Čína – Česko 2:3 (po s.n.) | Německo – Kazachstán 5:0 (kon.)
konec
Německo
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
Kazachstán
Neděle 10.02.2013, 17:30 • Eisstadion Weidnen. • Kvalifikace žen na OH
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:25
    Německo právě vstřelilo branku!

    Němky využívají další početní výhodu. Bittnerová našla před brankou volnou ANDREU LANZLOVOU, která se trefila přesně k tyči!
    Asistence: Bittnerová.
     
    52:21
    Německo právě vstřelilo branku!

    Hráčky Německa výborně napadaly a to se vyplatilo Buschové, která vystihla rozehrávku Kazachstánek a poslala do úniku ANDREU LANZLOVOU, ta rychlou střelou mezi betony zvyšuje už na 4:0.
    Asistence: Buschová
     
    33:48
    Německo právě vstřelilo branku!

    Němky využívají přesilovou hru 5 na 3. K odražené střele se dostala SOFIA KRATZEROVÁ a nadvakrát překonala Obydennovovou!
    Asistence: Götzová, Fellnerová.
     
    20:50
    Německo právě vstřelilo branku!

    Němky odskakují do dvougólového trháku. Schusterová zavezla puk a našla na levém kruhu volnou NINU KAMENIKOVOU, která ranou bez přípravy nedala šanci asijské brankářce zasáhnout!
    Asistence Schusterová.
     
    06:50
    Německo právě vstřelilo branku!

    Richterová napřáhla na modré čáře. Její střela prosvištěla až před branku, kde stála výborně postavená NINA KAMENINKOVÁ a střelu tečovala za záda Obydennovové!
    Asistence: Richterová

    Ondřej Vlk

    Branky a nahrávky: 7. Kameniková (Richterová), 21. Kameniková (Schuster), 34. Kratzerová (Götzová, Fellnerová), 53. Lanzlová (Buschová), 59. Lanzlová (Bittnerová)


    Německo: Harssová (Schrödrová) - Fellnerová, Zornová, Götzová, Lanzlová, Buschová - Gleissnerová, Eisenschmidová, Beckerová, Spielbergerová, Seilerová - Hammerlová, Richterová, Kratzerová, Kameniková, Schusterová - Anwanderová, Eversová, Bittnerová.
    Kazachstán: Obydennovová (Tussubžanovová) - Konyševová, Sazonovová, Ibragimovová, Tuchtievová, Koroljovová - Šuová, Mussatajevová, Fuxová, Sviridovová, Ryspeková - Mironěnková, Moldabajová, Šegebajevová, Nurgalievová, Urpekbajevová - Tuleubajeová, Felzinková.

    Rozhodčí: Hoveová - Hanrahanová, Heikkinenová
    bahis siteleri