Martin Růžička se dostal za hostující defenzívu, dojíždějícímu beku Sparty nezbylo nic jiného, než Růžičku faulovat.
     
    56:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    A Slezané se dokázali prosadit! Jan Peterek zavezl puk za branku, předal jej JAKUBU ORSAVOVI, který ač faulován, dokázal dopravit kotouč za Melicherčíkova záda! Asistence: Jan Peterek.
     
    53:15
    Oceláři jdou do čtyř. Na trestnou lavici usedá Jiří Polanský, jenž se provinil podražením.
     
    53:00
    Jiří Polanský se prokličkoval až před Melicherčíka, bekhendem ale nedokázal umístit puk mezi tři tyče.
     
    51:04
    Vrátit Spartu do čtyřbrankového náskoku mohl Petr Tenkrát, který se sám řítil na Hamerlíka! Tenkrát ale zvolil trochu nešťastné zakončení, když se po kličce dostal do ostrého úhlu a nedokázal trefit branku!
     
    50:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři korigují stav! Kotouč se od dostal na modrou, kde se napřáhl LUKÁS ZÍB! Třinecký bek orazítkoval pravou tyč hostující branky, od které se puk odrazil do sítě! Asistence: Josef Hrabal, Tomáš Klimenta.
     
    49:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    To přečíslení dvou proti jednomu už Spartě vyšlo lépe a Pražané odskakují do čtyřbrankového trháku! Akci vedl Sacha Treille, jenž před Hamerlíkem poslal kotouč ZDEŇKOVI BAHENSKÉMU, který měl jednoduchou práci v podobě trefení prázdné branky! Asistence: Sacha Treille, Karel Pilař.
     
    49:41
    Hosté se dostali do přečíslení tří proti jednomu. Akci vedl Přibyl, který poslal puk Krstevovi. Ten chtěl přihrávku opětovat, to ale vystihl bránící Roth a zastavil hostující akci!
     
    49:06
    Rozhodčí vylučují na obou stranách. Za hosty je vyloučen Ivan Rachůnek (2 min - hákování), na straně domácích je potrestán Martin Adamský (2 min - nafilmovaný pád). Hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    41:36
    Přesilovka domácích končí. Podražením se provinil Jiří Polanský, čímž oslabuje svůj tým. V příštích 55 vteřinách se bude hrát ve čtyřech na obou stranách, pak začne zkrácená přesilovka Sparty.
     
    40:31
    Oceláři se hned v úvodu závěrečné periody dostávají do přesilovky. Útočného faulu se dopustil Petr Tenkrát, když sekl bránícího Rotha.
     
    38:55
    Obrovská šance pro Davida Kočího! Hostující bek mohl střílet do prázdné branky, tu ale ze tří metrů minul!
     
    32:56
    Po Hrabalově střele od modré se kotouč od zadního mantinelu odrazil takovým způsobem, že přeloboval branku a ocitl se v brankovišti! Naštěstí pro hosty byl Melicherčík pozorný a odvrátil hrozící nebezpečí!
     
    30:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují do tříbrankového trháku! Přesilovka Sparty sice již skončila, domácí obrana ale zcela zapomněla na IVANA RACHŮNKA, který měl před Hamerlíkem dostatek času a prostoru na to, aby zvedl puk pod horní tyč! Asistence: Daniel Přibyl.
     
    28:04
    Hosté si zahrají další přesilovku. Pilař se natahoval po odraženém puku, v jeho snaze mu ale zabránil Martin Lojek. Rozhodčí to posoudili jako podražení, Lojek si odpyká dvě minuty.
     
    26:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku a opět odskakují na rozdíl dvou branek! Domácí obrana zcela zapomněla na JAROSLAVA SVOBODU, který měl dost času si připravit puk na střelu a nakonec bekhendem poslal kotouč pod horní tyč! Asistence: Troy Milam.
     
    25:25
    A zůstane i v nejbližších dvou minutách. Za brankou totiž fauloval Lukáš Zíb, jenž oslabuje svůj tým.
     
