Bílina – Děčín 3:8 (kon.)
konec
HC Draci Bílina
3:8 (1:3, 2:2, 0:3)
HC Děčín
Úterý 05.02.2013, 18:002. liga skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:03
    Děčín právě vstřelil branku!
    A je tu osmá branka Děčína. ONDŘEJ CHLÁDEK využil dalšího tlaku Děčína a přetavil ho v osmou branku. Asistence. Václav Racek
     
    57:29
    Děčín právě vstřelil branku!
    JAKUB POŘICKÝ rozhoduje o osudu dnešního utkání. Jeho střela končí v brance Bíliny a domácí tak již tento stav neotočí. Asistence: Jindřich Růžek, Vojtěch Hošek.
     
    55:25
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté okamžitě využívají svou přesilovou hru, když se střelou z prostoru mezi kruhy nemýlil JINDŘICH RŮŽEK a v síti domácích tak vymetl všechny pavučiny. Asistence: Jakub Pořický, Jan Filipovský
     
    31:40
    Draci právě vstřelili branku!
    Využitá přesilovka Bíliny znamená snížení na rozdíl dvou branek a také šance se zápasem ještě něco udělat. JIŘÍ MACKAL se před Lavingerem dokázal prosadit a dal tak naději domácím. Asistence: Tomáš Urban.
     
    28:18
    Draci právě vstřelili branku!
    Vzápětí se prosazují také hráči Bíliny. TOMÁŠ URBAN doráží sraženou střelu hostí střelou mezi betony Lavingera. Bez asistence.
     
    27:50
    Děčín právě vstřelil branku!
    JINDŘICH RŮŽEK dostal přesnou přihrávku od svého spoluhráče a následný únik dokázal přetavit v další branku svého týmu. Asistence: Ondřej Hříbal.
     
    21:37
    Děčín právě vstřelil branku!
    FILIP DVOŘÁK dává Děčínu již tříbrankový náskok, když dokázal dorazit svou vlastní střelu za bezmocného brankáře Bíliny. Bez asistence.
     
    19:45
    Děčín právě vstřelil branku!
    Ale na další střelu hostujícího celku byl domácí brankář už krátký. JAN KALTENBÖCK ho dokázal prostřelit a brankou do šatny dává svému týmu zpět dvoubrankové vedení. Asistence: Jindřich Růžek.
     
    06:00
    Draci právě vstřelili branku!
    Bílinští sice svou početní výhodu nevyužili, ale snižují na rozdíl jediné branky, krátce po návratu Dvořáka z trestné lavice se prosazuje MARTIN HRUBANT. Asistence: Jiří Mackal
     
    03:14
    Děčín právě vstřelil branku!
    Děčín dává další branku, a to dokonce ve vlastním oslabení. Střela LUKÁŠE ZIKY z ostrého úhlu končí za zády brankáře Bíliny. Asistence: Michal Oliverius.
     
    00:59
    Děčín právě vstřelil branku!
    A další šance šikovného děčínského útočníka již končí brankou. TOMÁŠ VÁVRA zužitkoval přihrávku Oliveriuse a poslal svůj tým do vedení hned v první minutě zápasu. Asistence: Michal Oliverius

    Jan Štverák, Vendula Zdražilová a David Havlůj

    Branky a nahrávky: 6. Hrubant (Mackal), 29. Urban, 32. Mackal (Urban) - 1. Vávra (Oliverius), 4. Zika (Oliverius), 20. Kaltenböck (Růžek), 22. Dvořák, 28. Růžek (Hříbal), 56. Růžek (Filipovský), 59. Chládek (Racek)


    HC Draci Bílina:
    HC Děčín:
    bahis siteleri