San Jose – Arizona 0:1 (po s.n.) | Boston – Tampa 0:0 (odl.) | Montreal – Toronto 0:6 (kon.)
Washington – Florida 5:0 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 2:3 (kon.) | St. Louis – Anaheim 5:6 (po s.n.)
Minnesota – Nashville 2:1 (po pr.) | Vancouver – Calgary 5:1 (kon.) | Detroit – Los Angeles 3:2 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
3:2 (2:1, 0:0, 1:1)
Los Angeles Kings
Neděle 10.02.2013, 18:40 • Joe Louis Arena, Detroit, MI • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Detroit právě vstřelil branku!
    To je neskutečné, co se dnes v Joe Louis Areně děje! Hosté sice po mocném tlaku dokázali necelou minutu před koncem srovnat, domácí ale ještě do základní hrací doby strhávají stav skóre zpět na svou stranu. JONATHAN ERICSSON nepřáhl od modré a Quickovi propadl kotouč mezi betony! Bez asistence.
     
    59:08
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hostům se neskutečný tlak nakonec přeci jen odměnil brankou, Clifford nahodil puk na branku, kde se nejlépe zorientoval ALEC MARTINEZ, který srovnává na 2:2! Asistence: Kyle Clifford.
     
    19:20
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Rychlý přechod do útočného pásma v podání hráčů Kings končí brankou. Scuderiho střela se odrazila k volnému ANŽE KOPITAROVI, pro kterého už nebyl žádný problém puk zamést do odkryté části branky. Asistence: Rob Scuderi a Stanislav Vojnov.
     
    17:28
    Detroit právě vstřelil branku!
    Přesto, že domácí nemají nějakou převahu, jdou už do dvoubrankového vedení! Situaci dvou proti třem řeší sehraná dvojice Zetterberg-Brunner znamenitě dobře a švýcarský nováček DAMIEN BRUNNER si zapisuje svůj šestý gól v letošní sezóně! Asistence: Henrik Zetterberg a Ian White.
     
    05:44
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí využívají zkrácenou přesilovku. PAVEL DACJUK se prohnal mezi obránci Kings, dostal se do samostatného úniku, který vyřešil nechytatelnou střelou přesně pod víko Quickovy branky! Asistence: Henrik Zetterberg a Niklas Kronwall.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 6. Dacjuk (Zetterberg, Kronwall), 18. Brunner (Zetterberg, White), 60. Ericsson - 20. Kopitar (Scuderi, Vojnov), 60. Martinez (Clifford)


    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) - Kronwall, Lashoff, Quincey, Ericsson, Kindl, White - Franzen, Zetterberg, Brunner - Filppula, Dacjuk, Cleary - Andersson, Abdelkader, Tatar - Miller, Emmerton, Tootoo
    Los Angeles Kings: Quick (Bernier) - Ellerby, Doughty, Scuderi, Vojnov, Martinez, Drewiske - Gagne, Kopitar, Brown - Clifford, Carter, Williams - King, Richards, Nolan - Richardson, Stoll, Lewis

    Rozhodčí: Meier, Sutherland - Henderson, Kovachik

    Diváci: 20066
    bahis siteleri