    23:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři korigují na rozdíl jediné branky! Neskutečný tlak teď vyvinula trojice Adamský - Polanský - Klimenta! Na Melicherčíka mířily hned čtyři střely, nakonec se ujala až poslední z hole TOMÁŠE KLIMENTY, jenž vymetl pavučinky v levém horním rohu hostující svatyně! Asistence: Martin Adamský.
     
    22:27
    Po buly se do sólového úniku dostal hostující Sacha Treille! Francouzský forward ve službách Sparty zvolil střelu na Hamerlíkovu vyrážečku, se kterou ale neuspěl!
     
    16:48
    Květoň se s Adamským dostal do přečíslení dvou proti jednomu. Celou akci vedl Květoň, jenž se rozhodl pro individuální zakončení! K jeho smůle ale trefil jen rameno pozorného Melicherčíka!
     
    15:01
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují do dvoubrankového vedení! Kotouč se po buly dostal do rohu kluziště, kde jej vybojoval Daniel Přibyl! Ten si pak všiml mezi kruhy stojícího IVANA RACHŮNKA, jenž bombou z první propálil Hamerlíka mezi betony! Asistence: Daniel Přibyl, Angel Krstev.
     
    09:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté skórují při vlastní oslabení a jdou do vedení! Po Kloučkově střele se kotouč odrazil k Ivanu Rachůnkovi, který ho dovezl do útočné třetiny. Tak našel najetého DANIELA PŘIBYLA, jenž dopravil puk za Hamerlíka! Asistence: Ivan Rachůnek.
     
    08:09
    Přesilovka domácích se vylepšuje. Růžičku podrazil Vladimír Sičák, čímž poslal svůj tým do tří. Dvojnásobná početní výhoda domácích bude trvat devětatřicet vteřin.
     
    06:59
    Po nebezpečné Růžičkově střele se kotouč odrazil ke zcela volnému Varaďovi, jenž ale z první netrefil odkrytou branku!
     
    06:49
    Za hostující brankou dlouho s kotoučem operoval Květoň, hostům nakonec nezbylo nic jiného, než ho od kotouče odstavit pomocí faulu. Na trestnou lavici usedl David Kočí, který odpyká dvě minuty za držení.
     
    03:22
    Oceláři se ve vlastním oslabení dostali do obrovské šance. Před Josefem Hrabalem se rozestoupila hostující obrana, třinecký bek se dostal až před Melicherčíka, kde ale dobře zasáhl vracející se Gřegořek.
     
    01:30
    Uvidíme první početní výhodu, kterou si zahrají hosté z Prahy. Treille se dral do útočné třetiny, za záchrannou brzdu zatáhl Tomáš Klouček, jehož počin byl potrestán dvěma minutami.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 24. Klimenta (Adamský), 51. Zíb (Hrabal, Klimenta), 57. Orsava (Peterek), 60. Růžička M. (pen.) - 10. Přibyl (Rachůnek I.), 16. Rachůnek I. (Přibyl, Krstev), 27. Svoboda J. (Milam), 31. Rachůnek I. (Přibyl), 50. Bahenský (Treille, Pilař)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) - Roth, Ovčačík, Zíb, Hrabal, Lojek, Klouček, Kania, Bezuška - M. Růžička, Peterek, Varaďa - Orsava, Rákos, D. Květoň - Adamský, Polanský, Klimenta - Zagrapan, Matuš, Hrňa
    HC Sparta Praha: Melicherčík (Pinc) - Pilař, Sičák, Milam, Krstev, Philipp, Jan Hanzlík, D. Kočí - P. Ton, J. Hlinka, Tenkrát - Hovorka, Pacovský, Jaroslav Svoboda - S. Treille, Přibyl, I. Rachůnek - Jánský, Bahenský, Forman

    Rozhodčí: Jeřábek, Polák - Hlavatý, Tošenovjan
    bahis siteleri